atomikus Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Tko kot prvo me zanima ali sploh uporabljate dolby digital oziroma surround sound? Kot drugo sem pa jaz opazil, da je pri meni pri cod4 na zadnjih zvičnikih malo popačen zvok, kot da bi bila polarnost žičk zamenjana, ampak ko poslušam glasbo in dam 5ch stereo, glasba prihaja tudi iz zadnjih zvočnikov kar kakovostna, medtem ko pri cod4 je sound malo popačen. Pri drugih igrah niti nisem toliko probaval. Quote Link to comment
Travar Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Pomoje mas zvočnike narobe naštimane al pa kej. Meni se zdi surround super zadeva. V enih igrah pripomore k užitku in vzdušju, v nekaterih pa celo pomaga pri igri. Recimo v Halo vem na kateri strani je sovrag recimo. Quote Link to comment
atomikus Posted April 14, 2008 Author Share Posted April 14, 2008 Zadevo opazim, šele ko zadnje zvočnike približam ušesu. Medtem, ko pri glasbi ne opazim nikakršnega popačenja. Quote Link to comment
mumbo Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 nimam še 5.1 sourranda ampak zvok samo preko televizije. bom pa enkrat v prihodnosti to tudi zrihtal. kake variante mate ostali? Quote Link to comment
Repminister Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 a niso že na Gametrailers.com poročal da naj bi bil zvok pr CoD4 neki popačen(?) Jaz uporabljam stereo slušalke ka so ble 1800SIT pred nekaj leti pa so tok zjebane da jih skupi drži še sam selotejp pe že tut kkšn kabl sm mogu že zacint ka se je strgal tko da ja, moje slušalke sux-ajo ! Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
atomikus Posted April 14, 2008 Author Share Posted April 14, 2008 nimam še 5.1 sourranda ampak zvok samo preko televizije. bom pa enkrat v prihodnosti to tudi zrihtal. kake variante mate ostali? Velik napredek je že, če kakšen stolp priklopiš na tv. Jaz ti prodam zverino za male pare Quote Link to comment
raveer Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 DD je kurac. Ce ze kompresija, potem DTS, najboljse 96/24. Drugace ga pa ni cez nestisnjen linearni PCM, po moznosti 96/24. Tu ima PS3 prednost, saj vecina spilov vsebuje se nestisnjen soundtrack. Drugace pa je v 5.1 ful uzitek spilat in tdi glasbo poslusat. Pri shooterjih hudo prav pride, ker takoj slisis, da imas nekoga za hrbtom. Quote (: Link to comment
shoelace Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Sam je res raveer tak master kar se tehnike tiče da enmu average pepčku dobesedn zrola ko bere. Quote xFire: spankrock Link to comment
Samotar Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 DD je kurac. Ce ze kompresija, potem DTS, najboljse 96/24. Drugace ga pa ni cez nestisnjen linearni PCM, po moznosti 96/24. Tu ima PS3 prednost, saj vecina spilov vsebuje se nestisnjen soundtrack. Ja saj je PS3 itak boljši v vseh pogledih napram Xboxu360 Quote Xbox Link to comment
Travar Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 DD je kurac. Ce ze kompresija, potem DTS, najboljse 96/24. Drugace ga pa ni cez nestisnjen linearni PCM, po moznosti 96/24. Tu ima PS3 prednost, saj vecina spilov vsebuje se nestisnjen soundtrack. Nimamo vsi recieverjev za 1000€ in zvočnikov za še enkrat tolko, da bi zaužili to prednost. Quote Link to comment
raveer Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Ja saj je PS3 itak boljši v vseh pogledih napram Xboxu360 To pa sploh ni res. Kolicina res dobrih XBLA naslovov je neprimerno vecja kot kolicina res dobrih PSN iger. Pa GoW je res hud spil in njegov soundtrack, cetudi samo v DD, pricara eno najhudejsih dozivetij. Pa z streamanjem multimedijskih vsebin je mnogo manj problemov. @Travar: Zgledne recieverje dobis ze pol tega kesha, je pa res, da je naceloma to drag spas. Quote (: Link to comment
alexs Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Ja saj je PS3 itak boljši v vseh pogledih napram Xboxu360 To pa sploh ni res. Kolicina res dobrih XBLA naslovov je neprimerno vecja kot kolicina res dobrih PSN iger. Pa GoW je res hud spil in njegov soundtrack, cetudi samo v DD, pricara eno najhudejsih dozivetij. Pa z streamanjem multimedijskih vsebin je mnogo manj problemov. @Travar: Zgledne recieverje dobis ze pol tega kesha, je pa res, da je naceloma to drag spas. A ne vidiš da se Samotar samo zafrkava Quote Link to comment
