Skoči na vsebino

Zelda-spet [GBA]


Priporočene objave

Pozdravljeni :rock:

Sem prvič na tem forumu in :bowdown: molim, da mi boste pomagali.

Stvar je taka- sem veeeelik Zelda fan in po dolgem iskanju sem dobila "Minish cap". Vrtim se v krogu, pobiram Kinstone, ne pridem pa nikamor :mirror: . A mi lahko kdo pove, kako naprej- imam "Earth element" (iz dežele Minishev), bumerang in kup zelenih ter rdečih Kinstonov. Ne morem v grad- v mestu, ne morem na ranč, skratka nikamor, razen v Minish gozd in mesto. :headscratch:

Če kdo ve, o čem sprašujem, pleeease-help...

Med branjem prispevkov sem naletela na uporabnika z imenom Riddick, ki je to igro že igral- če to bere, ga še posebej prosim za pomoč.

Upam, da nisem prekršila kakih pravil foruma in da se bo našel kdo, ki se mu moje jokanje ne bo zdelo smešno.

ČAO

Link to comment
  • Odgovorov 112
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Če še ne znaš spin atacka se ga pojdi naučit k enemu tipu v hyrule town(ne vem točno kakšen sword master je).Ko se naučiš spin atack se ti umakne en vojak ki je bil zahodno od pošte(v hyrule town) in je govoril de moraš postati močnejši če hočeš naprej,in ko se naučiš spin atack se umakne.potem greš tja od kamor se je umaknil(trilby highlands)in potem po poti do mt.crenel.Globoko v gori dobiš fire element :)

One and only...

...me.

Link to comment
Če še ne znaš spin atacka se ga pojdi naučit k enemu tipu v hyrule town(ne vem točno kakšen sword master je).Ko se naučiš spin atack se ti umakne en vojak ki je bil zahodno od pošte(v hyrule town) in je govoril de moraš postati močnejši če hočeš naprej,in ko se naučiš spin atack se umakne.potem greš tja od kamor se je umaknil(trilby highlands)

Nekako tako se tudi jaz spomnim, da je bilo. Sej vbistvu je vedno tako, ko se ti tečen vojak pri izhodu iz mesta ne umakne, veš, da se moraš nekaj naučit. Zelo lepo Lala, da si se spomnila name kot velikega Zelda fana, ampak v tej igri sem namreč ostal nekje malo čez polovico špila potem pa so se mi (sem si) izbrisali save gami, ker sem igro igral na emulatorju. Bom še enkrat te dni zbral pogum in šel dokončat igro!

:innocent:

followmeontwitter.png
Link to comment

Hay!

Hvala za pomoč vsem, super ste! :objem:

Uspelo mi je, prišla (by the way- Riddick-jaz sem punčka :mwahaha: ) sem do tam, ko se dupliram in se Vaati spremeni v kralja, pol pa spet :mirror: .

Ta igra se mi zdi še boljša od "Link to the past", čeprav sem mislila, da je nič ne more prekositi- "Link..." je sicer težja in lepša, a si nisem toliko razbijala glave z njo, ful je zanimiva.

Da izkoristim priložnost- poznam tele Zelde- "Twilight princess", "Link to the past", "Oracle of seasons", "Oracle of ages", "Minish cap", "Majoras mask","Ocarina of time"- a je še kakšna, res so zakon? Priznam, še vedno so mi bolj pri srcu 2-D igre, npr. poleg Zelde (ki je numero uno) še "Super Metroid", "Final fantasy" itd.

Še eno vprašanje (če sem tečna, povejte), zdaj sem se spomnila- kako pa prideš v "Paralell worlds" od hiše do votline,čisto na začetku?

Hvala in LP :thumbup:

Link to comment

Glede tega kera zelda je še dobra, si pozabila omenit Wind Wakerja ter Phantom Hourglass. Za moje pojme je WW najboljša Zelda za Ocarina of Time, edini minus v igri pa je, da je igra zelo lahka (Minish Cap je lahek, Wind Waker = 2x lažji - primerjava, da vidite kako je špil lahek). Phantom Hourglass se pa odlikuje tako z grafično podobo kot z igralnim delom (single player + multiplayer, tako offline kot online). Vglavnem vse Zelde je nuja igrati. Jaz edino nisem igral Twilight Princess in Link's Crossbow Game (če se to šteje v serijo sploh).

Pravtako pa sta odlični tudi Zelda I in Zelda II, ti 2 pa se lahko pokažeta s svojo težavnostjo, zaradi katere sem izgubil živce tako v Zelda I kot v Zelda II.

:crossfingers:

followmeontwitter.png
Link to comment

A "Minish cap da je lahek? Vedno bolj ugotavljam, da je težji od "Link to the past", bože mili, kolk je tu enega sprehajanja, sproti pozabim, kaj in kam.Da ne govorim o gradovih-labirinti in smotani bossi- zdaj se matram z Mazaalom, ki bi (bo) moral dati nekaj vetrovnega.

