-g0ran24- Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Lep pozdrav vsem. Včeraj sem dobil konzolo ps2 slim na servis ker ni prepozna medijev. Prvo naj bi nekakšen lokalen mojster poskusil sčistiti laser in rezultat je viden v sliki. Kratek povzetek stanja: -četrtina leče manjka -leča čiščena z nekakšnim močnim sredstvom Quote Link to comment
kekken3 Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Ahaha, tip je čistil lečo s sirkovo krtačo! Master modder! :thumbup: Quote Link to comment
tuning Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Kaj a je kislino gor polil, hudo. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Bianca Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Marsikdo gre čistit kar sam, in mu uspe, sam ta je bil pa res trapast, da je šel z nekimi agresivnimi sredstvi čistit...se strinjam z naslovom teme. Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
-g0ran24- Posted May 21, 2008 Author Share Posted May 21, 2008 Marsikdo gre čistit kar sam, in mu uspe, sam ta je bil pa res trapast, da je šel z nekimi agresivnimi sredstvi čistit...se strinjam z naslovom teme. Važno da konzola zdaj dela tip top Quote Link to comment
Bianca Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Tako je, super Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
retron Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Jao no, kaj je dajal...žveplovo kislino.. Še aceton ki sčisti marsikaj nebi tega naredil leči. Vsaj bi mel tist cd za čistit leče al neki. To je maksimum kar greš nardit preden ga daš na servis. Quote Link to comment
-g0ran24- Posted October 8, 2008 Author Share Posted October 8, 2008 Kaj vse se najde v konzolah Quote Link to comment
AntiTrax Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 O lol : Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
ReDragon Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 haha.. tota pa je dobra ja Quote ReDragon Link to comment
Recommended Posts