Jump to content

Red Steel

RIDDICK

Recommended Posts

ni najbolj pričakovana, je pa ena izmed najbolj pričakovanih ;)

meni je tudi ful všeč samo.... me je pa zelo začelo skrbeti saj sem v enem reportu prebral, da je igralnost bolj tako tako pri merjenju s pištolo. karkoli je šlo narobe bodo bopoje poskušali odpraviti tako, kot bodo pri metroidu

demo je bil tudi po grafični plati bolj slab (vsaj ljudje pa tu in tam kake teksture) samo trailer je zgledal pa zelo hudo. sploh pa je še čas do oktobra/novembra ;) jaz se še nebi prenagnil in odpisal ta špil

Na mestu Ubisofta bi zadevo prestavil, saj ob lansiranju dobimo že Prime 3, Red Steel pa bi ob njem nekako zbledel.

morda res. ampak bo pa zagotovo odlična igra za Wii. se jo ziher splača kupit ob Wiiju :D:D

si jo mogoče že igral? ne... jaz se nebi še prenagnil glede na kritike demota :uke:

Toliko opcij ki ti jih ponuja Red Steel je res veliko. Zato skoraj dvomim da bi bila igra ravno polom oz. se je ne bi splačalo nabavit. Ampak demo je lahko daleč od originala :D:D

x360.jpg

Davodax.jpg

• 9 months later...
  • 1 month later...
  • admins

No ja. Od Red steela sem pričakoval več. Streljanje samo po sebi je zabavno, mečevanje s katano pa je čudno. :eye: Premalo potez pri mečevanju je. Bi pa bilo zanimivo videt kaki špil z izpopolnjenim mečevanjem (npr: Star Wars). Mislim da je Wiimote idealni za kaj takega. :D

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png