RogueX Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Za vas ne vem, ampak zadeva meni že stilsko izgleda čisto besna. Je pa RPG, ki naj bi se vrtel okoli mladeniča po imenu Neku in njegovih sotrpinov, ki se izvršujejo misije od skrivnostne skupine, ki se imenuje "The Reapers" in sicer po Shibuyi (predel Tokia, menda). Povrhu vsega pa, kljub temu da so v sredi najbolj nagužvanega dela mesta, jih zaradi neznanega razloga nihče ne vidi. In zakaj to počnejo? Ker če prej omenjenih nalog ne končajo v zahtevanem času, se bodo morali soočiti z dogodkom, ki se preprosto imenuje "izbris". Zadeva me po zgodbi zelo spominja na anime po imenu GANTZ in mi je že samo zaradi tega všeč. In še ta boljši del: ta igra naj bi že bla v Evropi (izid je bil 18. april). Je pa spet vprašanje, če je to prišlo v Slovenijo. Je kdo že zasledil kje v štacunah? Še trailer. Quote Link to comment
Sandi_17 Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 jaz jo ravnokar igram.. saj ni slab špil sao kontoli mi niso všeč..zgodba je napeta in zanimiva,kar sem tudi pričakoval saj je izdelek square enixa, mati vseh RPG-jev ( FF, dragon quest, kingdom hearts,...) grafično je prav tako lepo. jaz bi jo rate-o z 8/10..predvsem kontorli so me razočarali( moreš dva igralca usmerjat, pri enemu res da pritisneš samo na kombinacijo tipk, vendar vseeno je težko gledat na oba ekrana naenkrat, lahko sicer nastaviš da karakter na zgornjem ekranu izvaja akcije avtomastko, vendar je potem zelo težko naredit combo, al pa sync) Quote Link to comment
Davodax Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 jaz igram igro že lep čas redno. In moram rečt da mi je zelo dobra. Predvsem zgodba me je zelo potegnila, soundtracke pa so itak majka :bowdown: . Morda je na čase težko dobit določeni pin za odpiranje "sten" ampak nekaj ovir mora biti Quote Link to comment
Dejko44 Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Ja jaz sem jo spilo na emulatorju pol sem nehal ker mi se je zdela ful bez veze Quote Link to comment
Zanxy Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Malo pozno is to napisal, če pa ti ta spil ni vsec potem neves kaj zamujas ce mene vprašaš, to je edn najbolsih spilov kar sem jih kdaj igral, :thumbup: Quote Link to comment
Davodax Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Špil je nasploh majka vseh majk vseh ds špilov, ki kaj veljajo EVER :bowdown: :bowdown: to mislim, za igre, ki so približno v istem rangu. ne mi zaj bluzit, kako je mario kart in mph boljši Quote Link to comment
Vah Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Prelep pozdrav! Jaz si mislim kupiti DSi ob izidu in ker naj bi bila igra TWEWY musthave bi prosil, če mi kdo pove kje v Sloveniji se jo lahko kupi. Najlepša hvala. Quote Link to comment
Vah Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 A imajo ds igrice, ki so kupljene u mullerju tudi navodila in škatlico v nemščini? Quote Link to comment
Zanxy Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 A imajo ds igrice, ki so kupljene u mullerju tudi navodila in škatlico v nemščini? Ja jas se TWEWY dejasko nisn vido da bi blo nesko tka da ce majo je ziher anglesko =) Quote Link to comment
Roxyboy Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Najjači špil ever!! Res ful škoda da se ne nadaljuje, pa je mim že kr neki cajta, pa ga še ni špila da bi bil bolši od TWEWY, res majka! Quote Link to comment
clovek30 Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 ah te igrce še nisn igral.. bom mogo probat... drugače pa mal japonščine, kr gledam animeje veliko.. pa za tiste ko ne vete Neku - mačka Shibuyi - Je predel tokya, kjer se dogaja velik samomorov, pa kriminala, pa to.. (čeprav nisn glih 100%) Quote Link to comment
Roxyboy Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Igra je res edinstvena, mogoč nekatere zmede s tem, ko moreš bit pozoren na oba ekrana, pa hkrati kontrolirat dva lika (na zgornem in na spodnjem ekranu) sam ko se navadiš čist lepo zlavfa, kar se pa zgodbe tiče pa...tisti ki ste gledali bleach, vam bo mogoč en mal slična. Grafika je preprosta, mene spominja na animeje, opcij je malo morje (kar se tiče pinov, s katerimi izvršiš razne napade, pa oblačila, s katerimi si status nadgrajuješ) Plus za tiste, ki hočete mal Japonsko spoznat, kar se tiče kraja (Tokio). Ja kokr js vem je Shibuya tisto središče mesta, tam je tud scramble crossing (mislim da najjvečje križišče na svetu), pa mogoč če kakšni prostori, ki temeljijo na resničnih delih te mestne četrti...skratka moja ocena je čista 10. Quote Link to comment
Recommended Posts