mfbarca Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Lep pozdrav. Si je kdo ze nabavil to igro. Sam si jo lastim od 31.3 in sem zelo navdusen nad vodenjem igre. Ker sem jo kupil v Muller-ju so zraven nemska navodila s katerimi imam malo problemov, tako da se ne poznam toliko trikov oz se se precej motim pri igri. Pravzaprav pa zaenkrart se nisem imel veliko casa za igrat. Zanima pa me ce bi kdo odigral kaksno tekmo preko neta. Moja console wii number je: 0127 5876 5422 9920. WFC code: 0946 2255 7405 Se kaj brcamo Quote Link to comment
admins Anduril Posted April 8, 2008 admins Share Posted April 8, 2008 Mnja, očitno med Wiijarji bolj ni navdušenja nad tem špilom, žalostno. Meni se od nekdaj bolj ne da špilati raznih športnih špilov, pa se mi zdi tale Wiijev PES ena izmed najbolj zanimivih fuzbalščin v bližnji in daljni zgodovini. Uporaba Wii kontrolerja za podajanje na slepo in vse druge možne fore, ki s klasičnimi kontrolami niso možne, je fenomenalna. Žal je še kar ene par špilov pred PESom na moji need-to-buy lestvici .. mogoče uspem prepričat brata, naj ga kupi, on je že od nekdaj PES lovah. Quote Link to comment
Bubanstix Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Tudi sam se si nabavil PES 2008 in morm rečt da sm zadovoljen po prvih občutkih, kolker sm ga igral. Zelo zanimiv je sistem vodenja zoge, ki je čisto nekaj posebnega, vendar z malo prakse in znanja se da navadit. Priporočam ga vsem športnim navdušencem. Pa še moja wfc koda za igranje prek neta 3437-3232-4440 Quote Link to comment
alen1989 Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Sam sem si ga danes omislil, in prvi občutki so pozitivni Ko odigram par tekem se lahko zmenimo tudi za kak online, če še kdo igra Quote Link to comment
Bassivity Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Men pa ta način ni všeč. Nimaš tulk kontrole kot z joypadom... Quote Link to comment
alen1989 Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Zakaj pa nebi mel tolko kotrole kot z joypadom? Če spustimo obrambo, ki je malo čudna...Doslej sem igral samo PES na PCju, tako da lahko to primerjam z igranjem z tipkovnico in se mi zdi izjemno da medtem ko tečeš, lahko ukažeš še komu kam naj priteče Quote Link to comment
Maxl Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Se da igrat PES tudi z navadnim oz. GC kontrolerjem, tako kot na PlayStationu? :wtf: Quote Link to comment
alen1989 Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Mislim da ne, nisem pa siguren Quote Link to comment
Recommended Posts