Jump to content

Seznam zainteresiranih kupcev Wiija!

SolidG

Recommended Posts

Ker sem eden izmed tistih, ki ne želi romati v bližnjo tujino po dotično konzolo, predlagam zbiranje podpisov oseb, ki nameravajo 100% kupiti Wii ob izidu. Zbran seznam bomo s pooblastilom vseh prisotnih poslali ustreznim osebam/ustanovam (Muller oder was :D). Z nekaj sreče se nas usmilijo.

Peticija/seznam:

http://peticije.org/page.petition.viewsigns.php?id=1616

EDIT:

Očitno nekaj zajebava stran. Nič, zainteresirani mi pošljite podatke na mail (gregor.svajger@gmail.com) ali na ZS. Seznam bom potem sproti obnavljal.

Feel free to spread the word! :objem:

• Replies 146
  • Nastanek
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 1 month later...

JAz ga bom sigurno kupil, če cena ne bo nad 250€. Pošljem mail zdajle.

Kupil ga pa bom, če se bo dalo v Muller BTC.

Aja, jaz sem enkrat že govoril s tistim tipom v Muller BTCju in je rekel, naj kakšna dva tedna prej pridem tja, da je njegov šefe tudi Console Geek :ihih: , da se zmenimo za dobavo ob lansiranju.

Aja, če Wiija ne bi imeli v 2 tednih od časa lansiranja, ga bom šel iskat v Media Markt v Celovec.

wii_forum2.jpg
JAz ga bom sigurno kupil, če cena ne bo nad 250€.

Aja, jaz sem enkrat že govoril s tistim tipom v Muller BTCju in je rekel, naj kakšna dva tedna prej pridem tja, da je njegov šefe tudi Console Geek :ihih: , da se zmenimo za dobavo ob lansiranju.

Aja, če Wiija ne bi imeli v 2 tednih od časa lansiranja, ga bom šel iskat v Media Markt v Celovec.

Bomo septembra poskusili z ostalimi malce zorganizirat zadevo in se šli zment z Mullerjem. Konzol bo IMO dovolj po Evropi, edino tukaj je spet DS Lite story - navodila in ostalo sranje. :thumbdown:

Bolj me skrbi, kako bodo pri Mullerju naredili z igrami. Vsaj 3rd party naslovi (Raymana kupim 100%). Drugače pa Zelda & Metroid and I can die happy.

Upam, da v beli in črni barvi. Tako kot Lite-i. Če ne bo črnega, ga pač ne bom imel. :)

Mullerju zaupam in verjamem, da bodo imeli oba. :china:

To je prej odvisno od Nintedo of Europe, TBH ... Čeprav bi bila logična poteza servirati še Wii v črni barvi.

[__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_]

Za EU sem stoodstotno prepričan, da bo dobila Wii v več barvah (če je dobila črn Lite, ki ga nima nihče drug, bomo dobili tudi to), vprašanje je le, če ga bodo nemci servirali tudi v naše Muller-je. Ampak glede na to, da smo imeli Lite v obeh barvah že prvi dan evropskega izida, se nam za to verjetno ni treba bati :beer:

Guest Groucho

Wii bo moj!

Imel sem Playstation 2 in ga prodal.

Imel sem PSP in ga prodal.

Sedaj imam DS Lite in je zakon. Moja naslednja konzola bo Wii. Takoj, ko pride v Kokoško.