Davodax Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 No, pa smo še dočakali uradno igro letošnjega evropskega prvenstva. Zame je igra zelo dobra nadgradnja letošnje FIFE. Morda sta v samem sistemu igranja samo kakšni dve, tri izboljšavi, pa bi je velik poudarek na prezentaciji igralcev. Med tekmo velikokrat za trenutek pokaže določene igralce od blizu. Pri tem so se EA Sports zares zelo potrudili saj je moč z lahkoto prepoznat vsakega igralca tudi iz slovenske reprezentance (Lavriča so popolnoma zadeli). Občasno pa pokaže tudi selektorje ob igrišču kako bodrijo svoje igralce. Vsaj meni najboljši del pa je to, da si na začetku zbereš državo, katero boš zastopal oz. ji dajal svoje pike, ki jih dobivaš ko igraš preko neta ali local proti računalniku. To sedaj ne pomeni, da če boste zastopali Slovenijo, da boste morali tudi igrati z Slovenijo, ampak si lahko mirne volje vzamete kakšno drugo, boljšo reprezentanco. Ampak je trik tudi v tem, da z slabšo reprezentanco ko igrate, več točk dobite (v primeru, da igrate proti močnejši reprezentanci). Tako, da združimo moči in skupaj predstavimo, da Slovenija vseeno ni tako zelo bogu za hrbtom in jo poskušajmo uvrstiti na solidno mesto P.S.: takšen sistem je vsaj na Xboxu, kjer to igro igram. Če je predstavljanje določene repke možno tudi na PC-ju, pa mi ni najbolj jasno Quote Link to comment
Pek Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Glih demo dljam, da vidm kakšna je!Fifa08 mi ni bila všeč!Bomo vidl kakšna bo tale igra. EDIT: Evo glihkar probal demo... ni me čisto nič navdušila!Ista kot fifa08 drek uglavnem ! Quote xbox360 > all Link to comment
NoWii Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Joj, kako tezko se je upreti.... dons sm zacel spilat un football challange 08 od zurnala. BRUH! Ves cajt umes senjraim o fifi Ampak ko vem, da mi nebi pognala Quote Link to comment
Pek Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Ja na čim jo pa misliš laufat? Quote xbox360 > all Link to comment
NoWii Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 512ram 9550 radeon (128mb) procesor 3100+ 1.8 GHz Sej bi delal, ampak bl kriticno... sej u kratkem dobim se dodatnih 512rama, takrat se pa vidimo.... Quote Link to comment
iLichu Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 jst sm nad grafiko zelo razočaran :crybaby: Quote Link to comment
Bassivity Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Glih demo dljam, da vidm kakšna je!Fifa08 mi ni bila všeč!Bomo vidl kakšna bo tale igra. EDIT: Evo glihkar probal demo... ni me čisto nič navdušila!Ista kot fifa08 drek uglavnem ! Men je hujša od fife 08, pa mi je fifa 08 že totaln bedna! Ni druge kokr da spet začnemo pes špilat Quote Link to comment
Davodax Posted April 23, 2008 Author Share Posted April 23, 2008 ahh, vi ki ne veste :razzy: . FIFA saves :bowdown: Quote Link to comment
Cloud Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 512ram9550 radeon (128mb) procesor 3100+ 1.8 GHz Sej bi delal, ampak bl kriticno... sej u kratkem dobim se dodatnih 512rama, takrat se pa vidimo.... Meni na slabšem računalniku dela brez problema. Quote Link to comment
NoWii Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Hmm, hvala za informacijo. Si jo bom kr "zrihtal", pa da vidim, kaj še zmorem z mojo portugalsko Sm pa mislil da nebo delal, ker mi je ze fifa 07 malo hecala... Quote Link to comment
drkoo111 Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Če bi kdo igrou MULTIPLAYER nej mi napie na ZS L.P. Žan Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
NoWii Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 No, vendarle, mi nedeluje najlepse. Detajli and all je na minimum, le resolucija je na 800×600. Pa ni tko, d bi pocas bil spil, ampak je tko no...malo fpsjev Quote Link to comment
Cloud Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Hja, tudi sam špilam na low details, samo mi igra deluje brez kakršnih komplikacij. Število FPSjev sicer ni bogvekaj, a je igra nedvomno igrabilna. Quote Link to comment
drkoo111 Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 A sploh še kdo igra to igrco Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
Davodax Posted May 17, 2008 Author Share Posted May 17, 2008 jaz sem jo spočetka še kar, ampak se potem ugotovil, da je vseeno dosti slabša kot ta nova FIFA. Tisti ki je preigravrate na PC-ju je čisto logično, da vam ne diši preveč, saj zgleda kot dve leti stara verzija FIFE za xboxa Quote Link to comment
drkoo111 Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Ja se strinjam to je EA sam neki skup vrgu pa ene 3 funkcije dodou pa je napisu naslov UEFA Euro 2008 lol Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
atomikus Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Men je zakon je pa res, da pcjaši majo neko slabšo verzijo. Quote Link to comment
AntiTrax Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Men je zakon je pa res, da pcjaši majo neko slabšo verzijo. Hehe.. Offtopic: Zakaj tudi za Wii ne naredijo navadne FiFe?, ne pa tistih bedastih lutk. Če je Pes lahko naredil z normalno grafiko bi pomoje tudi Fifa lahko? Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
Recommended Posts