TheMan Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 predvčeraj se mi je dolpotegno nov update, in kliknil naj ga zažene ko bom naslednjič pognal program. včeraj pa zaženem brskalnik, in noče se sploh povezati. opera dela normalno, zato sem ga odinštaliral in znova naložil. pa zopet ništa. :rockbrow: predlogi? hvala Quote Link to comment
zyzyx Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Ja, to je enkrat (al celo dvakrat) tudi meni storil. Odinštaliraj, počisti vse v Firefox mapi in naloži, mogl bi delat. Quote Link to comment
TheMan Posted May 15, 2008 Author Share Posted May 15, 2008 počasi je čas da si nabavim pištolo in si spustim šus v glavo. imam namreč opero, ko pa hočem downloadat mozzilo ali internet explorer mi pa odpre okno v katerem so sami čudni simboli. nekaj takega: MZ!Ä wtf? :disbelief: :wtf: Quote Link to comment
c0RpSe Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 heh čudno.... probaj iz tle downloadat: Mirror 1 Mirror 2 Quote Link to comment
TheMan Posted May 15, 2008 Author Share Posted May 15, 2008 same shit. :thumbdown: hvala vseeno. edit:mirror 2 laufa upam da bo delalo Quote Link to comment
TheMan Posted May 15, 2008 Author Share Posted May 15, 2008 ie tudi nimam, ker sem ga dal dol zaradi placa na disku njega mi tudi ni prijelo firofox inštaliram... edit: ne dela :annoyed: zopet če imaš še kak mirror za IE, da probam. sej bom dobo žolč zaradi glupih PC-jev. PC SUX Quote Link to comment
c0RpSe Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 hm za IE nimam. Lahko pa probaš še Safari za PC, pa prek njega potem probaš zloadat še 1x firefox. Druzga nevem kaj bi še lahk naredu. evo link: http://www.apple.com/safari/download/ Quote Link to comment
TheMan Posted May 15, 2008 Author Share Posted May 15, 2008 thnx, sorry kr težim. nekaj sem se spravil delat za diplomsko, pa mi opera ne bere... joj, škoda živcev Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 15, 2008 admins Share Posted May 15, 2008 Če maš take probleme, bi jaz bolj rekel, da je tvoj komp počasi potreben formatiranja. Quote Link to comment
lukidd Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 se strinjam. če pa nemorš dl-jat pa ja požen natlačenko (joker DVD) Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
TheMan Posted May 15, 2008 Author Share Posted May 15, 2008 že dolgo sam razmišljam o formatiranju kompa, ampak saj veš kako je ko si len in se ti ne da podatkov pečt na dvd-je, ali pa jih enostavno prekopirat na usb. pa potem je tu formatiranje, štimanje windowsov in nalaganje programov. usposablanje omrežja, ruter itd... Quote Link to comment
Mesko Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 že dolgo sam razmišljam o formatiranju kompa, ampak saj veš kako je ko si len in se ti ne da podatkov pečt na dvd-je, ali pa jih enostavno prekopirat na usb. pa potem je tu formatiranje, štimanje windowsov in nalaganje programov. usposablanje omrežja, ruter itd... Običajni problemi računalnika Quote Wiiha! Link to comment
Recommended Posts