Matej24 Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Ker svojega wii-ja nimam priklopljenega na internet me zanima,kako bi lahko na njem igral vc igre?Nekaj jih imam na računalniku,zato me zanima,če jih lahko dam na SD kartico in potem igram te igrice na wii-ju.Kako zaženem te igre iz kartice?lp Quote Link to comment
anzy Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Igre so vezane na konzole, na katerih jih kupiš, tako da brez internetne povezave na Wii-ju ne bo šlo .. razen če obstaja kak modchip, ki to omogoča :amazed: Quote Link to comment
zyzyx Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Obstaja SNES emulator za Wii kot vem. Quote Link to comment
Matej24 Posted May 11, 2008 Author Share Posted May 11, 2008 Da SNES simulator obstaja samo meni tam ne uspe shraniti položaja v igri,niti na GC memory card niti na SD kartico.A kdo ve kako shraniti položaj? Quote Link to comment
jan4 Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Da SNES simulator obstaja samo meni tam ne uspe shraniti položaja v igri,niti na GC memory card niti na SD kartico.A kdo ve kako shraniti položaj? moraš ko končaš igrati stisniti na home in iti v wii-meni nato pa lahko ugasneš, drugič pa boš na istem mestu igral. ene igre pa tko ali tko imajo funkcijo shranit. mene pa drgač zanima, ko si potegneš dol igro za classic ali cg controller, vedno znova controller morš dat not al pa ga lahko pustiš v wii-ju? Quote Click here to feed me a Rare Candy! Get your own at Pokeplushies! Link to comment
Matej24 Posted May 12, 2008 Author Share Posted May 12, 2008 Jan4 in kaj pritisnem ,ko bom enkrat v wii meniju,da se shrani?Jest imam kontroler za GC vedno priklopljen. Quote Link to comment
Recommended Posts