Jump to content

Nintendo Channel?

RogueX

Recommended Posts

Je kdo zasledil kdaj ta zadeva pride v evropi ven? Me že zelo srbi, ker sem nekje prebral da bo med drugimi stvarmi. preko tega kanala Wii DSu služil kot access point (Hvala bogu. Zakaj niso vgradil WPA avtentifikacije v DS?), se pravi bom končno lahko šel folk terorizirat na splet :D

• admins

Čez natanko dva tedna, 30. maja. S tem da jaz ne bi preveč upal na možnost access pointa preko Wiija - kolikor jaz zastopim, se boš lahko z DSjem povezal na ta kanal, da boš preko njega lahko downloadal demote DS špilov. Kaj več od tega ne bi pričakoval. :)

Še zmerm je neki... ma kaj se boš loh povezal tudi za Wi-Fi?

In kolko bo stal?

Glede Wi-Fi-ja (hudo, trije pomišljaji) si trenutno nisem čisto na jasnem. Zagotovo bo možnost downloadanja demotov za DS, potihem pa upam še za kaj več. Cena naj pa bi bila neobstoječa, torej zastonj, kot so bili do sedaj Everybody Votes Channel pa tisti čudni, kjer ocenjuješ kdo ma lepšega Mii-ja.

Še zmerm je neki... ma kaj se boš loh povezal tudi za Wi-Fi?

In kolko bo stal?

Glede Wi-Fi-ja (hudo, trije pomišljaji) si trenutno nisem čisto na jasnem. Zagotovo bo možnost downloadanja demotov za DS, potihem pa upam še za kaj več. Cena naj pa bi bila neobstoječa, torej zastonj, kot so bili do sedaj Everybody Votes Channel pa tisti čudni, kjer ocenjuješ kdo ma lepšega Mii-ja.

Fajn, upam da bo tudi Wi-Fi..

Wiiha!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...