Skoči na vsebino

UEFA Euro 2008


Priporočene objave

euro_2008.jpg

No, pa smo še dočakali uradno igro letošnjega evropskega prvenstva. Zame je igra zelo dobra nadgradnja letošnje FIFE. Morda sta v samem sistemu igranja samo kakšni dve, tri izboljšavi, pa bi je velik poudarek na prezentaciji igralcev. Med tekmo velikokrat za trenutek pokaže določene igralce od blizu. Pri tem so se EA Sports zares zelo potrudili saj je moč z lahkoto prepoznat vsakega igralca tudi iz slovenske reprezentance (Lavriča so popolnoma zadeli). Občasno pa pokaže tudi selektorje ob igrišču kako bodrijo svoje igralce.

Vsaj meni najboljši del pa je to, da si na začetku zbereš državo, katero boš zastopal oz. ji dajal svoje pike, ki jih dobivaš ko igraš preko neta ali local proti računalniku. To sedaj ne pomeni, da če boste zastopali Slovenijo, da boste morali tudi igrati z Slovenijo, ampak si lahko mirne volje vzamete kakšno drugo, boljšo reprezentanco. Ampak je trik tudi v tem, da z slabšo reprezentanco ko igrate, več točk dobite (v primeru, da igrate proti močnejši reprezentanci).

Tako, da združimo moči in skupaj predstavimo, da Slovenija vseeno ni tako zelo bogu za hrbtom in jo poskušajmo uvrstiti na solidno mesto :beer:

adi_euro_ball1_2108_general.jpg

P.S.: takšen sistem je vsaj na Xboxu, kjer to igro igram. Če je predstavljanje določene repke možno tudi na PC-ju, pa mi ni najbolj jasno :)

x360.jpg

Davodax.jpg

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...
  • 2 tednov kasneje...

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.