Gorila Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 NASLEDN MESC DOBIM RAČUNALNIK SVETUJTE KEJ !!! :bowdown: Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 21, 2008 admins Share Posted May 21, 2008 SVETUJTE KEJ !!! :bowdown: Vzemi v roke knjigo 'Odpiranje topicov za telebane'? :doh: Premikam. Quote Link to comment
Bassivity Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Ka bi ti sploh rad? Lahk bi dau tole pod PC. Pa reku si da ga dobiš, torej sklepam da že veš kakga...če pa ne pa povej za kulk dnarja... Quote Link to comment
MaDrung Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 pomojem je mislil na igre... Me pa spominja na Ilichuja, ko je bil 3 leta mlajsi. Se isto prikazno slikico ma. gorila: Pojdi na stran WWW.gamespot.com in se malo razglej. Upam, da znas Anglescko in... good luck! :crossfingers: Quote Link to comment
opeter Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Ja, v avatarju imaš logo od Crysisa. Poskusi tisto igro na tvojem "dobrem računalniku", pa boš takoj videl, kako dober je v resnici... Quote Link to comment
iLichu Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Mislil je na racunalnik,kaj nj kupi . Quote Link to comment
drkoo111 Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Sam res :doh: ilichu prow maš mal te nej tastari zapelejo rečmo do ANI-ja če poznaš al pa mal pogooglaj pa ti bodo tm svetoval Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
iLichu Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 drko bol pozorno poglej,jst nism uprasal kaj nj mi svetujejo,ampak GORILA Quote Link to comment
NoWii Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Ja, tele slikce te res zavedejo... Ko sm prebral uvodni post, se mi je malo cudno zdelo, da bi iLichu kaj tako butastega napisal, pa sem preveril se nick... Gorila, povej kok dnarja mas na voljo, kaj pricakujes od masine in kere naprave vse rabis (samo kisto, al tudi tikovnco, ekran itd.) Quote Link to comment
Manbearpig Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 hehehe... pogledal sem avatar in sem dejansko mislis da je iLichu vendar se mi je res cudno zdelo da bi ilichu naredil tako neumno temo in povrhu vsega vse to napisal s CAPS LOCKOM. Drgac pa jst po vsej vrjetnosti dobim tud racunalnik in sicer: 4gb rama 9600 gt 512 mb procesor core due 2 320 gb Upam da bo kej laufal na njemu.. Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
iLichu Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 ne uzet 9600gt,ker je 8800gt bolsa Quote Link to comment
MaDrung Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 ne uzet 9600gt,ker je 880gt bolsa Res je, raje vzemi 8800GTs 512 MB, ki jo ze dobis za 200€ na mimovrste.com Rabljene se dobijo tudi za 120€. Tele nove 9xxx so pa totalna polomija. Nic boljse od 8xxx serije. Se celo isti cip so uporabli. Sramota... Quote Link to comment
iLichu Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 dj gorila če bi lahko napisal kok mas dnarja za komp pa ti bomo fantje svetoval Quote Link to comment
MaDrung Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Upam, da ze zna preracunavati SIT v €... Quote Link to comment
Greymon Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 sem slišu za GeForce 9800GTX a je že vuni? pa kolk je cena? (če kdo ve) aja,,glede računalnika, sem tui malo razkisoval, in sem našu eno perfektno MATIČNO PLOŠČO: :ihih: ASUS P5N-T Deluxe http://www.agt.si/racunalniska-oprema/maticneplosce/asus-p5n-t-deluxe.html sem tudi preverjal,, vsepovsod jo hvalijo, pa men je tui ful všeč zdaj glede grafične, res so trenutno najboljše 8800GT 512MB verzije, treba pa malo pogledat, ker dobiš od različnih firm, različno navite, z različnimi cenami (malo filozofiram ) ostalo pa tk, DDR2 je trenutno najbolj poceni :bringiton: Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
Gorila Posted May 23, 2008 Author Share Posted May 23, 2008 Na voljo imam 1000 evrov Quote Link to comment
Greymon Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Na voljo imam 1000 evrov hmm.. pol pa lahk greš na ,,,www.agt.si,,, pa sestaviš računalnik pa uporabi to ploščo k sem jo nazadnje napisal in grafo 8800GT.... pa si zmago Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
.*LuKa*. Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Na voljo imam 1000 evrov hmm.. pol pa lahk greš na ,,,www.agt.si,,, pa sestaviš računalnik pa uporabi to ploščo k sem jo nazadnje napisal in grafo 8800GT.... pa si zmago sam na AGT ne jit tm so tok nesposobni res jao... pejt na www.funtech.si al pa na www.elektronika.si pa si sestav Quote Link to comment
MaDrung Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Ali mimovrste! Tam so po mojih vsaj desetih nakupih bili vedno zelo prijazni in celo takoj vrnili denar za nakup graficne kartice, ki sem jo skuril... Upsi :evil: Quote Link to comment
admins matej1990 Posted May 24, 2008 admins Share Posted May 24, 2008 Ali mimovrste! Tam so po mojih vsaj desetih nakupih bili vedno zelo prijazni in celo takoj vrnili denar za nakup graficne kartice, ki sem jo skuril... Upsi :evil: Skuril si grafično in oni so ti vrnili denar? Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
MaDrung Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Ali mimovrste! Tam so po mojih vsaj desetih nakupih bili vedno zelo prijazni in celo takoj vrnili denar za nakup graficne kartice, ki sem jo skuril... Upsi :evil: Skuril si grafično in oni so ti vrnili denar? natancno tako je bilo. Ker je bil brat na PCju meni pa so dol iz cipov popadali heatsinki in ni hotel iti z PCja, sem pac pri prizganem gor limal nazaj. medtem sem zgleda malo prevec pritisnil na graficno in pri socketu je usekalo. Videlo se ni nic skurjenega, in so mi naslednji dan ze nakazali na bancni racun celotno vrednost. (graficna je bla itaq kaput, ker brez heatsinkov sploh ni delala (oziroma je gor metala artefakte). Quote Link to comment
Greymon Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 a Madrung kaj praviš o tej matič. plošči? ASUS P5N-T Deluxe hmm.. pa še draga ni Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
MaDrung Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 a Madrung kaj praviš o tej matič. plošči? ASUS P5N-T Deluxe hmm.. pa še draga ni Dobre motherboarde se splaca kupovati samo ce hoces PC navijat. Drugace je zadosten ze MB, ki "komaj" omogoca hardware, ki ga mislis kupiti. Tako, da lahko dobis MB za mali denar, kot je npr 60€, ker ce ne mislis navijati, bo tekel enako dobro, kot tisti za 200€. Drugace je pa dober MB, tudi za navijanje. Ze dolgo casa slovi po tem, med tem pa mu je cena ze precej padla (tej druzini p5n). Quote Link to comment
Recommended Posts