.*LuKa*. Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Zanima me če kdo igra gta san andreas: multiplayer in na kerem serverju? Jaz trenutno igram an CRO serverjih. Quote Link to comment
iLichu Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 dj povej kaj lahko use počneš u multiplayerju ?? Quote Link to comment
.*LuKa*. Posted May 1, 2008 Author Share Posted May 1, 2008 Use kar lahko v igrci... odvisno kakšn je mode ... pa brez prometa "folka" Quote Link to comment
NoWii Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Jst ne, ker enkat ko sem sprobal, so vsi povrsti čitali en čez drugega in to mi ni ušeč pri MPju.... Quote Link to comment
Bassivity Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Jaz tudi ko je vn pršu...Pol sm pa zadnič mal pogledu pa ne cheatajo več, sam se mi ne da igrat Quote Link to comment
iLichu Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 luka a si za to da nardiva en gang k sm dons prvic probu pa mi kr hudo sam a me lahko policaji ustavjo za usak kurac,jst se pelem u avtu pa mi zabica "usvati se" usavim se un pride in me vrze iz avta,seveda jst jezn potegnem vn ak 47 in zacnem u gume strelat un pride ven in me uklene,pol sm pristal u zaporu za 2 minute,potem me je pa en k je bil tud u zaporu pretepu lol Quote Link to comment
.*LuKa*. Posted May 7, 2008 Author Share Posted May 7, 2008 luka a si za to da nardiva en gang k sm dons prvic probu pa mi kr hudo sam a me lahko policaji ustavjo za usak kurac,jst se pelem u avtu pa mi zabica "usvati se" usavim se un pride in me vrze iz avta,seveda jst jezn potegnem vn ak 47 in zacnem u gume strelat un pride ven in me uklene,pol sm pristal u zaporu za 2 minute,potem me je pa en k je bil tud u zaporu pretepu lol lahko sam js sm tut velikrat policaj ...drgač pa ja ustav te lahko za vsak K ... igram na HR deathmatch pa na stunt serverjih. :ihih: Quote Link to comment
iLichu Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 ja no pol sva pa lahko G COP UNIT haha hecam se,sam ful je tesko koga ubit,strelas in strelas in ne pade prej ti umres k oni EDIT:kako bi sla skup igrat dons? a mi ti das ip al kaj ??? dj mi xfire al msn da se zmenva Quote Link to comment
iLichu Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 a mogoce veste kje bi dobil slovenski prevod za celotno igro ??? Quote Link to comment
TriGGer Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Dvomim, da se je kdo spravil prevajat vse dialoge pa menije pa to Quote Link to comment
iLichu Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 verjem da se je to sm mel na prejsnem kompu,sam zdj ne najdem oz. ne vem pod katerimi besedami nj iscem na googlu Quote Link to comment
iLichu Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 evo s pomocjo pandecka sm najdu http://www.the-cannibal.net/saslo.html Quote Link to comment
TriGGer Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Kul finta, nisem mislo, da je to kdo dejansko naredo. Pretty cool, če glih ne igram več San Andreasa. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Bi mi lahko kdo prosim prilepil link do Multiplayerja, saj ne najdem nobenega ustreznega (našel sem več različnih). Edit: Našel SA-MP 0.2.2. Ko ga zaženem mi prikaže serverje. Izberem en server, kliknem connect. Nato gre v normalno igro kjer lahko izbiram New Game, Load Game, itd., če kaj izberem mi vrže iz igre.. Slučajno kdo ve kako se naj povežem? :uke: Quote Link to comment
iLichu Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 en moj kolega je mel isto tezavo pa sm mu reku nj proba drug crack dat dol in mu je to pomagal . Quote Link to comment
drkoo111 Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 a ta tvoi kolega je Nejc a mu dela zdei Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
Recommended Posts