admins Anduril Posted June 9, 2006 admins Share Posted June 9, 2006 Ko smo že vsi mislili, da so pri Nintendu pozabili na ta špil .. Najboljši ime ever, btw. Quote Link to comment
samus987 Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 loool.... tingle bo mel svojo igro zakaj točno bo pa šlo pri igri? Quote Link to comment
RIDDICK Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Sem spremenil naslov teme, ker se igra očitno ne imenuje več enako. Ve kdo slučajno o čem se bo šlo v tem špilu. Tingle je pa itak faca (retardirana do amena). Slišati je, da gre za RPG, meni se sliši čudno, kar verjetno bo, že zaradi samega Tingla. EDIT: Še boxart, da prilepimo sem. Quote Link to comment
MaHe Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 RPG je ... poglej filmčke na YouTube. Sicer se pa dela norca iz stereotipov o istospolno usmerjenih ... zato tudi dodatek ironije v novički. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
č.u.k. Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Tingle je imo en bolj zoprnih likov v Zelda svetu, ampak jaz v njem vidim tudi prispodobo za Miyamota ._. Quote Link to comment
admins Anduril Posted June 22, 2007 Author admins Share Posted June 22, 2007 Errr .. Miyamoto je gej? Miyamoto je tečen? What? Quote Link to comment
č.u.k. Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 No ja, v bistvu imaš prav. Miyamoto je pač car, samo se mi je pa dvignila obrv, ko je Tingle v Majori govoril, češ, kako da je star prek 30 in da ga oče ne jemlje resno in da ima rad vile, ipd. :> Quote Link to comment
Davodax Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 kaj točno pa boš delal v tem špilu? Quote Link to comment
RIDDICK Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Tingle - 35 let star 'samec' nas v evropi obišče 14. Septembra za ceno pribl. 25GPB oz. 37€. Mogitate Tingle no Barairo Rupee Land ! Quote Link to comment
SlashSpeed Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Ej ne vem zakaj mi gre ta tip na živce od kar sm ga prvič videl . Ampak mogoče bom le preizskusil njegovo igro Quote Link to comment
Recommended Posts