Jump to content

DARK SECTOR

Guest lukc123

Recommended Posts

Guest lukc123

mene pa zanima ce kdo spila ta spil ker mam ful problem 3 soba vsaj mislim da je nikakor ne pridem nikamor nevem ka morem naredit dej ce kdo spila ce mi lahk pove hvala za odg..

Ja jest ga igram pa povej točno kje si!Jest sm zdej na nekem pokopališču k teh zombijev kr margoli!

Drugač pa igra je kr zanimiva dost grozljivke je umes ampak na začetku se mors prov navadit na tist "frizbi" :) potem k se pa navadš je pa prov zabavno :P

xbox360 > all

Guest lukc123

ma zdej sem tam k je dosti vojakov prvo jih pobijes potem dol skocis in pridet se 2 x en vojah z scitom in ko to pobijes nevem kam naj grem imas pa ena vrata ampak pred vrati je ograja in nevem kaj narest ograje se ne rastrelit al karkol aja pa se v te sobi imas dva podhoda ce se kej spomnes dej al pa mi na zasebo pust tel..te poklicem ma nevem tole me matra ze cel teden sploh nevem kaj narest na naredim sobo dej ajde pa pisi al pa mi pust na zasebnem bi ful cenu ajde

kok bi dal oceno igri :D
Oceno bi ji dal 8/10.

Drugač jest sm zdej chapter 5 k mors unga robota uničt no uzad mors unga vn fuknt pa kao ti opravljas robota. :)No za uno ograjo zravn vrat vid eno rdeco luc?No fuknes tist frizbi prtisnes na hitro 2x RB, da lahko ti opravljas frizbi in probas zadet tisto rdeco lucko in se ti bo odprl :)

xbox360 > all

• 1 month later...

Ni nvem kako hardcore špil, ker

1. zgodba je...ubistvu pojma nimam za kaj se gre, po dialogih sklepam da je lolercopter

2. gameplay je kul sprva vendar kmalu ugotoviš, da se vse začne ponavljati, odkrižanje sovragov, finisherji...

3. špil je namenjen očitno invalidom ker je enostavno prelahek - sem ziher že čez polovico in nisem niti enkrat umru

4. različnih badgujev je smešno malo, do sedaj sem videl samo vojake, ki so vsi isti, neke zombije al whatever, ki uletavajo s palicami, 4 pse al nevem kaj, katere sem pobil, še preden so se vzdignal iz tal ?(tko preklemano lahek špil je) in pač razne variance bossov, ki so zeh

5. ai je takisto usrana in če se skriješ za cover, z desetih metrov te pa strelajo sovražniki, lahk odobesedno pustiš konzolo prižgano in greš na bahame za en teden in ko se vrneš boš še vedno živ

6. špilu manjka globine, resda so upgrejdi za orožja fajn ideja in mešanje streljanja, pretepanja ter snajpanja z diskom vendar bi to vse lahko še nadgradili, še posebej fajtanje na B je obupno, okorno in ne naredi nobenega damagea, če pa vržeš frizbi pa kr glave letijo?!

Morem pa drugače rečt, da sem bil dokaj pozitivno presenečen nad špilom ker sem pričakoval res obupno sranje. Še posebej je treba pohvaliti grafiko ampak kej več od tega špil preprosto ne ponudi, je pa idealen fix za tiste nedeljske nažigače, ki jim ni do neke globine sam da poka, za kar me čudi da ta špil ni PS3 ekskluziva z mass hypom :sweat:

Je pa super če kdaj dobite obisk in lahko takšenšpil komot ponudite gejming analfabetnim prijateljem, ki bodo spuščal slino po parketu.

Jz dam špilu 6.5/10

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Tut men je bolj podn kot ne, čeprav so mi tretjeosebne akcijade drugače zakon. Špil nima nobenega čara, vse stvari so povprečne ali manj in po 4 urah igranja ti špil dosadi in prtisneš eject. Tist frizbi, ki bi naj bil oh in sploh pa tut pusti hladnega.

Ni nvem kako hardcore špil, ker

je pa idealen fix za tiste nedeljske nažigače, ki jim ni do neke globine sam da poka, za kar me čudi da ta špil ni PS3 ekskluziva z mass hypom :sweat:

Je pa super če kdaj dobite obisk in lahko takšenšpil komot ponudite gejming analfabetnim prijateljem, ki bodo spuščal slino po parketu.

Shoelace morm pohvalt odličen review še posebej to kar kar sem quotal sem res umru od smeha pa še res je vse.

4. različnih badgujev je smešno malo, do sedaj sem videl samo vojake, ki so vsi isti, neke zombije al whatever, ki uletavajo s palicami, 4 pse al nevem kaj, katere sem pobil, še preden so se vzdignal iz tal ?(tko preklemano lahek špil je) in pač razne variance bossov, ki so zeh

se strinjam. bossi so res zeh. skriptana rutina.

6. špilu manjka globine, resda so upgrejdi za orožja fajn ideja in mešanje streljanja, pretepanja ter snajpanja z diskom vendar bi to vse lahko še nadgradili, še posebej fajtanje na B je obupno, okorno in ne naredi nobenega damagea, če pa vržeš frizbi pa kr glave letijo?!

upgradi so res kul ideja a kaj ko je slabo izpeljana. pobiraš une kovčke in pač bonus nafilaš na orožja. omejeno in brez globine. tudi če upgradov ne bi bilo, bi bil isti kurac.

Edino kar je pozitivnega na tem špilu je kul vzdušje, ostalo je slaba mešanica skrivanja/streljanja iz Gearsov/Uncharteda ter malo RE4.

več kot 7 si tale špil ne zasluži.