DoubleL Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 LP. zanima me, gledena to da se na XBOX LIVE ne moramo prijati pod državo SLOVENIJA, saj te opcije ni, kako npr. ce na turnirju zmagamo oz. ce dobimo kaksno nagrado, jo oni dostavijo? dostavijo to nekemu srečnežu v Veliki Britaniji? je kdo ze kdaj zmagal ali kaj dobil? ali nam pokažejo sreden prst in rečejo, da LIVE v Sloveniji ni na voljo? LP Quote Link to comment
shoelace Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Em, o kaksnem turnirju ti govoris? Quote xFire: spankrock Link to comment
DoubleL Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 nima veze,.. :doh: ampak kot primer. pri halo 3 pod matchmaking mas moznost izbrt ta turnir (registracija seveda obvezna) pred kratkim se je zacel halo 3 evropski turninr. tisti z najvec tockami dobi 40inch samsung LCD televizor. prijave so se koncale 30 marca BTW http://www.xbox.com/en-GB/halo3tournament Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Na turnirju kot takem ne moreš sodelovat pod državo Slovenijo, ker so pri MS Slo nesposobni uredit uradno zastopstvo Xbox360 za Slovenijo. "Untill that time we have no way of joining any turnaments with wining prizes." :thumbdown: Quote Link to comment
mumbo Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Ponavadi ti v vsakem pravilniku oz. pogojih turnirja piše iz katere države moreš bit. Ali pa prebivalci katerih držav lahko sodelujejo. In to je omejeno na države kjer imajo dejansko LIVE storitev ali pa na državo kjer se organizira turnir. Tako da v bistvu mi ne moremo sodelovati. Sej itak bi popušli (govorim predvsem za sebe). Evo ti primera iz linka, ki si ga dal, za turnir Halo3: 2. Eligibility This Tournament is only open to residents of: * Austria * Belgium * Denmark * Finland * France * Germany * Ireland * Netherlands * Norway * Portugal * Spain * Sweden * Switzerland * United Kingdom To compete in this Tournament through Xbox LIVE, participants need to (i) be 18 years or older as at February 25th 2008, (ii) have access to a Microsoft Xbox 360 video game system and a licensed copy of the Xbox game title Halo 3 (iii) have a valid Xbox LIVE subscription, (iv) have a valid Xbox.com account, and (vi) be in good standing on Xbox.com and the Xbox LIVE™ service ("Players"). Employees of the Sponsor, Bungie and members of their immediate families (defined for purposes of these rules as husband, wife, mother, father, sister, brother, son, daughter), their subsidiaries and affiliates, advertising and promotion agencies, or any person or third party company working on the product, project, or promotion or others providing services to the Sponsor in connection with this Tournament are not eligible to participate. Quote Link to comment
DoubleL Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 ja, sem kasneje opazil totalno sranje je tole res. ceprov je res majna šansa postati evropski prvak halo 3, samo če ne sodeluješ je pa res 0% da ti uspe. Quote Link to comment
shoelace Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Stari nisem se igral s teboj ampak dvomim, da je kdorkoli od nas tak freak da bi zmagal kak EU championship. Se jz, k isem bil kekenov in sebekov mentor vem da nimam šans Sicer pa raje kot da drkas spil in skill raje ta cas najdeš šiht i nzaslužiš ža šest takih LCDjev pa še geek community te ne bo aval. Quote xFire: spankrock Link to comment
kekken3 Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Važno, da je pogoj za postanje v ta thread opomba, da itak nimamo šans na mednarodnem turnirju v Halo 3. No saj, nam bo master Yoda-Klan vse na lanu razložil. :ihih: Quote Link to comment
mumbo Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 shoelace, glede tebe bi rekel, da bi mel mogoče kaj šans (za druge ne vem). samo bi se moral še trikrat bolj poglobit v špil in mu posvetit ves čas. ampak kot sam praviš, itak se ne splača. Quote Link to comment
shoelace Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Eh dej nehi za me dprofesionalce res nisem,nas je pa dost takih v COD4 (za H3 nevem), ki so proji za ubjanje random folka na serverjih in kao nekih madafakerjev, ki se majo za neki. Well buyaka! bitch, u were wrong. Quote xFire: spankrock Link to comment
kekken3 Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Ne, Ninja, zdaj si vse pokvaril. :doh: Thread je bil bolj zlat ob vsakem novem postu. :crybaby: Quote Link to comment
Travar Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Če bi lahko slovenci igrali na turnirju nebi bilo zanimivo, ker bi jaz zmagal za šalo cel turnir... Sem namreč ultra pro delux. Samo še 1 EXP point mi manjka, da bom imel srebrno kvardratno značko s tremi zlatimi črticami... To nima vsak Quote Link to comment
kekken3 Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 OMG, enojni hladilnik s trojnim predalom. Ne se hecat, tak rang zahteva veliko posvetitve in odrekanja. Ni vsakemu namenjeno, da bo v življenju imel zlate predale. Quote Link to comment
Recommended Posts