RIDDICK Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Mislim da je Red Steel ena izmed najbolj pričakovanig iger za Wii. Ifra bo prvoosebna-streljačina/sabljačina. Izkoristila bo Wii-mote (kontroler) v vseh možnih pogledih. Npr. za sabljanje, merjenje z pištolo, obrnete kontroler obrne se pištola, priti smart ej ? No tu mate nekaj screenov http://www.gamespot.com/wii/action/redsteel/index.html In pridno pišite ! Quote Link to comment
samus987 Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 ni najbolj pričakovana, je pa ena izmed najbolj pričakovanih meni je tudi ful všeč samo.... me je pa zelo začelo skrbeti saj sem v enem reportu prebral, da je igralnost bolj tako tako pri merjenju s pištolo. karkoli je šlo narobe bodo bopoje poskušali odpraviti tako, kot bodo pri metroidu Quote Link to comment
DrMiha Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 avtorje čaka mnogo dela, da si bo ta špil sploh lahko zaslužil kako pričakovanje, saj je bilo večina pokazanega na E3ju (čeprav domenvno neki starejši demo) močno močno pod nivojem. Quote Link to comment
samus987 Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 demo je bil tudi po grafični plati bolj slab (vsaj ljudje pa tu in tam kake teksture) samo trailer je zgledal pa zelo hudo. sploh pa je še čas do oktobra/novembra jaz se še nebi prenagnil in odpisal ta špil Quote Link to comment
DrMiha Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 demo je bil tudi po grafični plati bolj slab (vsaj ljudje pa tu in tam kake teksture) samo trailer je zgledal pa zelo hudo. sploh pa je še čas do oktobra/novembra jaz se še nebi prenagnil in odpisal ta špil Na mestu Ubisofta bi zadevo prestavil, saj ob lansiranju dobimo že Prime 3, Red Steel pa bi ob njem nekako zbledel. Quote Link to comment
samus987 Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 se strinjam. mislim, da bi bilo škoda pokvariti tako pričakovano in obetavno igro Quote Link to comment
shtanga Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 če je tako pričakovana in obetavna je ne moreš pokvarit z izidom druge igre Quote I want to ride my bicycle... Link to comment
samus987 Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 nisem isli, da bi jo pokvarili z izidom druge igri ampak s tem, da bodo hiteli, da bo red steel bil launch title... v tem primeru se lahko zgodi, da igra zaradi hitenja nebo to kar je bila Quote Link to comment
Davodax Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 morda res. ampak bo pa zagotovo odlična igra za Wii. se jo ziher splača kupit ob Wiiju Quote Link to comment
samus987 Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 morda res. ampak bo pa zagotovo odlična igra za Wii. se jo ziher splača kupit ob Wiiju si jo mogoče že igral? ne... jaz se nebi še prenagnil glede na kritike demota :uke: Quote Link to comment
Davodax Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 morda res. ampak bo pa zagotovo odlična igra za Wii. se jo ziher splača kupit ob Wiiju si jo mogoče že igral? ne... jaz se nebi še prenagnil glede na kritike demota :uke: Toliko opcij ki ti jih ponuja Red Steel je res veliko. Zato skoraj dvomim da bi bila igra ravno polom oz. se je ne bi splačalo nabavit. Ampak demo je lahko daleč od originala Quote Link to comment
Guest Freeman Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Prosim za pomoč: Noče mi povezat drugega igralca pa sm sprobu že čist vse! A mi lahk kdo pomaga? Ni treba sm že zrihtu! Quote Link to comment
admins matej1990 Posted May 6, 2007 admins Share Posted May 6, 2007 No ja. Od Red steela sem pričakoval več. Streljanje samo po sebi je zabavno, mečevanje s katano pa je čudno. Premalo potez pri mečevanju je. Bi pa bilo zanimivo videt kaki špil z izpopolnjenim mečevanjem (npr: Star Wars). Mislim da je Wiimote idealni za kaj takega. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Recommended Posts