MaHe Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Smo rekli, da se bo tema odprla za te namene (torej dogovarjanje) ... in sem jo. Škoda, ker sem šele včeraj probal MP, res zakon. P.S.: V tem podforumu je zato, da se ne mešamo s PS3 igralci. mumbov seznam igralcev: Evo, pregledal sem topic in izpisal tiste, ki so GTA IV MP kandidati za igrat: MaHe386 Repminister NitroBlast90 RELIX28 Ronin Hari peri thehur Sawyer NinjaKlan Unleashxcarnage Sharksy Morphea meho10 miWChe nemebasat mumbo360 S53ZO FLOSKELIC Travar AngryBuldog tozo dprulles geparduss lupson Muksi DarySLO ForecastHorse teacs Bartala159 Ljud89 johnnyo99 Mukec v0jk3c drkoo111 urko1 Pri tistih kjer ni pravi gamertag prosim opozorite na to, bom ga popravil. Potem pa damo ta spisek npr. v prvi post.. Kdaj bi se lahko kaj dobili?? Ker z Angleži je bedno igrat oz. včasih naletiš na tečneže in skoz neke žaljivke vn mečejo med sabo, pa se mi ne da tega poslušat. Mute pa ne obstaja še zaenkrat. kar dost nas je že. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
mazinger Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Samo danes v mediaworldu je cena za GTA 49.90€ Quote [<a href="http://profile.mygamercard.net/floskelic"> </a> Link to comment
Lunco Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Nehajte me prosim vabit v igro, ker nimam golda. Lp, Lunco Quote Link to comment
Dary Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Kako misliš, da nimaš golda? BTW, vsi pravijo, da je MP odličen in poln adrenalina. Quote Link to comment
mesicek7 Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 dary, js sem za to da bi 1x odspilal Quote Link to comment
Sawyer Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Jaz si bom jutri gold nabavo ce najdem kakega cool ebay prodajalca. Quote Link to comment
Legion-x Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 http://tinyurl.com/43b28k Tale se mi zdi da je najcenejši, kok sm sam gledal, pa pa še sameday shiping. Quote Link to comment
Sawyer Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 jah thx zgleda cool bom jutri naroco. Quote Link to comment
Buffalo Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 kolko pa stane v mulleru gold? Quote Link to comment
Repminister Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Taki smehi so v MP da pokaš pa potleh valaš mel smo sceno k je en fural policisk avto pa smo bli še 3-je notri pa ker ni znal vozit smo vsi v morju pristali. Pa enkrat smo vzel helikopterje pa je NinjaKlan fural pa se neki zajebaval pa smo v morju 2km od obale pristal v vodi, pol nas je pa en prišel reševat z helikpterejm pa je isto pristal v vodi, pol smo pa plaval Pa skakal smo z empire state zgradbe. pa take, nore dogodivščine Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
TriGGer Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Jaz sem vam prišo kao "na pomoč" s helikopterjem, ko ste bli sredi morja. In pravite vsi "ja daj pridi še malo nižje, se bomo lahk itak vkrcali..." Ja itak. Pol sem pa še jaz pristal v vodi, z mano pa relix in mahe se mi zdi Anyway, jaz zdaj igram ranked, dajte se mi pridružit Quote Link to comment
Repminister Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 pa kakšne valove dela veter :disbelief: pol smo pa še masaker nad polcijo naredl ;D Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
H5n1 Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 mel smo sceno k je en fural policisk avto pa smo bli še 3-je notri pa ker ni znal vozit smo vsi v morju pristali. Tiho bodi! Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
TriGGer Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Ej dajmo se zmenit za en fiksen termin za čim-več-player slovenski free roam. Po moje bi blo dobro kak petek al pa soboto, pa še par dni časa mamo, da se zmenimo in pripravimo. Quote Link to comment
R3LIX Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Dans je blo tole LOLed ja. Prvič sm vidu da je modela v avtu odnesla voda v zrak, ko je zbil hidrant. :bowdown: Drugač pa itak karnaža epskih razsežnosti. 8 čefurjev nas je zganjalo genocid nad copsi, potem pa šli na Empire State Building in naredili veličasten samomor. Quote Link to comment
Ronin.si Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Edina zamera gre na račun avtobusa, ki sprejme sam 4 ludi. Smo namreč hotl izvest napad na starbucks z avtobusom Quote Link to comment
Sawyer Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Sem lih kaj naroco kodo od ovega z ebaya. Btw. vceraj sem pune vozo po cesti pa se zabil v neki avto brez strehe. Tip v avtu se je dobesedno vzgal. Gorel je, potem je stopo iz avta pa me gledo pa se dalje gorel. Cez enih 10-15 sekund je omr in pri avtu padno. Pol se pa je avto explodiro ker je goreci tip lezal pod avtom. wtf je to blo? deluje kot bug. Quote Link to comment
peri Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Dodajte me: peri thehur Špil dobim najkasnej drug tedn. Quote Link to comment
Sawyer Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Te se bomo ostali ze navelicali Quote Link to comment
Ronin.si Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Hah dvomim, js sm včeri pa dons sam MP špilu, SP se prtaknu nism . Sm iz preventivnih razlogov raje pustu xbox v MB, da bom v tem podalšanem vikendu vsaj kaj pametnega za fax naredu. Tak da se vidmo online spet v nedelo. Quote Link to comment
Sawyer Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 heh. Jaz se pa nisem dobo kode za live. Tak da zgleda da nix nebo. Kaj majo americani tudi praznik? Quote Link to comment
TriGGer Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Labour day. Itak da je svetovni praznik. Quote Link to comment
Lunco Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Čist tko... na https://www.gamepointsnow.com/ majo avtomatiziran sistem, pa ponavadi je malenkost ceneje kot na ebayu. Jeba je, da ko se registriraš, moraš nekje 1 teden počakat, da dobiš pošto domov, v kateri je koda, da potrdiš account in lahko začneš kupovat. Plačaš lahko s paypalom ali pa s kreditno preko nekega novega guglovega sistema. Quote Link to comment
shoelace Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Ej folk povejte mi se mi pslača danes u lublano priet (spet), da užgemo proti večeru kak free roam sam slovenci? Recim otam ob 21.00 da se dobimo? Quote xFire: spankrock Link to comment
Recommended Posts