ScarFace Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Torej, da bo bolj pregledno se 1x tu vsi pomebnejsi podatki glede partija. Vsi ki pridete iz lj,primorske in ostalih krajev razen Prekmurske, se dobite ob 12. v Europarku v mb-ju (saj veste kje je to, ce ne, zsjajte mlakya, da vam razlozi ali ga poklicite na 041 364 960). Nato mu date vsak po 10€ in kupite v Intersparu pijaco + kaki cips in kruh, kolk menite da ga bomo rabli (za to bi blo tudi dobro da se se enkrat prestejete tukaj tisti, ki ste skoraj 100%, da bomo vedli priblizno kolk kg,l,dag cesa kupit). Po opravkih pa se napotite proti dvorani. Prekmurci in ptujcani, mi pa se potemtakem dobimo na zelezniski postaji na ptuju. Ce pridete po cesti iz lenarske smeri, je to glavna cesta in ko boste vstopli na ptuj, boste jo po 1. semaforu vidli za dober kilometer (nekje 400m po petrolu), vglavnem ne morate zgresit ali pa kontaktirate mene (040-469-931). Aja, dobimo se?? kdaj bi se te dobli? ob 1 mislim da bo cist vredu. Pri nas poberem jaz denar in mi kupimo cevape,raznice,oglje... pac pizdarje za piknik. Dj, bo cel dan, ker mu odpade nastop tisto vecer, dvorana je porihtana in to je to. Gril bom jaz zrihtal se nekje, ceprav bo bolj mali, pa prispevam se svoj tv in pozelji monitor, ce bo kdo rabil. Jaz bom sam zlo malo igral, tak da bo na voljo. Vsak se naj obvezno prinese vsaj po en podaljsek+switch ali router, da bomo lahko vsi priklopljeni. Uroš: prineses ti projektor?? ti prinesem rjuho? se kaj....? Quote Link to comment
TriGGer Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Jaz pridem kr direktno na plac. Najbrž me bo kdo od tastarih pripeljal, pa bi bil drugače problem vse prelagat pa to... Polek tega bom mel zraven najbrž 32 inč TV, kar še dodatno plac zavzame. Mi bote že pol dnar pobrali Razen, če je res tak urgentno, pa mi kdo od onih v Europarku prej zrihta plac. Quote Link to comment
Repminister Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Lepa priložnost da še enkrat vprašam če kdo gre iš Škofje Loke al pa Kranja, ker jaz nimam prevoza. Za bencin ali disel seveda prispevam, mam pa 19" LCD monitor tko da ne zavzamem pretirano placa. Se priporočam Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
ScarFace Posted April 21, 2008 Author Share Posted April 21, 2008 Aja, fotri, povejte se, kolk kaj hrane kupit? vi bolj veste kako je s tem, jaz niti priblizno ne vem kolk mesa se naj vzame. Pa to bi rad vedel cim prej, da grem cim prej v mesnico narocit, da nam potem v soboto zjutraj sveze lepo naredijo. Quote Link to comment
ksiMacro Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 @Scarface: Uros je prodal projektor.... Quote Link to comment
H5n1 Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 WTF?! Kej ves ce pride na party? Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
atomikus Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Jest bi šu sam nimam monitorja. Rapminister, če zrihtaš monitor častim prevoz pa pico. Quote Link to comment
ksiMacro Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 WTF?!Kej ves ce pride na party? Ja pride na party baje! Quote Link to comment
Repminister Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Jest bi šu sam nimam monitorja. Rapminister, če zrihtaš monitor častim prevoz pa pico. Se bom pozanimal če lahko kaj kje dobim. S kje pa si ? Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
ScarFace Posted April 22, 2008 Author Share Posted April 22, 2008 Ja, dajte mi rect no, kolk mesa naj racunamo nekje po osebi? Ker nimam niti priblizno pojma. Quote Link to comment
Samotar Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 ja računaj nekje 10 čevapov in 2 šnicla pa 10 pirov na 1 osebo kaj se sekiraš , če zmanjka saj spar v ptuju dela v nedeljo do 3 če se nemotim in se itak lahko še nabavi Quote Xbox Link to comment
atomikus Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Jest bi šu sam nimam monitorja. Rapminister, če zrihtaš monitor častim prevoz pa pico. Se bom pozanimal če lahko kaj kje dobim. S kje pa si ? Sem s Kranja in če bi mogoče lahko zrihtal še monitorjev bi nas lahko šlo še več Uglavnem jest grem zihr če mi zrihtaš en widescreen monitor pa še peljem te džabe pa še pico ti plačam. To je uglavnem to... Quote Link to comment
