Jump to content

PSP component kabli


Guest xion

Recommended Posts

Ja, to je žal tako. Lastniki starih PSPjev imamo le še dve rešitvi iz obupa:

1. PSP ON TV - neka masivna kamera, ki jo poveznemo čez zaslon PSPja in potem ta predvaja preko činč izhoda stuff na TV. Preprosta namestitev, a nizka kvaliteta slike. Specializirane chip/mod trgovine za cca 50 eu.. Morda zdaj le še eBay.

2. PSP2TV - skupek tiskanih vezij in ohišij, ki jih vgradimo tako, da razstavimo PSP do črevesja in to butnemo notri. Potem je del trajno v mašini in nam poleg simultanega kompotiznega/S video izhoda za sliko, ki je že kar v redu, da še za nekatere slinjenja vreden vhod za PS2 joypad. Če bi imel, bi vsekakor vgradil, pa četudi je namestitev malo kompleksna. Žal pa se ne dobi praktično nikjer več - še na eBayu nisem našel. No, videl sem ga v neki chip/mod online zadevi, za danes smešno pretiranih 100 eu. Če bi bil pol manj, potem še mogoče, iz firbca, tako pa raje investiram v slima. :bleh:

Link to comment

Jezus kake cene, za cca 150€ pa dobiš slima.

Sm mal gledu pa "baje" da ko prklopiš na tv pa da spilaš špil(doh) zgubiš cca 1/3 zaslona črnim robom, šlucajno kdo ve več o tem?

Link to comment

Ja. Smo mi na enem Wipeout pulse večeru imeli enega slima na big screenu preko komponentnega kabla, pa je veliko izgubil na vseh robovih. Na diagonali 32" se je videlo več ali manj 22". Glede na to, da je slika itak upscalana (ker če ne bi bilo 480x272 še manjše), gre prav v nos, da ni full screena. :bleh:

No saj, morda nekateri TVji ponujajo še bolj fleksibilne opcije zumiranja slike, pa potem ne bi bil problem, ampak takrat, se spomnim, da nam kar ni uspelo dobit čez cel zaslon. oh.

Link to comment

Če govorimo o rešitvah za 100+ euro, odpiranju konzole in drugemu metanju na zobe, da bi sliko s PSP zaslona vrgli nekam drugam, potem ali smo res bumbarji, da nismo pomislili in raje zakurblali PS2/3/PCja, ali pa igre, ki jih hočemo imeti na video izhodu enostavno ne obstajajo na drugih konzolah.

Namig: druga.

Eno tako igro sem omenil post nazaj, ni pa edina.

Link to comment
Eno tako igro sem omenil post nazaj, ni pa edina.

DJ MAX 2!!! (Wipeout itak pride na PS3, baje.)

Samo je vprašanje, kako je z lagom, ker pri takih hardkor ritemščinah ta pač ni zdrav. No, saj bomo jutri pri Nodiju sprobali.

(Za nePretepače: Ko Junior v roke dobi (Kekkenov) PSP, postane DJ Unior. "Pri Nodiju" pa je vsakonekajmesečni celovikendni Pretepaški dogodek v Fužinah, kjer Pretepači jemo Nodijev (Pretepač-gostitelj teh eventov) legendarni domači burek in igramo razne random nepretepačine in nasploh tono random stuffa, kamor sodijo predvsem party gejmi in odvečineljudinikolislišane 20+ let stare igre.)

Potegaman.jpg
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.