Jump to content

Metroid SR-388

Anduril

Recommended Posts

• admins

Holy shit. Kdorkoli še ni videl tegale in se ima za Super Metroid fana: go, right now, go, go, goooo!

Verjetnost, da bo tole ušlo budnemu očesu Nintendovih legal nindž je minimalna, a vseeno še nikoli nisem bil tako shypean za kakšen fan-made projekt z ukradeno licenco. Po drugi strani pa zadevo očitno paca(jo) že od leta 2005 in zna biti tudi glede na trailer že kar blizu izidu.

Že samo zaradi fenomenalnega komada si vsake toliko odprem tale trailer .. :drool:

P.S: nisem vedel, kam bi vtaknil tale topic, pa sem se na koncu zavoljo glupih topicov v PC podforumu odločil, da bo tu še najbolj domač. :)

• admins

Mene boli kje, samo da izide. :D

Lepo je sanjariti o tem, da bi Nintendo pobasal tele strice in zadevo uradno izdal .. ampak sej vsi vemo, da je to samo sanjarjenje. Še posebej pri Nintendu, ki so, kar se tiče vpeljevanja bolj simpl metod in povezovanja s skupnostjo, res čisto na psu. :tard:

Manbearpig: tisto ta veliko, včasih sivo, zadnje čase bolj črno, ki se ji ponavadi reče PC.

• 4 months later...
  • admins

Metroid SR-388 še živi!

Jaz sem nazadnje pogledal, kaj se dogaja s tem projektom enkrat konec junija in takrat ni bilo na VonRichterjevem blogu nič novega, sem že mislil, da je malce umrlo vse skupaj .. potem pa danes spet prečekiram zadeve in :amazed:.

Kot prvo ima sedaj Metroid SR-388 svojo stran (čeprav malce žgoljavo :D in če vam slučajno odpre neko search stran namesto dejanske strani, sprobajte naslov z dodanim www, so očitno neki problemi s tem), na strani so kar eni trije novi teaser trailerji in, najbolj pomembno, s 1. novembrom naj bi bil izdan demo špila!

Whooooo! :bowdown: