atomikus Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 No uglavnem swem že zasledil eno temo, ampak folk enotavno ne ve kaj je to, kaj program naredi in med temu folkam se najdejo tudi guruti. Uglavnem, ker vaš streaming ne podpira podnapisov pri divxi in praktično nič drugega, kot divxe, saj dvdje moraš še zmeraj na dvd posnet in se jih ne da streamat. No transcode je zmožen vsega tega, direktno z diska vam streama na xboxa dvdje in divxe s podnapisi, zame bi bla to uiber huda zadeva, zato bi prosil, nekoga, da malo več pove o zadevi. Evo mamo tukaj zdej eno temo, da tisti, ki zadevo uporabljate, da malo poveste kako pa kaj, ker jaz sem probal inštalirat ampak sem rabil še par progrmaov zraven pa še vedno ne dela. Zato bi blo fajn, da poveste kako stvar deluje. Quote Link to comment
mesicek7 Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 misls tole ? http://www.joystiq.com/2006/11/07/how-t ... -xbox-360/ Quote Link to comment
Recommended Posts