NoWii Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Ze kar nekaj časa je zunaj, da youtube "testera" bolse koderanje videovsebin na svojem portalu. Ko gledate video, zgoraj v naslovno vrstico pripisete "&fmt=18", ter pocakate d se vam stran ponovno nalozi. Potem pa spodaj (pod videom in desno od števca ogledov) spremenite kvaliteto na "high". Razlika je pri nekaterih videih zelo ocitna, drugje pa malo manj. Tule sta dve primerjavi (levo je normalna kvaliteta, desno pa izboljsana): P.S.: Potrebujete novejso verzijo flasha: http://www.adobe.com/shockwave/download ... kwaveFlash EDIT: dodal sem se en primer Quote Link to comment
kekken3 Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Se pridruzujem. Res dobra fora! Quote Link to comment
Manbearpig Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Hvala za tole... Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
NoWii Posted April 12, 2008 Author Share Posted April 12, 2008 Ni kej. V soli mam projektno nalogo na videoportalih, pa mi je en sosolc pokazal tole foro.... Quote Link to comment
zyzyx Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Oho, pa res dela :> Sam nalaga dl, a nič ne de :> Quote Link to comment
Alkhor Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Se opravičujem za off topic, a že ker je tema o youtubu bi prosil za pomoč. Že nekaj dni mi javlja tole sporočilo: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. no javo imam vključeno, niti nisem nikoli izključu, flash player pa sem zloadal zadnjega z uradne strani, a mi vseeno tole napiše. a kdo ve kaj bi lahko bilo narobe? tnx Quote Link to comment
Bassivity Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Če uporabljaš firefox, potegn dol ta zadno verzijo pa bo delal. Quote Link to comment
Alkhor Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 shit, pa tako nerad nadgrajujem stvari ki mi drugače delajo brez problemov (eden mojih življenskih motov je ne popravljaj/menjuj dokler dela) Quote Link to comment
Recommended Posts