Buffalo Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Odpiram novo temo, kjer bi objavljali smešne in zanimive slike. Ker je na spletu dosti smešnih in zanimivih slik, bi prosil, da objavljate slike, katerih ste avtorji vi. Jaz objavlam sliko, ki je bila posneta v Italiji (pri Benetkah). Ni mi jasno, kaj so študirali, ko so gradili toto stavbo Quote Link to comment
Bessie Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Tole boste imel dela za ene dva dni Quote Link to comment
miwche Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 haha.. neee, sej to ni napaka, ne? najbrž je namenoma tako grajeno, da je videti postrani ali pač? Quote Link to comment
-SkA- Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Zgleda vas je veliko nepismenih. ... bi prosil, da objavljate slike, katerih ste avtorji vi. Quote Link to comment
Sasuke Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Tole slikco je frend naredu(edin sliko naše šole je iz neta potegnu) Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
Mesko Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Tole slikco je frend naredu(edin sliko naše šole je iz neta potegnu) Rofl Quote Wiiha! Link to comment
Greymon Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Tole slikco je frend naredu(edin sliko naše šole je iz neta potegnu) Rofl dobra slika nimaš kaj :thumbup: Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
Greymon Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 hmm,, eno fotko mam že dolgo (od januarja?)... sam je nisem upal dat gor,, ni glih "profi" delo, je pa za pogledat Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
.*LuKa*. Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 ]Zgleda vas je veliko nepismenih. ... bi prosil, da objavljate slike, katerih ste avtorji vi. Vem samo se tema nebi obnesla. Tko da bi blo bolš spremenit. Quote Link to comment
MaDrung Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 ":pwdx83oy]Zgleda vas je veliko nepismenih. ... bi prosil, da objavljate slike, katerih ste avtorji vi. Vem samo se tema nebi obnesla. Tko da bi blo bolš spremenit.[/quote:pwdx83oy] Taksna tema ze obstaja, pa limaj tam. Tu pa se raje drzi pravil. Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 25, 2008 admins Share Posted May 25, 2008 Brisal vse, kar ni v skladu z originalnim postom. Če se Buffalo odloči, da popajte tudi druge slikce, potem okej, do takrat pa popajte svoja dela. Sploh pa, kot je bilo že omenjeno, topic za vse ostale glupe in smešne slike itak že imamo. Naj bo ta drugačen. Quote Link to comment
.*LuKa*. Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 slikano z telefonom... takrat je deževalo Quote Link to comment
PaNdEcK Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 To sem nekaj spacal skupaj :razzy: Quote Link to comment
Greymon Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 LOL dobro si vkup spacal,,(sam ziher sem ti jaz dal idejo) Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
PaNdEcK Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Ja, pa ne. V bistvu o tem razmišljam že pol leta, ampak se nikoli prej nisem spomnil, da bi naredil Si me pa spomnil. Tnx Quote Link to comment
shoelace Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Smešno za crknit Quote xFire: spankrock Link to comment
marko1 Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Smešno za crknit To pa je naš lukidd Harmonikaš Quote Link to comment
Davodax Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Smešno za crknit no offense or whatsoever, ampak a je to morda lukidd? Quote Link to comment
Davodax Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 tukaj sem ujel dež v sončnem vremenu in my home town tukaj pa še čebelo na "delu" aja, slikano z mobitelom Quote Link to comment
ke_kit Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Uh. Davodax, mega kvaliteta fotk. Kak mobitel pa maš? A viewtyja? Quote lp, k_k Link to comment
kekken3 Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 kaj zmorejo telefoni danes :amazed: Quote Link to comment
Davodax Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 nop. Sony Ericssona K810i. Seveda moreš se malo tudi ubadati z njim, da dosežeš najboljšo raven kvalitete. Žal tukaj ne kaže slike najbolje. Tako kot je zdaj je premajhna, če pa stineš +lupo pa jo preveč raztegne. Še daleč najbolj kvalitetno pride kot običen full screen na monitorju Quote Link to comment
Davodax Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 še en mini pack. 2. in 3. sta bili slikani nekje ob šestih zjutraj Quote Link to comment
Recommended Posts