TheSkin Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Sm kupil ORIGINAL igro God Of War in doma naredil varnostno kopijo UMD-ja (samo zase)... Ko sem jo poskušal zagnati z 3:90 - m33-3 (ne nelegalnim firmwerom) pa se mi v sobi kjer se naučiš dihati, in zlezeš na vrh pečine, ter ubiješ majhno pošast igra zamrzne... 103x sem probal že in vedno zamrzne na istem mestu... Kaj nej naredim??? P.s: Ne rečt nej špilam z umdjem ker naredi isto:S Quote Link to comment
Cloud Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 A lahko vprašam, kje si dobil prazen UMD za varnostno kopijo? Quote Link to comment
Sasuke Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Pri originalu tega ne naredi. Mam pa jaz isti problem pa neznam odpravit napake. Pa sem se zajebavu v recovery menuju pa tut ni delalo Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
Ziga2 Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Pa pač igrajte originalno kopijo. Quote Link to comment
Igl85 Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Si bom malo sposodil temo Jest sem pa naletel na zelo čuden problem in sicer. Ko odpiram skrinje, v katerih naj bi bila gorgonina očesa, jest dobim vedno rdeče in plave orbe. Tri očesa sem dobil, po tem pa kar naenkrat to začelo delat. Sem šel preverit v rešitve, če sem slučajno falil kakšne skrinje oz., da se kje kasneje nahajajo. Po seznamu sem videl, da naj bi skrinje našel ampak .... Verjetno glitch, ampak na googlu nisem nič našel. Ja, je original Imam pa custom firmware gor, ampak to ne bi smel vplivat. Quote Link to comment
lukidd Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 tapru dobiš tri gordon eye, pol pa kr en cajt skoz dobivaš te perese... Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Bassivity Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Men je ta špil čist prekratek (al sm pa tok uživu zravn pa se mi je tko zdel ) A so ps2 verzije daljše? Quote Link to comment
stempelj Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 ja so daljše pa tut boljše Quote Link to comment
lukidd Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 js sem učeri ubrnu na normal v 2,5h Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Skyline Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Eno vprašanje a je god of war dobr špil ? ker js že kr neki časa razmišlam da bi ga nabavu lp Quote Link to comment
NoWii Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Am ja. Lol. To nerabis uprasat na forumu..loh mal pobrskas. Mas strani kot so gamespot in ign, ki ocenjujejo igre... Pa God of war je zmagal pri glasovanju igre leta za PSP (na ksiju) Quote Link to comment
RaZoR Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 A ima še kdo od vas težave pri drugem challengu (tist k morš ubit 20 sovražnikov ne da bi te ranil)? A je mogoče kdo od vas že naredu ta challenge in ve kako bi ga najlaži naredu? Quote Link to comment
Recommended Posts