Qui Gon Jinn Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 A jih že kdo igra?Men so ful fajn. :thumbup: Če še niste slišal zanje je tle stran http://www.pokemonranger.com/ Quote One and only... ...me. Link to comment
Davodax Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 ah daj, kr neka tema za (pre)stari špil :bringiton: Quote Link to comment
SlashSpeed Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 A jih že kdo igra?Men so ful fajn. :thumbup: Če še niste slišal zanje je tle stran http://www.pokemonranger.com/ Sem igral to igro. Mi je bila kar vsec, ampak scasoma postane igra malce enolicna. @Davodax; Ne bodi toliko zatezen. :uke: Quote Link to comment
Davodax Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 pa saj jaz sploh nisem zatežen če nekdo posta v ds sekciji. ampak me pa res moti ko odpirajo teme za dve leti stari špil. sem ga igral, samo je to že tak dolgo nazaj, da se sploh ne spomnim kaj sem oz. kaj sem sploh lahko izbral na začetku :red: Quote Link to comment
ZonGuku Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Jst sm igro sprobu ob izidu nje, vendar me ni kaj preveč navdušila tako da jo nikoli nisem resno igral. Quote Link to comment
Qui Gon Jinn Posted April 14, 2008 Author Share Posted April 14, 2008 jaz sem jih že končal in mam na ranger netu manaphyevu jajce in nimam dveh ds-jev (ga bo prjatu kmal kupu-(ds))tako da ga mam na ranger netu že okol 100 dni in kej to kej vpliva glede na jajce kolk časa ga maš v rangersih prej ko ga daš v pearl/diamond??? Quote One and only... ...me. Link to comment
Qui Gon Jinn Posted May 1, 2008 Author Share Posted May 1, 2008 Kaj za dat manaphya iz rangersov v pearl/diamond rabiš wi-fi conection? Quote One and only... ...me. Link to comment
ZonGuku Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 ja wifi rabš da se lahko online poveže in prek neta pošle manaphyja na d/p Quote Link to comment
Mesko Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 ko smo glih pri wifiju, jaz imam en ruter (brezžični) na katerega se loh z wiijem povežem samo z DS-jem se pa ne morem. Zakaj je to dobro? P.S. ruter rabi kodo (je možno to krivo?) Quote Wiiha! Link to comment
PaNdEcK Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 To je vsepovsod enako Če se hočeš z DSom povezat na net, rabiš uradni Nintendotov Wireless network adapter (nekaj v tem stilu) Quote Link to comment
Mesko Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 a to pomeni da bom mogu imet DVA ruterja? ker drgač rajši kupim Wi-Fi USB conector Quote Wiiha! Link to comment
PaNdEcK Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Ja, saj to je to o čem govorim. Ta Nintendotov "adapter" je v bistvu USB dongle. Quote Link to comment
Mesko Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 aha fajn. blši to kot nov router Quote Wiiha! Link to comment
ZonGuku Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Ne, ne, ne, ne IN NE! Kake stresaš model, dj ne zavajat folk? Vsak wireless router/mrežna kartica je lahko uporablena za povezavo na net z DS/Wiijem. Kodo si naštimaš v nastavitvah za router se mi pa zdi, da je pri večini primarno sedem ničel. Quote Link to comment
Qui Gon Jinn Posted May 2, 2008 Author Share Posted May 2, 2008 Če uporabljaš usb conector(za wi-fi) je lahko računalnik izklopljen med tem ko ti uporabljaš wi-fi conection. Quote One and only... ...me. Link to comment
PaNdEcK Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Ne, ne, ne, ne IN NE!Kake stresaš model, dj ne zavajat folk? Vsak wireless router/mrežna kartica je lahko uporablena za povezavo na net z DS/Wiijem. Kodo si naštimaš v nastavitvah za router se mi pa zdi, da je pri večini primarno sedem ničel. :bleh: Jaz sem se prek svojega routerja že poskušal povezati na net z DSom, ampak mi ni uspelo. Res pa je, da se v to nisem preveč poglabljal. Če sem res narobe govoril, se pa globoko opravičujem :china: Quote Link to comment
Sandi_17 Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 ne rabiš dobenga ruterja.. rabiš samo širokopasovno povezavo, pa USB dongle(kompatibiln z DS-om) seveda pa lahko prek routerja tudi ali mrežne kartice. Quote Link to comment
ZonGuku Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Če uporabljaš usb conector(za wi-fi) je lahko računalnik izklopljen med tem ko ti uporabljaš wi-fi conection. ne če uporablaš usb connector od nintenda mora računalnik biti vedno prižgan ko hočeš uporabati net na Wii/DSju @PaNdEcK jst mam Wii,DS& PS3 vse wireless na moj router in mi dela brez problema Quote Link to comment
Davodax Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 kakšne pa maš nastavitve? jaz ko se hočem povezat z ds-jem ves čas nekaj gnjavi za ip itd... Pa če ve kdo, kaki bi spremenil DHCP settingse ruterja...če gre to sploh.... Quote Link to comment
PaNdEcK Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 @PaNdEcK jst mam Wii,DS& PS3 vse wireless na moj router in mi dela brez problema O super. Če mi bo, bom se malo poigral Tnx pa sorry za zavajanje Quote Link to comment
Mesko Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 ma men še zmerm ne dela... ruterju pa nastavitev ne morem nucat ker je od soseda (on vleče našo povezavo) Quote Wiiha! Link to comment
ZonGuku Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 kakšne pa maš nastavitve? jaz ko se hočem povezat z ds-jem ves čas nekaj gnjavi za ip itd... Pa če ve kdo, kaki bi spremenil DHCP settingse ruterja...če gre to sploh.... Vse nastavitve dam da dobi samostojno vse kar potrebuje edino passkey vpišem sam Quote Link to comment
Recommended Posts