kekken3 Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Nekaj za vse tiste, ki računate na X360 + monitor kombinacijo na lanu, a doma uporabljate druge setupe, ala HDTV in podobno ter boste morda monitor dobili od koga drugega. Velevečino monitorjev se da priklopiti na xbox le preko namenskega X360 VGA kabla, ki se ga dokupi ločeno. Tako da se prepričajte, da boste imeli tudi tega. Za zvok pa morate imeti ustrezne pretvornike za kable, da boste gor priklopili PC zvočnike/slušalke. Ta post iz druge teme lepo našteje kaj rabimo in kje lahko to dobimo: @MADMAC:tole boš rabu http://www.norastran.com/index.php?hv=1&meni=1&n1=5&n2=&n3=&n4=51&item=2951 http://www.norastran.com/index.php?hv=1&meni=1&n4=196&item=3399 Quote Link to comment
sebek1 Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Bi me lahko mogoče kdo v soboto tam ob 10 zvečer zategnil do Ptuja, ker mamo nek party, pa se bi rad oglasil. Nekje ob 2 zjutraj se bom pa vrnil na s taksijem na lan. Saj bi se sam zapeljal ampak še nimam 3 leta vozniške in moram met nulo v krvi, kar pa do 10 zvečer ne bo izvedljivo. Please Dam za benz. Quote Link to comment
Vert Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Tbh, če bo ScarFacu uspel rezervirat igrišče za tenis, lohk ker tenisač še lopar sabo prnese, jz ga bom vsekakkor mel. Quote Link to comment
H5n1 Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Bi se dobili na Trojanah? mmm... krofi Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
whothafunk Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Tbh, če bo ScarFacu uspel rezervirat igrišče za tenis, lohk ker tenisač še lopar sabo prnese, jz ga bom vsekakkor mel. jaz ga bom mel, to sem ti že na mnenjalniku napisal. upam da nisi neki hardcore tenisač ker jaz nisem že lep čas igral tenisa :razzy: Quote Link to comment
ScarFace Posted April 23, 2008 Author Share Posted April 23, 2008 Sebek, ne vem kak bo to zvecer zgledlo, samo pomojem bo kdo trezn (hint: mlaky ne pije dost ) Vglavnem, ce pa ne druga pa, gres po spodnji strani za dravo, da prides v vičavi ven, tam se jaz vozim s ptuja oz. na ptuj ko nisem trezn Quote Link to comment
shoelace Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Ok thats not funny Quote xFire: spankrock Link to comment
Vert Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Tbh, če bo ScarFacu uspel rezervirat igrišče za tenis, lohk ker tenisač še lopar sabo prnese, jz ga bom vsekakkor mel. jaz ga bom mel, to sem ti že na mnenjalniku napisal. upam da nisi neki hardcore tenisač ker jaz nisem že lep čas igral tenisa :razzy: Slasher? Nisem. Zdej sam vprašanje, če bo uspel scarfacu igrišče rezervirat, pa da ne bo deža. Quote Link to comment
mjugen Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Hoj, ali je mogoče objaviti zemljevid in točen naslov partija ? lp, Tom Quote FOLK NE VE KVA KOK JE TO DBEST K PRIDM U ŠTRCUNO SONY ACS KUPM NOV TV, NOV DVD , PLEJSTEJŠN 2, VSE KAR HOČM ŠE TAMAU PSP NOV FOTOAPARAT K NARDI KLIK KLIK ČE OSTANE NEKI FLIK KUPM ŠE MEMORI STIK TRGOVINA SONY ACS NASPROTI KINA ŠIŠKE Link to comment
Dean- Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Hello, Jez pa Keso prideva, ampak šele okoli 17h vas samo pogledat, tko da vas vidva k mava eno mem grede pot v maribor. Mlaky te pokličeva za navodila. LP Quote [dr.]Dean SLO Link to comment
ksiMacro Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 A se lahko se zadnjic napisete kdo bo 100% prisel in kdo bo prisel brez konzole oz. zurat. Ker ce bo vecina prisla samo pogledat se res niti ne splaca konzol nosit. I dunno...glede na to kar slisim od folka me kar malo EMO grabi! Quote Link to comment
alexs Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Za nas prekmurce vem da bomo vsi brez konzol (mislim da nas bo najmanj 6 komadov) in nekateri nimamo niti časa da bi bili tam več kot par ur. Gremo predvsem da se spoznamo. A ne bi šlo dvakrat na leto pripravit to srečanje. Enkrat poleti bolj žur (vsak bi sam odločil če bo prinesel konzolo ali ne) , jeseni oz. lahko na božič pa bolj za igranje in takrat bi vsi imeli konzole s sabo. Quote Link to comment
TriGGer Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Jaz ga bom mel zraven, najbrž tud LCD TV. Zdaj samo upam, da si ne bo velika večina premislila in prišla "praznih rok." Tak da, jaz bi še enkrat proso vse, če se da, prinesite s sabo konzole. Brez njih po moje ne bomo zdržali skupaj do nedelje zjutraj. Quote Link to comment
Recommended Posts