Mladzzo Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 LP!! Nekaj me zanima? In seveda kako naj spravim svoj slim psp 3.90m33 v novejšo oziroma najnovejšo verzijo?? Ali lahko dam samo dol pač uploader 3.90m33 "popravte me če je seveda kakšen novejši" pa to zalavfam al je to kakšen bolj zakompliciran postopek?? Zanima me pa zato ker mi trenutno na slim 3.60m33 dela use use neverjetno dober in nočem kj pokvart!!! Vnaprej vam hvala za odgovor!!!! :bowdown: Quote Link to comment
NoWii Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Naslov teme vrzi v googla, pa ti bo vrglo vn rezultat(upam d znas za silo anglesko). spusti besedo slim in vprasajcke na koncu. postopek pa ni prevec zapleten. ene par stvari bos mogu dt na psp, pa zagnat... sej bi ti link dal, ampak sm z mobicem, tko d bi traaajal Vso sreco! Quote Link to comment
Mladzzo Posted April 4, 2008 Author Share Posted April 4, 2008 HVALA!! Sej upgrade sm dav ze dol.. bom probal pa bomo vidl ce bo kj slo!! se enkat hvala za odgovor!!! Quote Link to comment
NoWii Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Ja.... Ce nebo slo povej, bomo nahitro spacali mansi turtorial... Quote Link to comment
Mladzzo Posted April 8, 2008 Author Share Posted April 8, 2008 Zdej sm dojel, prpravu mapo update, si pogledal ene par vide-ov na youtube!! Ampak sem še zmeraj skleptičen glede tega da mi ga slučajno ne zamrzne (brick)! Pa še nekaj me zanima ali je CF 3.90m33 zanesljiv in stabilen a se ga splača sploh update-at, ker mi tale 3.60m33 deluje zaenkat brezhibno!!!! Prosim za kakšen nasvet!!!! HVALA VNAPREJ Quote Link to comment
Bassivity Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Jz ne updatam dokler mi neki ne dela...tak da mam zdej še kr na 3.40 se mi zdi... Tak da če ti vse dela, bi jz pustu na tulk ko maš. Quote Link to comment
Recommended Posts