Jump to content

Pokemon Ranger

S kom ste začeli Pokemon Ranger-se?  

15 members have voted

1. 1. S kom ste začeli Pokemon Ranger-se?

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Ne, ne, ne, ne IN NE!

Kake stresaš model, dj ne zavajat folk?

Vsak wireless router/mrežna kartica je lahko uporablena za povezavo na net z DS/Wiijem. Kodo si naštimaš v nastavitvah za router se mi pa zdi, da je pri večini primarno sedem ničel.

Ne, ne, ne, ne IN NE!

Kake stresaš model, dj ne zavajat folk?

Vsak wireless router/mrežna kartica je lahko uporablena za povezavo na net z DS/Wiijem. Kodo si naštimaš v nastavitvah za router se mi pa zdi, da je pri večini primarno sedem ničel.

:bleh: Jaz sem se prek svojega routerja že poskušal povezati na net z DSom, ampak mi ni uspelo. Res pa je, da se v to nisem preveč poglabljal.

Če sem res narobe govoril, se pa globoko opravičujem :china:

Če uporabljaš usb conector(za wi-fi) je lahko računalnik izklopljen med tem ko ti uporabljaš wi-fi conection.

ne če uporablaš usb connector od nintenda mora računalnik biti vedno prižgan ko hočeš uporabati net na Wii/DSju

@PaNdEcK jst mam Wii,DS& PS3 vse wireless na moj router in mi dela brez problema :D

kakšne pa maš nastavitve? jaz ko se hočem povezat z ds-jem ves čas nekaj gnjavi za ip itd...

Pa če ve kdo, kaki bi spremenil DHCP settingse ruterja...če gre to sploh....

Vse nastavitve dam da dobi samostojno vse kar potrebuje

edino passkey vpišem sam