Jump to content

UEFA Euro 2008

Recommended Posts

euro_2008.jpg

No, pa smo še dočakali uradno igro letošnjega evropskega prvenstva. Zame je igra zelo dobra nadgradnja letošnje FIFE. Morda sta v samem sistemu igranja samo kakšni dve, tri izboljšavi, pa bi je velik poudarek na prezentaciji igralcev. Med tekmo velikokrat za trenutek pokaže določene igralce od blizu. Pri tem so se EA Sports zares zelo potrudili saj je moč z lahkoto prepoznat vsakega igralca tudi iz slovenske reprezentance (Lavriča so popolnoma zadeli). Občasno pa pokaže tudi selektorje ob igrišču kako bodrijo svoje igralce.

Vsaj meni najboljši del pa je to, da si na začetku zbereš državo, katero boš zastopal oz. ji dajal svoje pike, ki jih dobivaš ko igraš preko neta ali local proti računalniku. To sedaj ne pomeni, da če boste zastopali Slovenijo, da boste morali tudi igrati z Slovenijo, ampak si lahko mirne volje vzamete kakšno drugo, boljšo reprezentanco. Ampak je trik tudi v tem, da z slabšo reprezentanco ko igrate, več točk dobite (v primeru, da igrate proti močnejši reprezentanci).

Tako, da združimo moči in skupaj predstavimo, da Slovenija vseeno ni tako zelo bogu za hrbtom in jo poskušajmo uvrstiti na solidno mesto :beer:

adi_euro_ball1_2108_general.jpg

P.S.: takšen sistem je vsaj na Xboxu, kjer to igro igram. Če je predstavljanje določene repke možno tudi na PC-ju, pa mi ni najbolj jasno :)

x360.jpg

Davodax.jpg

Glih demo dljam, da vidm kakšna je!Fifa08 mi ni bila všeč!Bomo vidl kakšna bo tale igra.

EDIT: Evo glihkar probal demo... ni me čisto nič navdušila!Ista kot fifa08 drek uglavnem !

Men je hujša od fife 08, pa mi je fifa 08 že totaln bedna! Ni druge kokr da spet začnemo pes špilat

bassivity.jpg
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Men je zakon je pa res, da pcjaši majo neko slabšo verzijo.

Hehe..

Offtopic: Zakaj tudi za Wii ne naredijo navadne FiFe?, ne pa tistih bedastih lutk. Če je Pes lahko naredil z normalno grafiko bi pomoje tudi Fifa lahko?

Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great