RogueX Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Je kdo zasledil kdaj ta zadeva pride v evropi ven? Me že zelo srbi, ker sem nekje prebral da bo med drugimi stvarmi. preko tega kanala Wii DSu služil kot access point (Hvala bogu. Zakaj niso vgradil WPA avtentifikacije v DS?), se pravi bom končno lahko šel folk terorizirat na splet Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 16, 2008 admins Share Posted May 16, 2008 Čez natanko dva tedna, 30. maja. S tem da jaz ne bi preveč upal na možnost access pointa preko Wiija - kolikor jaz zastopim, se boš lahko z DSjem povezal na ta kanal, da boš preko njega lahko downloadal demote DS špilov. Kaj več od tega ne bi pričakoval. Quote Link to comment
Mesko Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Še zmerm je neki... ma kaj se boš loh povezal tudi za Wi-Fi? In kolko bo stal? Quote Wiiha! Link to comment
RogueX Posted May 17, 2008 Author Share Posted May 17, 2008 Še zmerm je neki... ma kaj se boš loh povezal tudi za Wi-Fi?In kolko bo stal? Glede Wi-Fi-ja (hudo, trije pomišljaji) si trenutno nisem čisto na jasnem. Zagotovo bo možnost downloadanja demotov za DS, potihem pa upam še za kaj več. Cena naj pa bi bila neobstoječa, torej zastonj, kot so bili do sedaj Everybody Votes Channel pa tisti čudni, kjer ocenjuješ kdo ma lepšega Mii-ja. Quote Link to comment
Mesko Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Še zmerm je neki... ma kaj se boš loh povezal tudi za Wi-Fi?In kolko bo stal? Glede Wi-Fi-ja (hudo, trije pomišljaji) si trenutno nisem čisto na jasnem. Zagotovo bo možnost downloadanja demotov za DS, potihem pa upam še za kaj več. Cena naj pa bi bila neobstoječa, torej zastonj, kot so bili do sedaj Everybody Votes Channel pa tisti čudni, kjer ocenjuješ kdo ma lepšega Mii-ja. Fajn, upam da bo tudi Wi-Fi.. Quote Wiiha! Link to comment
jan4 Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 to je ql channel. sem sprobu in me je spravu v razmisleke: si naj kupim nintendo ds Quote Click here to feed me a Rare Candy! Get your own at Pokeplushies! Link to comment
jan4 Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 samo trailerji za wii in ds so in nekaj demov za ds Quote Click here to feed me a Rare Candy! Get your own at Pokeplushies! Link to comment
SoftyPro Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 No saj zato pravim, da je načeloma brezveze. Drugače pa lepo, da kaj sploh delajo. Pri Microsoftu bi varjetno raje razvijali nove opcije kako čimhitreje zaslužiti :doh: Quote Link to comment
Mesko Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 sam ga zdownlovdal, kar vredi, sam demotu je mal malu. Quote Wiiha! Link to comment
SoftyPro Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 sam ga zdownlovdal, kar vredi, sam demotu je mal malu. Kaj govoriš da jih je malo? Jaz jih sploh nisem videl Quote Link to comment
Mesko Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 7 jih je.. ne reč da je dosti... je pa fajn ker je tudi mario kart DS Quote Wiiha! Link to comment
SoftyPro Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Oprosi bom še enkrat preveril Quote Link to comment
SoftyPro Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Ja, jaz sem mislil, da se demo od DS igra na wii, kot nekakšen test, DS pa jaz na žalost nimam :thumbdown: Quote Link to comment
PWhite Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 kaj zdej je že kej demotov za Wii? Quote Link to comment
jan4 Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 dvomim Quote Click here to feed me a Rare Candy! Get your own at Pokeplushies! Link to comment
Recommended Posts