MaTiCeK Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Vceraj sem si na ulici kupil 2 CDja od cestnega bluz kitarista Tony Lee Kinga. Poslusal sem ga ze veckrat in je res enkraten slowhander. Vsem, ki imate radi blues muziko mocno priporocam, da se kdaj pa kdaj ustavite in ga poslusate. Te dni se ga veliko vidi v Ljubljani, drugace pa mislim, da igra se po okolnih vecjih mestih. Nekoc vem, da sem ga videl v Mariboru, je pa drugace hrvat in menda igra tudi po Zagrebu, celo do Graza gre baje. Prepoznali ga boste takoj, po stratocaster kitari, clapton like slow hand stilu igranja in urejenem izgledu s soncnimi spegli. 2 CDja za 10 evrov je res dober offer. Kupte, tip je kralj (kitare in ulic )! EDIT: V tem trenutku je na Prešercu, ce koga zanima in je blizu doma. Quote Digitalni šepet Link to comment
mzidy Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Seka Aleksić - U kafani punoj dima Quote http://img58.imageshack.us/img58/8412/x ... meraa6.png Link to comment
admins Anduril Posted April 14, 2007 admins Share Posted April 14, 2007 EDIT: V tem trenutku je na Prešercu, ce koga zanima in je blizu doma. Trenutno pa na Čevljarskem mostu, 20m stran od mene, tako da ga lahko poslušam čez okno. Quote Link to comment
Cloud Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Good Charlotte - Good Morning Revival 2007 (CD) Quote Link to comment
_tweety Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Radio Antena ... mi bojo moral začet plačevat za vso reklamo, ki jim jo dela m;) Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
DrMiha Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 My Dying Bride - My Hope The Destroyer ne, nisem spet zajadral v depresijo, samo jutri je na vrsti najbolj pomemben kolokvij letos, Dr pa se raje sprijaznjuje z rezultatom Quote Link to comment
RIDDICK Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 [pred eno uro] Vlado Kreslin - Preko Mure Preko Drave [pred pol ure] Igral Silent Hill 3, in tako poslušal tisti napet soundtrack in gledal krvave zajčke. [sedaj] Poslušam samega sebe kako mrmrljam nekaj o zgodovini slovencev med 2. sv.v. :rockbrow: Quote Link to comment
H5n1 Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 non servium- antinazis Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
kilzorz Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 [pred eno uro] Vlado Kreslin - Preko Mure Preko Drave[pred pol ure] Igral Silent Hill 3, in tako poslušal tisti napet soundtrack in gledal krvave zajčke. [sedaj] Poslušam samega sebe kako mrmrljam nekaj o zgodovini slovencev med 2. sv.v. :rockbrow: omg mi jutr pisemo slovence med WW2 Quote Link to comment
DrMiha Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Barry Manilow - Mandy ja, kr smejte se. Zelo fino je bit odjeban od dveh deklin v roku 15 minut. :crybaby: Quote Link to comment
rolihandre Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Verdi - Le donna e mobile Quote http://www.r00li.com Link to comment
_tweety Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 V listi mam trenutno: 1.) Nine days - Absolutely (Story of a girl) 2.) Travis - Closer 3.) Beyonce - Listen Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
mzidy Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 EDO MAAJKA - Sretno dijete EX-YU muzka prekaša vse Quote http://img58.imageshack.us/img58/8412/x ... meraa6.png Link to comment
2kwik4ya Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 EDO MAAJKA - Sretno dijete EX-YU muzka prekaša vse EX-YU Rap pa razstura Trenutno poslušam: Frenkie- Rat savezu Quote Link to comment
.*LuKa*. Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Mile Kitič Zdravko Čolič DJ Krmak Edo Maajka Rap & Gangsta music Underground in seveda sve narodnjake ko jih ima haha Gangsta narodnjaki Quote Link to comment