sejmon Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 priporočam Logitech z-5500 in priklopljen preko optike. Ter seveda narihtano na DTS.Škoda,da nimajo vse igre DTS-a. cena 380€ Quote ______PS1 2MB_____PS2 120GB_____PS3 500GB______ Link to comment
atomikus Posted May 27, 2008 Author Share Posted May 27, 2008 Sejmon ne govor neumnosti, lej kaj dobiš že za tolk denarja http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=4 ... &linkid=15 Večina računalniških komponent je itak totalen nateg oderuški. Quote Link to comment
sejmon Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 atomikus,ne govori neumnosti. SCS178: Built-in Power Amplifier: 100 Watts RMS z-5500 Output Power: 188W (RMS) Woofer 10" THX certifikat vse skupaj 505 RMS-a cena(prej sem na pamet napisal) 265€ cenejši za 134€(32160 SIT) še enkrat, atomikus ne na pamet Večina računalniških komponent je itak totalen nateg oderuški zdaj,če boš ti šel komponente kupovat v prvo trgovino,ki jo vidiš to pa je tvoj problem....LOL Quote ______PS1 2MB_____PS2 120GB_____PS3 500GB______ Link to comment
atomikus Posted May 28, 2008 Author Share Posted May 28, 2008 Sam si rekel ceno 380€ in na to sem dal repliko... Quote Link to comment
sejmon Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 pa lih,če bi bilo 380€(cena pred dvema letoma) je vseeno dobra cena,za sistem,ki ima THX certifikat,zdaj pa že za 265€. Quote ______PS1 2MB_____PS2 120GB_____PS3 500GB______ Link to comment
atomikus Posted May 29, 2008 Author Share Posted May 29, 2008 In kaj ti bo THX certifikat, ki ga toliko ispostavljaš, če smem? Quote Link to comment
mazinger Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 YAMAHA RX-V361 + NS-P270 http://compraonline.mediaworld.it/webap ... n=60565979 Quote [<a href="http://profile.mygamercard.net/floskelic"> </a> Link to comment
sejmon Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 pravim,da ima ta sistem THX certifikat. THX is the trade name of a high-fidelity sound reproduction standard for movie theaters, screening rooms, home theaters, computer speakers, gaming consoles, and car audio systems. (seveda ob natančni postavitvi zvočnikih in ustreznem izvoru lahko dosežeš zelo lepe zvočne efekte). maš wiki,tam si preberi... Torej npr. Need for Speed(ki je THX) + Z-5500 THX + PS3(optični kabel) = In kaj ti bo THX certifikat, ki ga toliko ispostavljaš, če smem? Sploh pa sem ga samo 1x omenil,tko da nevem zdaj...slabo vidiš ali pa si premali,da bi do monitorja videl.Zato neumne komentarje rajši zadrži zase.LOL Quote ______PS1 2MB_____PS2 120GB_____PS3 500GB______ Link to comment
atomikus Posted May 29, 2008 Author Share Posted May 29, 2008 A ti povem, kaj to pomeni, to pomeni, da bi bili lahko logitech zvočniki še cenejši za več kot 30€, če ne bi imeli tega certifikata itak kr neki ma to še creative pa nevem, kdo še. Medtem ko res kvalitetni Hi-Fi zvočniki tega nimajo. To je tko nekako, kot pri vinu a piše gor vrhunsko ali kakovostno nima to nobene veze, pri vrhunskem samo doplaš več zarad tega napisa, pa je kakovosten še vedno lahko 10x bolši in dražji, pa čeprav gre za 2 refoška. Quote Link to comment
-SkA- Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 http://www.thx.com/products/home/search.html Quote Link to comment
Travar Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 THX gor al dol... dokler ni standalone recieverja in osnovnih zvočnikov se niti o entry level opremi ne moremo pogovarjat. Sploh pa če na orodju za zvok piše logitech. To je za miši pa tipkovnice... Quote Link to comment
sejmon Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 ja,ja...saj vem,da ste hudi tisti,ki nimate PS3(x360)+Logitech z-5500 . sploh pa kaj zdaj mešate ta THX notri ????????????!!!!!!!!!!????????????? ta sistem za 265€ je SUPER ZADEVA. Keri idioti ej... Quote ______PS1 2MB_____PS2 120GB_____PS3 500GB______ Link to comment
alexs Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Pa kaj se zdaj dajete kaj je boljše :doh: . Vsak naj uživa v svojem . Osebno pa menim da so Logitech z-5500 dobri zvočniki ampak preslabi. Imam navezo z-5500 + xbox 360 elite in mi je Rock band na full jakost prepotih. Vem da bo kdo rekel da sem in so mi že mnogi rekli da sem gluh, ampak meni je vseeno prepotiho Quote Link to comment
Recommended Posts