Jump to content

Katera Wii igra se najbolj splača

senator

Recommended Posts

Sicer (še) nimam Wiija, ampak rekel bi takole:

- Zelda: Twilight Princess

- Super Mario Galaxy

- Okami

- Super Smash Bros. Brawl

- Metroid Prime 3

- Resident Evil 4

- Super Paper Mario

- WarioWare: Smooth Moves

- Trauma Center: Second Opinion (oz. zdaj New Blood)

Cool pa bo tudi Mario Kart Wii.

That's my opinion :>

Večina vas omenja Super Mario Galaxy. Meni ta mario ni všeč , saj je "3d". Boljši pa mi je super paper mario , vem da je tam nekaj 3d ampak večinoma 2d.

Ta Mario je čisto mimogrede do sedaj ena najboljših Mario iger vseh časov. Dobil je tudi najboljše ocene od vseh iger na Wiiju. Seveda ima vsak svoj okus (kot je meni Super Mario World 2 boljši od katerekoli Mario igre) ampak Super Mario Galaxy je imo ena najbolj zabavnih in kvalitetnih iger za Wii.

Zelda Twilight Princess je obvezen nakup za vsakega, ker je res epska mojstrovina kot se šika. Mario Galaxy je tudi zelo simpatičen špil, zabaven pa vse to. To pa sta do zdaj tudi edini igri za wii, ki sta res popolnoma obvezni zaradi svojih kvalitet. Sem ne štejem Resident Evil 4, ker je že izšel prej na GC in PS2, sicer pa je tudi obvezen špil.

Upam, da bom med te obvezne špile lahko štel tudi Super Smash Bros. Brawl in Mario Kart Wii.

LP

Nothing he's got he really needs, 21st century schizoid man!

Jaz sem ob Red Steelu zelo užival. Sicer sabljanje ni točno tako kot sem si predstavljal, ampak, ko se enkrat navadiš, je ubijalska. Tudi grafika je všečna sploh pa sama akcija, zvočni in glasbeni efekti.

Harry Potterja pa nisem igral, tako, da ne vem o tem nič napisati.

Jaz sem ob Red Steelu zelo užival. Sicer sabljanje ni točno tako kot sem si predstavljal, ampak, ko se enkrat navadiš, je ubijalska. Tudi grafika je všečna sploh pa sama akcija, zvočni in glasbeni efekti.

Harry Potterja pa nisem igral, tako, da ne vem o tem nič napisati.

Kje si kupu Red Steel?

Wiiha!