AntiTrax Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Živijo dobil sem CoD3 in me zanima ali podpira Wii Zapper! LP Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
Sasuke Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Wii zapper je kukr vem samo plastični nastavek, tak, danima nubene veze s tem če bo delal(100% dela xD) Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
AntiTrax Posted March 26, 2008 Author Share Posted March 26, 2008 Aja nevem zakaj pol pri nekaterih igrah prov POVDARIJO da podpira Wii Zapper. Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
c0RpSe Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 zato da ga ljudje pol kupujejo Quote Link to comment
Sasuke Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 z zapperjem bi lahko igral tut mario galaxy al pa bilo kero igro sam občutek bi bil lame(drugač pa v tanovem Jokerju maš opis zapperja pa zgodovino itd.(številka 176)) Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
olimar Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 ja samo da nisem prepričan če ga call of duty 3 podpira saj je wii zaper narejen tako da so A knof ter kakšnih drugi gumbi na wiimotu razen B-ja roki težko dostopni(daleč od udobnosti) in zato je neprimeren za igranje iger ki ga ne podpirajo Quote Link to comment
SlashSpeed Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Joj fantje....Wii Zapper niti približno ne podpira vseh iger. Zato pa je napisano katere igre ga podpirajo. Vem, da je to le kos plastike, ampak vseeno. Call of Duty 3 ne moreš igrati z zapperjem, že zaradi tega kar je omenil olimar. Pa primer: Kako boš vrgel granato z Nunchukom, če je fikstiran v zapperju. Pa da bi lahko igral Super Mario Galaxy...se vam blede ? Quote Link to comment
admins matej1990 Posted March 26, 2008 admins Share Posted March 26, 2008 Živijo dobil sem CoD3 in me zanima ali podpira Wii Zapper! LP CoD3 definitivno NE podpira Wii Zapperja. Wii zapper je kukr vem samo plastični nastavek, tak, danima nubene veze s tem če bo delal(100% dela xD) z zapperjem bi lahko igral tut mario galaxy al pa bilo kero igro sam občutek bi bil lame(drugač pa v tanovem Jokerju maš opis zapperja pa zgodovino itd.(številka 176)) Po tvoji teoriji bi malo težko igral Mario galaxy. Kako bi ti napadel nasprotnika (sukanje Mariota)? Moral bi stresati celotni Zapper. :ihih: Ali pa pri CoD3 vreči granato, kjer moraš pritisniti Z in nato skorajda dobesedno "vreči" Nunchuk. Če bi uporabljal Wii Zapper v vsaki Wii igri, bi igralnost popolnoma uničil. Ne vem pa kako se obnese pri igrah, ki so kompatibilne z njim, saj si "pištole" ne lastim. Naprimer RE:UC, dela popolnoma lepo brez Wii Zappera. Po moje ni potrebe za nakup. Pa primer: Kako boš vrgel granato z Nunchukom, če je fikstiran v zapperju. Pa da bi lahko igral Super Mario Galaxy...se vam blede ? Enako mislima. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
AntiTrax Posted March 26, 2008 Author Share Posted March 26, 2008 Aha ok se mi je zdelo da pri MoH: Heroes 2 nebi posebaj omenjali da gre igrati z Zapperjem samo zato da bi se prodajal ker oni nebi imeli koristi. Drugače pa hvala za pomoč! Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
admins Anduril Posted March 26, 2008 admins Share Posted March 26, 2008 Bemtiš AntiTrax, še enkrat postaš kr eno random vprašanje v topic o nečem čisto drugem in ga popolnoma off-topicaš, pa bom samo brisal vse skupaj namesto ustvarjanja novega topica, kot sem se zajebaval zdele. Quote Link to comment
AntiTrax Posted March 27, 2008 Author Share Posted March 27, 2008 Bemtiš AntiTrax, še enkrat postaš kr eno random vprašanje v topic o nečem čisto drugem in ga popolnoma off-topicaš, pa bom samo brisal vse skupaj namesto ustvarjanja novega topica, kot sem se zajebaval zdele. Ja ok sam jaz nisem navajen za vsako stvarco narediti nove teme...OK zdaj vem. Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
admins Anduril Posted March 27, 2008 admins Share Posted March 27, 2008 Sej ti ni treba za vsako stvar odpreti nove teme - za vprašanja, ki niso vredna svoje teme, pač ponucaj Wii topic, pa bo zadeva rešena. Bolje kot da vprašanja popaš v popolnoma nepovezane topice. Quote Link to comment
AntiTrax Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 No jaz sem kupil Zapper včeraj in me zanima katere igre ki PODPIRAJO Zapper mi predlagate? Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
Mesko Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 No jaz sem kupil Zapper včeraj in me zanima katere igre ki PODPIRAJO Zapper mi predlagate? The House of Dead 2 in 3, Medal of Honor: Heroes 2, Ghost Squad, Link Crossbow Training, Resident Evil: The Umbrella Chronicles ... Quote Wiiha! Link to comment
AntiTrax Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 No jaz sem kupil Zapper včeraj in me zanima katere igre ki PODPIRAJO Zapper mi predlagate? The House of Dead 2 in 3, Medal of Honor: Heroes 2, Ghost Squad, Link Crossbow Training, Resident Evil: The Umbrella Chronicles ... Aha! MoH pa RE nebom kupil...Link Crossbow že imam, saj je bila zraven igre. A kdo slučajno ve kje bi našel The House of Dead pa Ghost Squad? Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
Mesko Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 No jaz sem kupil Zapper včeraj in me zanima katere igre ki PODPIRAJO Zapper mi predlagate? The House of Dead 2 in 3, Medal of Honor: Heroes 2, Ghost Squad, Link Crossbow Training, Resident Evil: The Umbrella Chronicles ... Aha! MoH pa RE nebom kupil...Link Crossbow že imam, saj je bila zraven igre. A kdo slučajno ve kje bi našel The House of Dead pa Ghost Squad? Muller alpa BigBang.. Quote Wiiha! Link to comment
AntiTrax Posted April 21, 2008 Author Share Posted April 21, 2008 V Müllerju sem že gledal(v treh(Na čopovi,BTC-ju in v tanovem na rudniku(vsi te so v LJubljani))). Drugače v Big Bangih sem pa isto gledal v tem na rudniku, in obedveh v BTC-ju in nimajo. Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
Mesko Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Poglej še kje drugje, ne sam v Lubljani V kopri v Mullerji vemde majo RE Quote Wiiha! Link to comment
anzy Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Kaj se še kje prodaja ta Zapper? ... V Mulerjih (MB, in oba ljubljanska) ga niso meli pred parimi tedni, v Big Bangih še niso niti meli ... Tudi igabiba pravi, da uvoznik nima na zalogi ... Quote Link to comment
Recommended Posts