H5n1 Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 uuu... skoraj najbolj zabavna streljacina na PCju! Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
TriGGer Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Meh, meni ni bla nikol kaj preveč všeč, glih zaradi teh stvorov bednih. Zgleda, da jih bojo dali spet noter. Bi blo pa zabavno vozit tank po zagrebških ulicah Quote Link to comment
iLichu Posted May 18, 2008 Author Share Posted May 18, 2008 men je pa vsec un monstrum na prvi sliki EDIT: sam mi grejo prow na zivce tile komentarji pod slikami,na usaki sliki hvali ta pogon njihov pa cro team. Quote Link to comment
PaNdEcK Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 YES! Ena mojih najljubših streljačin! Quote Link to comment
iLichu Posted May 18, 2008 Author Share Posted May 18, 2008 zakaj bi pa hrvati dali kj slovenskega not hehe sam skoda ker mi nimamo kaksnih dobrih razvijalcev za igre,hrvati so pa kr uspesni s tem serous samom. Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 18, 2008 admins Share Posted May 18, 2008 drko111, dons sem že v ene treh različnih topicih brisal tvoje off-topic poste (med drugim enih par, ker ti "je bilo dolgčas" :doh:). Še parkrat bom brisal tvoje bedarije, pa bom spotoma poskrbel, da jih ne boš mogel več pisati. Kapiš? Quote Link to comment
drkoo111 Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Ok oprosti a kdo ve na katere platforme bo pršu Serious Sam 3 Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
iLichu Posted May 18, 2008 Author Share Posted May 18, 2008 Men se zdi da samo na pc(mogoce se na xbox360,k SS2 je bil in za pc in xbox) Quote Link to comment
zyzyx Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 SS1 je bil prav zares zakon, dvojka pa nič posebnega. Tole bo fajn, če bo v slogu SS1, pa zgleda, da delajo še na eni vojaščini poleg SS3. Quote Link to comment
drkoo111 Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Ja sei SS1 je bla res najbolš čeprov grafika men ni bla nč kej posebnga mi je bla pa vseen najbolša streljačina dokler nism igral Batllefield 2 Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
iLichu Posted May 18, 2008 Author Share Posted May 18, 2008 ja ne morete govort da je bla slaba grafika če igrate 6 let po izidu igre lol za takrat je bla kr dobra Quote Link to comment
drkoo111 Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Ja sej to maš pa prov se opravičujem sej za takrt je bla res kul sam sploh nism vedu da so jo hrvati nardil Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
iLichu Posted May 21, 2008 Author Share Posted May 21, 2008 Imam težavo pr Serious Samu 2,k je na zaslonu veliko stevilo nasprotnikov,mi fps zacne padat,mam pa use na max. Quote Link to comment
iLichu Posted May 21, 2008 Author Share Posted May 21, 2008 ja sam a ni logičn da bi mi moral delat na max,pa mi se mi zatika, k že tko ni ne vem kaj grafika na max,kaksna bo sele pol k zmanjsam Quote Link to comment
MaDrung Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Jah Ilichu... Kaj bi ti brez taksnih izpadov. Mislis, da ti bomo mi po mailu poslali tak hack, da bo tvoj PC delal s trojno učinkovitostjo? Vcasih (vedno znova) se mi zdi, da bi sicer imel zelo velike mozgane, a kaj, ko je tvoja lobanja premajhna. Ce bi sel brat in sem lepit vse tvoje poste bi ti bilo jasno kaj mislim povedat. A ker si ze eden starejsih tule pa sam poisci ta sporocila in se zamisli, kaj hoces od nas, ko podajas vprasanja za katera ves (vsaj upam) kaksen bo odgovor in tudi ves, da so popolnoma neumna. Jaz ti recem ce mogoce nisi razumel slednjega: Kupi nov PC ali pa bolj priporocljivo navij tega, ki si ga lastis. Peace! Quote Link to comment
iLichu Posted May 21, 2008 Author Share Posted May 21, 2008 Jah Ilichu... Kaj bi ti brez taksnih izpadov. Mislis, da ti bomo mi po mailu poslali tak hack, da bo tvoj PC delal s trojno učinkovitostjo? Vcasih (vedno znova) se mi zdi, da bi sicer imel zelo velike mozgane, a kaj, ko je tvoja lobanja premajhna. Ce bi sel brat in sem lepit vse tvoje poste bi ti bilo jasno kaj mislim povedat. A ker si ze eden starejsih tule pa sam poisci ta sporocila in se zamisli, kaj hoces od nas, ko podajas vprasanja za katera ves (vsaj upam) kaksen bo odgovor in tudi ves, da so popolnoma neumna. Jaz ti recem ce mogoce nisi razumel slednjega: Kupi nov PC ali pa bolj priporocljivo navij tega, ki si ga lastis. Peace! kaj je pa tvoj problem,in kaj si mislil s tem da imam izpade ??? pac sm mislil da boste kj svetoval glede zatikanja,recunalnik ne morm met slab za to igro,kr poglej sliko ... Quote Link to comment
MaDrung Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Tista stran je zasnovana zgolj informativno in informacije, ki jih zbere so zelo povrsne. Ne bom sedaj nasteval, kaj vse bi lahko se vkljucilo v info, ker nima pomena tukaj. Poglej, ce se ti malo zatika, ko navalijo zvadi na ekran je GPU (graficni procesor) malo bolj obremenjen. In med graficna, kot mozno tudi procesor in ostale komponente niso zmozne obdelati toliko podatkov. Najverjetneje zaradi simulacije toliko likov hkrati. (AI), kot se ponavadi vidi v strategijah, ko hitrost slik zacne bremzati. To je nekaj povsem navadnega. In kolikor vem ATI tezje predeluje ta programski jezik (knjiznico) v kateri je napisan za graficni output. Take it easy in znizaj graficno detailnost ali pa navij racunalnik. Quote Link to comment
iLichu Posted May 21, 2008 Author Share Posted May 21, 2008 ma sj se ne bom niti ubadal s to igro,sm igral coop prejle pa je tok bedn da kr smrdi,grem crysis igrat ^^ Quote Link to comment
Dejch Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Mogoce bi dal patch novejsi od špila gor, mogoce driverji jebejo ipd. To vse prej sprobas, ce nc ne dela, jebeš ta špil. Quote Link to comment
iLichu Posted May 22, 2008 Author Share Posted May 22, 2008 ma igra ni vredna mojega trua sm kr razocaran nad njo,k so usi pravl kok je fajn coop pr SS2,pa ni Quote Link to comment
.*LuKa*. Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 opa SS3 ... sam hrvati na njihove lipe se nedajo kr tko Quote Link to comment
zyzyx Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 pac sm mislil da boste kj svetoval glede zatikanja updejtej driverje, navij grafo, izklopi AA, znižaj manj pomembne detajle,.. Quote Link to comment
Recommended Posts