soko Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 ali lahko nalozis na psp2.50 film iz compjutra,ce ga lahko mi povejte kaj moram naredit da ga bom lahko gledav Quote Link to comment
Guest alese3k Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 ja lahko sam skonvertej ga prej še bolš pa je če maš partis odklukaš kategorijo psp pa ti najde filme pa tut filmi za iphone ti bojo gor delal Quote Link to comment
Guest alese3k Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 ja lahko sam skonvertej ga prejše bolš pa je če maš partis odklukaš kategorijo psp pa ti najde filme pa tut filmi za iphone ti bojo gor delal še ti to kaj pomaga mi sporoč Quote Link to comment
dark_psp Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 psp video 9 rabš za convertat (noobs friendly) Quote Link to comment
Manbearpig Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 ja lahko sam skonvertej ga prejše bolš pa je če maš partis odklukaš kategorijo psp pa ti najde filme pa tut filmi za iphone ti bojo gor delal lepo da pomagaš folku ki je potreboval pomoč 4 leta nazaj.. Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
Guest alese3k Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 ja lahko sam skonvertej ga prejše bolš pa je če maš partis odklukaš kategorijo psp pa ti najde filme pa tut filmi za iphone ti bojo gor delal lepo da pomagaš folku ki je potreboval pomoč 4 leta nazaj.. pač nism gledu letnce Quote Link to comment
Recommended Posts