SolidG Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Ker sem eden izmed tistih, ki ne želi romati v bližnjo tujino po dotično konzolo, predlagam zbiranje podpisov oseb, ki nameravajo 100% kupiti Wii ob izidu. Zbran seznam bomo s pooblastilom vseh prisotnih poslali ustreznim osebam/ustanovam (Muller oder was ). Z nekaj sreče se nas usmilijo. Peticija/seznam: http://peticije.org/page.petition.viewsigns.php?id=1616 EDIT: Očitno nekaj zajebava stran. Nič, zainteresirani mi pošljite podatke na mail (gregor.svajger@gmail.com) ali na ZS. Seznam bom potem sproti obnavljal. Feel free to spread the word! Quote Link to comment
DrMiha Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 le podpišite, jst sm že. Tisti ki ste 100% za nakupom, se ve. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 100% kupim, ko zvem launch title. Drugace kupim ob prvi interesantni igri. Quote Digitalni šepet Link to comment
MaHe Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Seveda kupim, imel bi ga že kot dekoracijo (igranje je bonus )! Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
samus987 Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 100 % se vam pridružujem :crossfingers: Quote Link to comment
lukidd Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 sem zraven Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
admins Anduril Posted June 18, 2006 admins Share Posted June 18, 2006 Sem podpisal .. pa ne dobim potrditvenega emaila? :rockbrow: Quote Link to comment
MaHe Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 No, bo kaj? S tremi podpisi ne bo nič. samus987: Brez podpisa nam tvoja podpora ne koristi ... Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
admins Anduril Posted June 20, 2006 admins Share Posted June 20, 2006 Ja mene ta stran ne jebe 5%, ker se s tem mailom ne morem podpisati še enkrat ('V tej anketi ste že sodelovali' or something), potrditvenega maila pa ne dobim .. Mogoče nisem edini s takimi problemi .. Quote Link to comment
DrMiha Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Solide, kaj če bi recimo odprli email, kamor bi zainteresirani lahko poslali svoje podatke (ime /priimk / telefon / naslov) pa bo efekt pomoje boljši? Quote Link to comment
samus987 Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 No, bo kaj? S tremi podpisi ne bo nič. samus987: Brez podpisa nam tvoja podpora ne koristi ... jah sem podpisal pa očitno kot andurilu ni nič Quote Link to comment
Prezioso Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Ko izvem točno ceno, se bom najverjetneje odločil za podpis, če ne bo prepozno. Quote Link to comment
SolidG Posted June 21, 2006 Author Share Posted June 21, 2006 Očitno nekaj zajebava stran. Nič, zainteresirani mi pošljite podatke na mail (gregor.svajger@gmail.com) ali na ZS. Seznam bom potem sproti obnavljal. Quote Link to comment
AndY1 Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 JAz ga bom sigurno kupil, če cena ne bo nad 250€. Pošljem mail zdajle. Kupil ga pa bom, če se bo dalo v Muller BTC. Aja, jaz sem enkrat že govoril s tistim tipom v Muller BTCju in je rekel, naj kakšna dva tedna prej pridem tja, da je njegov šefe tudi Console Geek :ihih: , da se zmenimo za dobavo ob lansiranju. Aja, če Wiija ne bi imeli v 2 tednih od časa lansiranja, ga bom šel iskat v Media Markt v Celovec. Quote Link to comment
lukidd Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 podobno kot ti, andy1, bom storil jaz, edino da bom v primeru ne wiija šel v gradec Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
DrMiha Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 JAz ga bom sigurno kupil, če cena ne bo nad 250€. Aja, jaz sem enkrat že govoril s tistim tipom v Muller BTCju in je rekel, naj kakšna dva tedna prej pridem tja, da je njegov šefe tudi Console Geek :ihih: , da se zmenimo za dobavo ob lansiranju. Aja, če Wiija ne bi imeli v 2 tednih od časa lansiranja, ga bom šel iskat v Media Markt v Celovec. Bomo septembra poskusili z ostalimi malce zorganizirat zadevo in se šli zment z Mullerjem. Konzol bo IMO dovolj po Evropi, edino tukaj je spet DS Lite story - navodila in ostalo sranje. :thumbdown: Bolj me skrbi, kako bodo pri Mullerju naredili z igrami. Vsaj 3rd party naslovi (Raymana kupim 100%). Drugače pa Zelda & Metroid and I can die happy. Quote Link to comment
Link Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Nobenega seznama kupcev ne rabimo.... Konzola bo zagotovo na voljo v Mullerjih po Sloveniji. Quote Link to comment
DrMiha Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Nobenega seznama kupcev ne rabimo.... Konzola bo zagotovo na voljo v Mullerjih po Sloveniji. Bolje da ga imamo, bo vsaj dovolj konzol prišlo do nas. Quote Link to comment
Link Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Upam, da v beli in črni barvi. Tako kot Lite-i. Če ne bo črnega, ga pač ne bom imel. Mullerju zaupam in verjamem, da bodo imeli oba. :china: Quote Link to comment
AndY1 Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Bolj me skrbi, kako bodo pri Mullerju naredili z igrami. Kar se iger tiče me ne skrbi, ker jih lahko naročimo pri gameplay.co.uk ali pa gameseek.co.uk ali pa shop.game.net Vendar je po mojih izkušnjah Gameplay najcenejši. Quote Link to comment
MaHe Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Upam, da v beli in črni barvi. Tako kot Lite-i. Če ne bo črnega, ga pač ne bom imel. Mullerju zaupam in verjamem, da bodo imeli oba. :china: To je prej odvisno od Nintedo of Europe, TBH ... Čeprav bi bila logična poteza servirati še Wii v črni barvi. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Link Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Za EU sem stoodstotno prepričan, da bo dobila Wii v več barvah (če je dobila črn Lite, ki ga nima nihče drug, bomo dobili tudi to), vprašanje je le, če ga bodo nemci servirali tudi v naše Muller-je. Ampak glede na to, da smo imeli Lite v obeh barvah že prvi dan evropskega izida, se nam za to verjetno ni treba bati Quote Link to comment
Guest Groucho Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 Wii bo moj! Imel sem Playstation 2 in ga prodal. Imel sem PSP in ga prodal. Sedaj imam DS Lite in je zakon. Moja naslednja konzola bo Wii. Takoj, ko pride v Kokoško. Quote Link to comment
_tweety Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 Zbrišite Andurila s seznama kupcev in napišite mene namesto njega Pa ne mu povedat, ker bo presenečenje da bo Wii-ja dobil za darilo Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
Alpha Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 zagotovo si ga kupim in še dodam SSB brawl, zelda TP, metroid corruption, mario galaxy upam da bo zraven(mario igra rulz), pa še mogoče nintendo sports lp Quote First Rule:::::I Rule Link to comment
Recommended Posts