Dr.Boris Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Ko priklopim hdd od xboxa na pc mi ne pokaže fajlov ki so na njem zakaj ?A rabim kak program za to. Pa še en problem imam iz dvd-ja ne morem prekopirat na hdd v xboxu program xbmc kar frizne mi ko vstavim dvd?! Naj mi kdo pomaga Quote Link to comment
megane Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 To pa zato, ker je disk zaklenjen Pa tudi če ga boš odklenil, ti v Windows Raziskovalcu ne bo kazalo datotek LP Quote Link to comment
Dr.Boris Posted May 14, 2008 Author Share Posted May 14, 2008 Kako pa ga odklenem,kupil sem namreč rabljenega z unleash x-om? Quote Link to comment
Dr.Boris Posted May 14, 2008 Author Share Posted May 14, 2008 Pa še to z xiso managerjem sem ustvaril iso za xbmc ko fajl hočem skopirat v E:/apps mi določene datoteke skopira potem pa javi neki error :annoyed: ZAKAJ?! Quote Link to comment
megane Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 A maš čipan box ali softmoddan? Zakaj rabiš odklenjen disk? LP Quote Link to comment
Recommended Posts