Jump to content

Recommended Posts

Ko igram COD2 multiplayer na katerem koli serverju imam neke zakasnitve npr. če ustrelim s puško mi pokaže , da ustrelim samo metek pa pride do cilja 5 s bolj počasi a mi zna kdo pomagat? :puppy::mirror::sweat: :annoyed:

Cigareta je samo zvitek tobaka, ki ima na eni strani ogenj na drugi bedaka.

Link to comment
  • admins

Seveda je odvisen tudi od linije. Na 56k ga pod 150 ms ne boš spravil, ISDN v optimalnih pogojih je dobrih 20 ms, ADSL (ob minimalni oddaljenosti od centrale) nekje okoli 10 ms, VDSL pa še par ms manj. Optika ima načeloma le par ms pinga.

Vsekakor je največ odvisno od tvojega internetnega providerja in njegovega routinga (povezave s konkretnim tujim/domačim serverjem) do serverja, na katerem igraš. Kot je bilo omenjeno, je lahko vzrok tudi v prezasedenosti linije - ampak mora biti res povsem zafilana, da se to resno pozna na pingu. Če imaš res 5 sekund zamika, je lahko problem točno v tem, mogoče v izbiri serverja ali imaš pa povsem gnilo povezavo (nimam izkušenj s špilanjem preko GPRSa/UMTSa, ampak bi rekel, da Mobitelov instant internet verjetno za igranje spada v to kategorijo).

Link to comment

MIslim d bo zasedenost linije...s

sicer nobenmu pred mano ne rečem d se je zmotil, ker majo usi prav, ampak iz lastnih izkusenj loh povem, d a če spilam css na ameriskem serverju je ping maxi 150, na slovenskem pa ene 26 ...

Če pa kaki dolpotegec zadej lavfa....slovenski sreverji okoli 140pinga, amerike pa raje sploh ne povoham (kar pomeni da je pinga okoli 700).

D bi mel pocasno linijo pa skoraj neverjamem...zakaj?

1.) take driske nima skoraj nobeden vec

Po drugi strani je pa loh lih povezava, ker tud če maš hitro povezavo, z npr. torrent odjemalcem zadej, tezko kdaj nabildaš ping čez 5sek

EDIT: fak, cist ncnovga nism povedu...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.