Kje pa bi lahko dobila "Wind walker"- res je ne poznam in zdaj si me raz..., saj veš, kaj-a mi lahko poveš? Please :love:

Opravičujem se, ker sem se postavila pod napačno temo :red: - to delam tudi v igrah- vedno rinem skozi napačna vrata.Čao! :rock:

Link to comment

Kakih državah- a si mislil "razvitih" ali res "razbitih", kot si napisal- hecam se, ne zamerit? Pa daj, valjda ga bom nekje staknila, saj ne rabi biti nov. Bom malo po spletu pobrskala.

A se samo meni zdi ali je res ura v zgornjem desnem kotu malo čudna?

Link to comment

Mislil sem razvitih, kot ti je verjetno že jasno, a tudi s pojmom "razbitih" držav ne zgrešil daleč od bistva, če pogledaš probleme, ki jih imajo ta trenutek Avstrijci, kar pa je že spet daleč od te teme. V glavnem, Wind Waker je must-have za vse, ki so redni igrošpili, kaj šele za Zelda fane.

Link to comment

Se strinjam, včasih se mi zdi, da živimo v svetu Arthurja Clarka ali Stephena Kinga, toliko je črnih duš.

Po ogledu linka, ki si ga predlagal, se strinjam tudi, da moram dobit WW- vprašanje je samo, kje. Imam naslov ene kul trgovine v Avstriji, pa če bo kaj pametnega, bom poročala, vsaj računalnike imajo ful cenejše, kot pri nas.

Link to comment

Uuu, ful dobra stran, a si videl, kako je SN konzola poceni? WW imajo tudi, celo dva, nasploh pa so Zelde najdražje- ja, valjda, saj so tudi najboljše :rock: :thumbup:

Kolega ne rabiš spraševat, naj uživa- čeprav bi najraje šla peš čez državo po WW, ampak moram šparat- poletje se bliža in rabim vsak euro, hvala za ponudbo.

Kam, pri hudiču naj se postavim, da bi dosegla frdamani cvetni rep Octoroka v "Temple of Droplets", da dobim "Water element"- v "Minish cap"? Še malo, pa bom zgrizla ekran. Please- help :bowdown:

Link to comment

Ma, ja s tistimi čevlji je bilo ful easy, hvala :thumbup: , potem sem pa bluzila po gradu, ker nisem znala ven, nazadnje pa vidim, da te samo posesa. Koje fore, čisto sem navdušena nad to igro, zdaj je že lažje, ker imam okarino in ne rabim "peš" hodit povsod.

Rada bi še rekla, da ste super vsi, nasploh cel forum, malo je edino moteče, ker me večkrat vrže ven in hoče spet prijavo, a to je malenkost. Carry on!

:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:

Link to comment
  • vrhovni

Minish Cap težji kot A Link to the Past? Oho, tega pa še nisem slišal. Od Majora's Mask naprej še nisem špilal Zelde, v kateri bi v celem špilu mogoče umrl več kot 5x (tu najbolj izstopa Wind Waker, kjer pomoje nikoli nisem prišel niti na manj kot polovico srčkov, kaj šele, da bi dejansko umrl), medtem ko sem v ALTTP še sedaj, po neštetih preigravanjih, sposoben umreti tudi po več kot 10x.

Glede tega je Nintendo zadnja leta res smotan, takrat pa še ni bil. Ah, good old times .. :(

Link to comment

Zame je vsaka igra težka, ko jo enkrat obrnem, se pa smejim sama sebi, zakaj se mi je sploh zdela težka. Včeraj sem se npr. izgubila na oblakih in čisto znorela, danes je šlo iz prve, zdaj pa spet krožim po Palace of wind in ne pridem nikamor. Na živce mi gre, ker ne morem dol napolnit flaške- pustimo to. Mogoče je pa pri igrah tudi tako, kot pri avtih- saj veš, kaj pravijo (moški)- baba za volanom :sweat: :wtf: , he,he.

Olimar, za "Twilight princess" bi se lahko zmenila, če jo boš še imel, ko bom bolj pri kešu.

Link to comment
  • vrhovni

Mogoče bi še sam verjel v to, če me ne bi moja dečva redno tepla v raznih Mario Kartih in Tetrisih. :lol:

Drugače je pa Riddick med Zeldami pozabil še na Link's Awakening, ki je bila edina Zelda za originalnega Game Boya in, po mnenju marsikoga, ena izmed najboljših Zeld nasplošno. Če te ne moti res zastarel izgled, potem ne moreš zgrešiti s špilom.

Link to comment

Bom probala Awakening, samo, da obrnem Minishe, ne moti me grafika, nasprotno- bolj mi gre na živce 3D.

Kaj pa Paralell worlds, kakšna je? Malo sem začela( hotela sem), pa mi ni ratalo najti poti do votline :mirror: , nato pa sem "odkrila" Minishe in pozabila na druge.

Pred davnini ( :fiufiu: ) leti sem na N32 igrala eno Zeldo- mislim, da Link to the past- in je bila ena soba polna steklenih plošč v zraku, pa tema je bila, si moral prižigat luč, da si našel pravo pot čez, drugače si padel dol. Na tem Link to..., ki ga imam zdaj, pa te sobe ni nikjer- a kdo ve , katera Zelda bi to bila( je pa 100% ena), mene že malo EMŠO ( :? ) j...

Twilight princess je kar OK, samo....

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.