Jump to content

Iron Man


iLichu

Recommended Posts

Kot direktor Stark Industries, ki ameriški vladi dobavlja oržoje, je Tony Stark postal slaven kot zaščitnik ameriških interesov po svetu.

Tonyjevo brezskrbno življenje pa se za vedno spremeni, ko po uspešnem preskusu orožja njegov konvoj napade skupina upornikov in ga vzame za talca. Kljub rani in koščku šrapnela, ki je nevarno blizu njegovega že tako šibkega srca, mu skrivnosti vodja upornikov Raza (Faran Tahir) ukaže izdelati uničujoče orožje. Tony pa s svojo iznajdljivostjo izdela oklep, ki ga ohranja pri življenju in mu omogoči pobeg iz ujetništva.

Po vrnitvi v Ameriko se mora Tony soočiti s svojo preteklostjo in priseže, da bo Stark Industries popeljal v novo smer. Kljub odporu Obadiaha Stanea (Jeff Bridges), njegovega pomočnika, ki je v njegovi odsotnosti prevzel vajeti podejtja, Tony dneve in noči preživlja v svoji delavnici, kjer razvija in izboljšuje napreden oklep, ki mu da super moč in fizično zaščito. S pomočjo dolgoletne pomočnice Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) in zvestega vojaškega prijatelja Rhodeyja (Terrence Howard) Tony razkrije zlobno zaroto s svetovnimi posledicami. Tony natakne svoj novi močni rdeče zlati oklep in priseže, da bo varoval svet in popravil krivice kot Iron Man.

Iron-Man-movie-1045.jpg

Trailer : http://www.youtube.com/watch?v=vhgzIM-9lfA

povejte se kaksn se vam zdi če ste ga že gledali,meni je ful dober ^^

markolepisig1.png
Link to comment

Meni se zdi zelo otrocji in sem se na koncu pocutil predvsem zaradi nerealnosti in totalne bedarije neumno da sem ga sploh gledal.

Enostavno nek wannabe film za glupe Americane...

Glavno osebo hocejo predstaviti, kot nekega zajebanega teleta, vendar jim spodleti, ker po vsem tem izgleda, kot nek kučan, ki hoce bit velik. :a_a:

Link to comment
  • admins

Jaz sem ravnokar iz Koloseja, kjer sva z dečvo v več ali manj prazni dvorani sčekirala Iron Mana .. in moram reči, da sem prav prijetno presenečen. Kul zmes akcije in smeha, več ali manj nobenih posiljenih for, lujštni specialni efekti in z izjemno kul (no, vsaj po vtisu iz kina) soundtrackom. Mal pričakovana zgodba, ampak jebiga, you can't have it all. :)

Hollywoodski action-flick kot se šika.

P.S.: aja, extra scena na koncu seka, da eno takšno še nevideno dimenzijo tem superhero filmom. Hvala za informacijo o njej, smo samo štirje vztrajali povsem do konca. :)

Link to comment
Iron Man muska je zakon (Black Sabbath) ostalo pa ne

ok, vzamem nazaj. film seka.

ZAMERIM PA JIM, DA SO DAL SKLADBO IRON MAN ŠELE PRI CREDITSIH, NAMESTO TAKRAT KO PRVIČ POLETI OZIROMA POSTANE IRON MAN.

če bi to dal, bi bil pa film leta :D grem pa v soboto v kino gledat, te cam varjante so bl tk-tk

ps3_forum2c.jpg

lukidd,0,ffffff,000000,0.png

pspmode fanclub prezident

Link to comment

sej to je glih kul da ga greš drugič v kino gledat. boš se bolj muci posvetil, film si že itak gledal. ona bo pa mislila da te bolj ona zanimakot film. prefriganec ti :thumbup:

drugače je meni bil ok za dolgcajt preganjat, vendar spajdija in xmenom ne seže do kolen. bo pa novi hellboy kmalu tu, pa batman, pa na hulka računam...

ratt-logo.gif
Link to comment
@ Cloud & MaDrung: Dvomim da sta gdaj brala Iron Man stripe, ker je ta film eden naboljših "comic to movie" filmov do sedaj.

x men 1, 2 in 3 :rockbrow:

p.s. ne pozabi na sin city!

Nism reku da je najboljši reku sm eden najboljših.

Drugače pa x-men 3? :rofl: ok you best be jokin' :D

fentat cyca, sucky way dodat phoenix in bedn poizkus dodaje legacy virusa je bil totaln fail (da sploh ne umenjam Jugger ni mutant ampak enhanced human)

Drugače pa ja, x-men 1 inu 2 sta bila dokaj posrečna isto kot Sin city :D

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.