Phantom Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Zanima me, če že ima kdo Xbox 360 priklopljen na net z uporabo brezžične povezave? Za mene bi to bila najboljša rešitev vendar bi se najprej rad o tem pozanimal. Računalnik imam v dnevni sobi, Xbox pa v svoji sobi, ki je eno nadstropje višje. Quote Link to comment
mlaky Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 ravno včeraj sem si zrihtal brezžični vmesnik ko ga usposobim ti povem Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
Phantom Posted November 12, 2006 Author Share Posted November 12, 2006 Ima kdo mogoče že kaj več informacij o brezžični povezavi? Quote Link to comment
mlaky Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 dela odlično, brez težav. Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
Phantom Posted November 12, 2006 Author Share Posted November 12, 2006 Koliko pa stane in kje si kupil? Jaz imam xbox eno nadstropje nad računalnikom. Je pa soba nad tisto sobo, ko je rčaunalnik not, tako da bi najbrž moralo tudi tako delat brez večjih problemov? Hvala za informacije Quote Link to comment
mlaky Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 kupo sem v avstriji v seiersbergu v mediamarktu mislim da pa je stal okoli 18 čukov Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
Phantom Posted November 14, 2006 Author Share Posted November 14, 2006 Zanima me še, če slučajno kdo ve seveda, če bi se brezčično lahko povezal tudi z kakšnim drugim usb network adapterjem ali mora biti originalen za xbox? Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Zanima me še, če slučajno kdo vse seveda, če bi se brezčično lahko povezal tudi z kakšnim drugim usb network adapterjem ali mora biti originalen za xbox? To je pa izredno dobro vprašanje. Nekdo mi moral to probat sam ne vem kako bo z gonilniki?? Quote Link to comment
Recommended Posts