totalg33k Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 No mene v tej temi zanima kako velike kartice "Memory Stick PRO Duo". Kaj vi priporočate in kaj ste kupili (koliko mb kartice). LP Quote Link to comment
MaTiCeK Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Kupil sem na bolhi 2 giga kartico. Se vedno imam 1 giga nezaseden. Quote Digitalni šepet Link to comment
lukidd Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 imam giga pack zadovoljen placa dost, razn za kinkong movie ni blo dost Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
mumbo Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Mam 1GB kartico.. Razmišljam o nakupu 2GB.. @MaTiCeK koliko si dal za 2gb, a jih ima še in seveda je kartica okej?? da ni kak ponaredek... Quote Link to comment
lukidd Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 vsi k se zanimatte za 2GB- na bolhi se mi zdi da so 3 vsaka, 17k Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Blindek Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 rad bi kupil kartico 2gb in me zanima ali mora biti obvezno Gaming kartica, ali je lahko navadna Memory Stick PRO Duo? lp Quote Link to comment
lukidd Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 ja, DUO mora biti del naziva, čene kartica ne paše v PSP PRO pa ni obvezni del, ampak kakor je ti pa priporočam kartice z high speed, ker je kopiranje podatkov na moji kartici, ki je high speed in kolegovi ki je navadna neprimerljivo bolj hitro... Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Daniel Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Jst mam ker 4 giga pack kartico ker je se kr najboljsa ampak tud mal draga.Vse skor lahk spravm na to kartico se posebi je fajn za igre pa+filme. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Mam 1GB kartico.. Razmišljam o nakupu 2GB.. @MaTiCeK koliko si dal za 2gb, a jih ima še in seveda je kartica okej?? da ni kak ponaredek... Mislim da sem dal 25. Tud ce je ponaredek in dela BP, v cem je blem? Zgleda je vsekakor originalno, ampak kitajci so zmozni vsega. Quote Digitalni šepet Link to comment
mumbo Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Ma sej kul.. Sm da dela okej pa je. Ne razmišljam več o nakupu novih kartic, ker mam sedaj tri. eno 32, drugo 1gb in tretjo 512 od tulifona. pa še usb mod pr devhooku naredi svoje. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Devhook? Get real, dan danes ja moras uporabljati Dark Alexov custom firmware! Quote Digitalni šepet Link to comment
lukidd Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 ta je itak najboljši^^ pwa vse po vrsti, skupi z recover modom BTW, ma kdo 4 giga? Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
kekken3 Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Jaz, od jutri. :ninja: PMP, come unto meeeeh! :evil: Quote Link to comment
MaTiCeK Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Kekken da te razocaram ze preden zacnes gledat...Ze z vec ljudmi sem se menil, da je na PSPjevem zaslonu nenormalno veliko shadinga, tako so doloceni akcijski filmi zlo bedni za gledat. Sam sem recimo dosti 24 gledal na PSPju in morem rect, da je bil shading zelo motec. Upam, da sem samo tak voz da ne znam dobro skonvertirat, vendar, dvomim v to. Quote Digitalni šepet Link to comment
kekken3 Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Ni panike. Vem, kaj nabavljam, saj je tudi dosedanji 1GB bil dovolj za nekaj videa. V bistvu na PSPju sploh ne nameravam nekega holivuda zganjat, ker so za to veliki zasloni, kina in dolby surround. Mi je pa drkalica zelo fina za animeje in kake druge risane zadeve, kjer mi niti ni tako bistvena kvaliteta slike (recimo posnetki fajterskih dvobojev) in ki se mi jih ne da gledati tako, namensko, ampak pridejo prav, če so gor na PSPju glih, ko imamo pol urce časa. Quote Link to comment
mumbo Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Devhook? Get real, dan danes ja moras uporabljati Dark Alexov custom firmware! bo gor, ko bo ta podpiral usb. drugače sem mel prej gor hagley cf 0.2, tudi kul zadeva. @kekken3 kje si pa nabavu to kartico in koliko te stane? Quote Link to comment
kekken3 Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Nekaj se je zalomilo in dobim šele v ponedeljek. Naročil sem v Italiji in dal nekaj več kot 90 eurov. Je pa tko, da ni ne SanDisk ne Sony, temveč Byvio - SP firma dveh Italijanov, ki sta začela kar svoje kartice izdelovat. Po vseh odzivih zgleda kvaliteta povsem na nivoju, pa tudi fake sigurno ni, kar je že nekaj. No, bom videl kmalu. Quote Link to comment
kekken3 Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Updejt. Dobil in zaenkrat dela vse tako, kot bi moralo. Bom parkrat nakrcal in izkrcal do konca za vsak slučaj, ampak hej, moralo bi biti vse kul. Zadovoljen z nakupom. Quote Link to comment
PSP1 Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Jaz pa mam 4 gb in 1 gb kartico. Quote Link to comment
kekken3 Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Mislim, da so cene zadnje čase tako padle, da je skoraj kriminal ne ubosti 4 GB. Quote Link to comment
totalg33k Posted April 3, 2007 Author Share Posted April 3, 2007 ja res so cene padle jaz sem mesec dni nazaj alpa malo več dal za 2gb 50€... :bowdown: Quote Link to comment
lukidd Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 tudi jaz Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
rodrigez Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 jaz mam 4gb bla je 100€ ful dobr res daš goor kar hočeš pa še ostane prostor ker uporabim namesto usb ključa mam pa še 2 po 1gb card in eno 256mb če kdo rabi 1 gb card prodam za 20€ Quote Link to comment
LaMike Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Jaz mam 1 gb pa 2gb. Prihodnost 4gb ali 8gb ( če bog dnara da) Quote Link to comment
Recommended Posts