blaz456 Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Mene pa zanimam če obstaja možnost da z xboxom ko igram bilokatero igro da posnamem del igre kot video ali sliko.? Quote Link to comment
MaHe Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Žal ne. Potreboval boš TV kartico za PC. Problem nastopi, ker da je treba nabavit takšno s kompozitnim vhodom, če hočeš kvaliteto - in to je drago kot hudič. Kljub temu nekatere igre to funkcijo podpirajo, ampak je vezana samo nanje (npr. Halo 3). Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
blaz456 Posted April 29, 2008 Author Share Posted April 29, 2008 A LEPO. halo 3 pa ravno imam a mi lahko poveš kje je ta funkcja. Quote Link to comment
miwche Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 vsak match ki ga igraš (tako MP kot SP) se shrani avtomatsko, potem greš v "theater" in si lahko ogledaš celotno zadevo. Quote Link to comment
lukidd Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Žal ne. Potreboval boš TV kartico za PC. Problem nastopi, ker da je treba nabavit takšno s kompozitnim vhodom, če hočeš kvaliteto - in to je drago kot hudič. Kljub temu nekatere igre to funkcijo podpirajo, ampak je vezana samo nanje (npr. Halo 3). komponentnim? a takih da bi mele pA HDMI pa še ni? Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
MaHe Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Eh, komponentnim seveda, sem mal pomešal. Kar se tiče HDMI: seveda so, ampak še dražje, ker potrebujejo DHCP ... Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Recommended Posts