senator Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 No, ker imam samo 2 igri, sem se odločil da si nabavim še 1. Vem da 3 igre ni dosti, ampak denarja nimam ko blata. Zanima pa me katero najbolj priporočate,ki je že izšla ali pa bo do maja. Zanimajo me vaše izkušnje in mogoče link do "game review". Quote Link to comment
AndY1 Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Kakšne vrste iger so ti pa všeč? Quote Link to comment
olimar Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 metroid prime 3 mario kart wii super mario galaxy resident evil 4 wii edition(v primeru če igre že nisi igral na računlniku,gcju ali na ps2) the legend of zelda twillight princess Quote Link to comment
senator Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 na pc-ju mi je zelo všeč Splinter Cell, in Trackmania...CoD, zdaj za Wii pa nevem kako kaj s temi igrami. Imam pa Medal of honor heroes 2 in Wii sports(lol) Quote Link to comment
olimar Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 potem ti najbolj priporočam RE4 wii edition http://wii.ign.com/articles/797/797837p1.html Quote Link to comment
senator Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 si bom zapomnil , zdaj pa še da vidim kaj drugi svetujejo Quote Link to comment
zyzyx Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Sicer (še) nimam Wiija, ampak rekel bi takole: - Zelda: Twilight Princess - Super Mario Galaxy - Okami - Super Smash Bros. Brawl - Metroid Prime 3 - Resident Evil 4 - Super Paper Mario - WarioWare: Smooth Moves - Trauma Center: Second Opinion (oz. zdaj New Blood) Cool pa bo tudi Mario Kart Wii. That's my opinion :> Quote Link to comment
jan4 Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 a ma kdo igro baroque? Quote Click here to feed me a Rare Candy! Get your own at Pokeplushies! Link to comment
senator Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 sem gledal review od GTtv, in pravi da mu ni všeč Quote Link to comment
jan4 Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 rad bi si kupil igro pa nevem ktero bi. niham med legend of zelda, super mario galaxy, super paper mario in Mario Kart Wii. kaj mi priporočate? Quote Click here to feed me a Rare Candy! Get your own at Pokeplushies! Link to comment
Mesko Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 rad bi si kupil igro pa nevem ktero bi. niham med legend of zelda, super mario galaxy, super paper mario in Mario Kart Wii. kaj mi priporočate? priporočam The Legend Of Zelda, za Multiplayer pa Mario Kart Quote Wiiha! Link to comment
SlashSpeed Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 rad bi si kupil igro pa nevem ktero bi. niham med legend of zelda, super mario galaxy, super paper mario in Mario Kart Wii. kaj mi priporočate? Če si za enoigralsko avanturo definitivno Super Mario Galaxy, če pa si za većigralstvo pa nič drugega kot Mario Kart Wii. Quote Link to comment
AndY1 Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Meni osebno je RE4 > Super Mario Galaxy. Quote Link to comment
Cloud Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 http://www.konzole-slovenija.com/forum/ ... php?t=3953 Poskusi še s to temo. Je noter nekaj koristnih nasvetov glede kupovanja iger. Quote Link to comment
senator Posted April 21, 2008 Author Share Posted April 21, 2008 Večina vas omenja Super Mario Galaxy. Meni ta mario ni všeč , saj je "3d". Boljši pa mi je super paper mario , vem da je tam nekaj 3d ampak večinoma 2d. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Večina vas omenja Super Mario Galaxy. Meni ta mario ni všeč , saj je "3d". Boljši pa mi je super paper mario , vem da je tam nekaj 3d ampak večinoma 2d. Ta Mario je čisto mimogrede do sedaj ena najboljših Mario iger vseh časov. Dobil je tudi najboljše ocene od vseh iger na Wiiju. Seveda ima vsak svoj okus (kot je meni Super Mario World 2 boljši od katerekoli Mario igre) ampak Super Mario Galaxy je imo ena najbolj zabavnih in kvalitetnih iger za Wii. Quote Link to comment
Robben Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Zelda Twilight Princess je obvezen nakup za vsakega, ker je res epska mojstrovina kot se šika. Mario Galaxy je tudi zelo simpatičen špil, zabaven pa vse to. To pa sta do zdaj tudi edini igri za wii, ki sta res popolnoma obvezni zaradi svojih kvalitet. Sem ne štejem Resident Evil 4, ker je že izšel prej na GC in PS2, sicer pa je tudi obvezen špil. Upam, da bom med te obvezne špile lahko štel tudi Super Smash Bros. Brawl in Mario Kart Wii. LP Quote Nothing he's got he really needs, 21st century schizoid man! Link to comment
alen1989 Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Da izrabim tudi js malo to temo. Glede na to da se drugi teden odpravim v Trst, bi spotoma vzel še eno izmed teh dveh iger, ki so cenovno pod 30€ in me privačita, me pa zanima vaše mnenje: -Harry Potter ali -Red Steel Quote Link to comment
Robben Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Osebno ti ne priporočam nobene...Prej Harry Potter, ampak noben od teh dveh ni nevem kak vrhunski. Quote Nothing he's got he really needs, 21st century schizoid man! Link to comment
opeter Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Jaz sem ob Red Steelu zelo užival. Sicer sabljanje ni točno tako kot sem si predstavljal, ampak, ko se enkrat navadiš, je ubijalska. Tudi grafika je všečna sploh pa sama akcija, zvočni in glasbeni efekti. Harry Potterja pa nisem igral, tako, da ne vem o tem nič napisati. Quote Link to comment
Mesko Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Jaz sem ob Red Steelu zelo užival. Sicer sabljanje ni točno tako kot sem si predstavljal, ampak, ko se enkrat navadiš, je ubijalska. Tudi grafika je všečna sploh pa sama akcija, zvočni in glasbeni efekti. Harry Potterja pa nisem igral, tako, da ne vem o tem nič napisati. Kje si kupu Red Steel? Quote Wiiha! Link to comment
jan4 Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 koliko pa stane legend of zelda: tp? Quote Click here to feed me a Rare Candy! Get your own at Pokeplushies! Link to comment
matfil Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Jaz ti prodam rabljeno za 35€ + poštnina Quote Link to comment
Buffalo Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 drugače pa stane cca. 50 € Quote Link to comment
senator Posted April 23, 2008 Author Share Posted April 23, 2008 kolko pa kaj staneta Super paper mario in Galaxy ? Zraven pa še prosim ime trgovine (Muller, Big bang...) obstaja kakšna spletna trgovina ki sprejema paypal ? Quote Link to comment
Recommended Posts