Skoči na vsebino

Najboljše strategije za Lan?


Priporočene objave

Zadeva je taka, v Lj se nama je s cimrom zaluštal kako strategij oodigrat i nsva najprej začela z Age Of Empires 1 in zdej z AOE2. Zdi se m ida smo se našpilal že tega špila do amena poleg tega pa se še včasih pride kak kolega da na sje 3-5 in zdej jaz iščem kak dobe ršpil, ki ni samo zgradi vojsko in rush ala C&C temveč je tud kak poudarek na gospodarstvu, ekspanziji, razvijanju vojske in tehnologije, vendar neko bojevanje mora bit v končni fazi. Vendar pa je problem, da vsi nimajo state of the art PCjev in so nekateri še manj kot 1 Ghzzato kakšni Suprem Commanderji in World in Conflicti odpadejo. Sprobal sem že Civilization in mi ne sede, Rome pa kot sem že povedal ne dela vsem na računalnikih. Ta teden bomo sprobal še Warcraft 3 in Frozen Throne ampak bi še vseeno rad videl kak predlog, če seveda ima kod od vas kakšno pozitivno izkušnjo s tega področja.

Anyway strategije na lanu z 4imi kolegi v AOE2, v flatu nafilanim z boozom in ostalimi substancami je res priceless ko nabijaš celo noč. Če je družba prava grem vedno raje to kot pa kak X360 žugat :lol:

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Definitivno si dajte gor Warcraft 3 + TFT, ker vam iz prve roke povem, da je igranje prek lana (1 na 1) neizmeren užitek. Pa še ravno štirje ste, tako, da lahko vsak igra z eno raso sebi najbolj podobno (jaz igram z undead vedno, NinjaKlan bo pa itak (p)Orc.

Meni osebno najboljša strategija pa je Sins of a Solar Empire. Lahko igrate z termmi rasami (Advent, TEC, Vasari), s katerimi se bojujete v zelo obsežnih če ne najbolj obsežnih mapah ever (čez 100 planetov od katerega jih je mogoče vse naseliti s svojo kolonijo, ti planeti pa so lahko v enem solarnem sistemu, ali pa v večih). Igra mi je toliko bolj zanimiva, ker ni ves poudarek na nasilju (bitkah) ampak še na ekonomiji in razvitosti svoje skupnosti (naseljenih planetov), in ker se ena igra, igra tudi po več dni (v multiplayer načinu omogoča shranjevanje položajev). Nazadnje sem igral bitko kjer je bilo na mapi eno sonce okrog njega pa 10 planetov in 3je velikanski kometi (kometi se štejejo pod planete, tako, da jih je vbistvu bilo 13). Če vas zdajle to pisanje ni spodbudilo do igranja vas bo verjetno branje o igri na uradni strani (+ slinjenje ob fotkah) ter Jokerjeva ocena 90 (Joker Marec 2008).

Iskreno sožalje NinjaKlanu in njegovim kolegom, ker jim igra nebo delala :razzy:

followmeontwitter.png
Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.