Junior Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Megaman 2: Dr. Wily Stage 1 & 2 (za NES) Ena najbolj legendarnih konzolnih pesmic vseh časov. Megaman 2 (Rockman 2 v JAP) že itak velja za eno najboljših iger sploh (je res huda, če mi dajo to za VC na WIIju, plačam tudi 20 EUR), s tem da tudi njene vesele pesmice veljajo za eno najboljših glasbenih podlag sploh. Ta je pa še najhudejša. Ko sem jaz to igro preigraval do onemoglosti, se spomnim, kaj mi je ta pesmica delala, sem bil čisto bogi. Sem nekoč zakurblal Megamana 2, pa se ga celo popoldne samo s poslušanjem te pesmice zadeval. Sem pa nekaj dni nazaj slučajno skapiral, da nisem edini tak čudak, da obstaja po svetu cel kup ljudi, ki so s to legendarno pesmico totalno obsedeni. Kar vtipkajte v Youtube "Okkusenman" ali pa "Okusenman", vam zelo priporočam. Pod tem imenom obstaja na tone različnih remakov originalne pesmice, od rockersko kitarskih, do raznih dance zadev, ki jih pojejo vesele japonske deklice. V ozadju pa so še lepi Megaman 2 prizori. So pa zraven tudi še razni Okkusenman rock koncerti in še cel kup raznih filmčkov, vrednih ogleda. (Pa ko ste že tam, obvezno poglejte še tistega psiho Pink Power Rangerja, ki nekaj densa na to muziko.) Evo, malo za pokušino, Okkusenman v izvedbi ene vesele deklice: Okkusenman! Okkusenman! Quote Link to comment
nintendek Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 ...vse Quote Evo moja spletna stran: http://www.freewebs.com/nintendek KSi to smo mi, KSi to ste vi, KSi to smo vsi. KSi- the best slovene web page and forum Link to comment
č.u.k. Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Megaman 2: Dr. Wily Stage 1 & 2 (za NES) Ena najbolj legendarnih konzolnih pesmic vseh časov. Megaman 2 (Rockman 2 v JAP) že itak velja za eno najboljših iger sploh (je res huda, če mi dajo to za VC na WIIju, plačam tudi 20 EUR), s tem da tudi njene vesele pesmice veljajo za eno najboljših glasbenih podlag sploh. Ta je pa še najhudejša. Ko sem jaz to igro preigraval do onemoglosti, se spomnim, kaj mi je ta pesmica delala, sem bil čisto bogi. Sem nekoč zakurblal Megamana 2, pa se ga celo popoldne samo s poslušanjem te pesmice zadeval. Sem pa nekaj dni nazaj slučajno skapiral, da nisem edini tak čudak, da obstaja po svetu cel kup ljudi, ki so s to legendarno pesmico totalno obsedeni. Kar vtipkajte v Youtube "Okkusenman" ali pa "Okusenman", vam zelo priporočam. Pod tem imenom obstaja na tone različnih remakov originalne pesmice, od rockersko kitarskih, do raznih dance zadev, ki jih pojejo vesele japonske deklice. V ozadju pa so še lepi Megaman 2 prizori. So pa zraven tudi še razni Okkusenman rock koncerti in še cel kup raznih filmčkov, vrednih ogleda. (Pa ko ste že tam, obvezno poglejte še tistega psiho Pink Power Rangerja, ki nekaj densa na to muziko.) Evo, malo za pokušino, Okkusenman v izvedbi ene vesele deklice: Okkusenman! Okkusenman! Men je pa najboljši Mega Man komad on iz Cutmanove sobe http://www.youtube.com/watch?v=5bcPXgqIZVQ Zakon Quote Link to comment
Cloud Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Sank Rock - Metulj, Delam kar pase mi Siddharta/Dan D - Male roke/voda Quote Link to comment
pURan Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Megadeth - Peace Sells Quote (zenski glas) EA games...(flashy logotip) *whisp* fuck up everything...(ziip) Link to comment
mumbo Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Marilyn Manson - Putting Holes in Happiness Quote Link to comment
jst Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 šemsa suljaković zašto si se napio Quote Posedujem: Crack Link to comment
NoWii Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 lol, zlorabljena tema: The Offspring: D.U.I. Quote Link to comment
Recommended Posts