lukidd Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 torej, sprašujem se, če bi bilo možno preko Visti priloženega Windows Maila brat Gmail? kere nastavitve morm vedet? a ma Gmail povsod iste POP3? nej mi eden prosim pove, pa najlepša mu pol dala Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
PaNdEcK Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Seveda gre. Nastavi se pa isto kot za Outlook. Navodila imaš pod "Nastavitve" pri gmailu Quote Link to comment
gepardus Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 torej, sprašujem se, če bi bilo možno preko Visti priloženega Windows Maila brat Gmail?kere nastavitve morm vedet? a ma Gmail povsod iste POP3? nej mi eden prosim pove, pa najlepša mu pol dala Čisto enostavno. Prvo moraš pod nastavitve od gmaila nastavit da ti lahko psreduje pošto preko POP protokola. Točna navodila za nastavitev windows mail pa najdeš tu: http://mail.google.com/support/bin/answ ... swer=86383 Quote Link to comment
Recommended Posts