sebek1 Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Ne samo to, še 2 tedna nazaj sem imel rojstni dan. Včere še vse lepo danes pa to. Vržem not gta 4 nakar zaloadam špil in se pojavi mreža tisočih kvadratov čez ekran, takoj sem vedel zakaj gre, naslednji vklop se je že svetil v vsej svoji rdeči lepoti. Zanimivo, da je delal skoraj 2 leti brez problema na sdtvju, zdej pa, ko sem šel na hdtv zgleda ni zmogel napora. No whatever, upam, da ga bo xclamp rešil, drugače pa pač po tretjega. Ps: Happy Birthday to me Quote Link to comment
Apollo Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 vse najbolše Upam, da popravilo uspe in reši xbox. btw garancije nimaš, al... ps: kable bi lohka mal skril :ihih: Quote Link to comment
shoelace Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Eh mudel nabavu bi PS3 :doh: Quote xFire: spankrock Link to comment
sebek1 Posted May 24, 2008 Author Share Posted May 24, 2008 Stari Xenon (september 2006), sam vseeno nisem pričakoval, da bo crknil, zadeva je dala tudi 3 lane skozi. Mnja, če xclamp ne popravi počakam do avgusta in nabavim Jasperja. Quote Link to comment
alexs Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Ne samo to, še 2 tedna nazaj sem imel rojstni dan. Včere še vse lepo danes pa to. Vržem not gta 4 nakar zaloadam špil in se pojavi mreža tisočih kvadratov čez ekran, takoj sem vedel zakaj gre, naslednji vklop se je že svetil v vsej svoji rdeči lepoti. Zanimivo, da je delal skoraj 2 leti brez problema na sdtvju, zdej pa, ko sem šel na hdtv zgleda ni zmogel napora. No whatever, upam, da ga bo xclamp rešil, drugače pa pač po tretjega. Ps: Happy Birthday to me Quote Link to comment
Dary Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Happy Birthday! Pa upam, da se to meni ne bo zgodilo. Quote Link to comment
kekken3 Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Ahaha, in jaz, ki odpiram neke emo threade za 5 pixlov, Sebku pa se medtem skuri box, car pa mi še pomaga za moje jamranje o pikah. ... :doh: Happy Birthday, pa na sto novih boxov. ... Humm, bad, bad. Jaz samo upam, da tudi moj, kupljen v italiji, ima 3-letno garancijo, ker z vsem, kar slišim, zgleda da so večini mašin orenk šteti dnevi od tedaj, ko jih prvič zakurblamo. Quote Link to comment
miwche Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 alexs dve lučki pomenita pregrevanje. Mogoče sta šla ventilatorja v maloro. zdrkaj ga do te mere da bo dal od sebe rrod pol pa zamenjat. Quote Link to comment
alexs Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 alexs dve lučki pomenita pregrevanje. Mogoče sta šla ventilatorja v maloro. zdrkaj ga do te mere da bo dal od sebe rrod pol pa zamenjat. Hvala, bom naredil kot si povedal. V ponedeljek pa grem v Grac in upam da dobim novega in da ne bom čakal na popravilo. Quote Link to comment
sebek1 Posted June 1, 2008 Author Share Posted June 1, 2008 Ahaha že dela spet, xclamp in 12V mod ftw. Zdej odkar imam ta 12V na ventilatorjih se zadeva sploh ne greje, po par urni seansi ninja gaidena je mlačen. Edini problem je, da ruži, kot helikopter, predstavljajte si od xbox 360 dvd pogon na 24 kratni hitrosti, hehe. Ve mogoče kdo za kakšne dobre ventilatorje za 360, učinkoviti in tihi? Quote Link to comment
mzidy Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Ah, js sn se tudi hotel zdle pozabavati z mojim x360, ampak me je "presenetil" z rdečim light showom Upam, da xclamp reši zadeva, drugače bo nasledna konzola PS3! (Račun za garancijo sem pa kakopak izgubil...) Quote http://img58.imageshack.us/img58/8412/x ... meraa6.png Link to comment
ksiMacro Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Ahaha že dela spet, xclamp in 12V mod ftw. Zdej odkar imam ta 12V na ventilatorjih se zadeva sploh ne greje, po par urni seansi ninja gaidena je mlačen. Edini problem je, da ruži, kot helikopter, predstavljajte si od xbox 360 dvd pogon na 24 kratni hitrosti, hehe. Ve mogoče kdo za kakšne dobre ventilatorje za 360, učinkoviti in tihi? Kolk so pa velki? Ce so 80mm je par dobrih resitev....hey za 70mm tudi... Quote Link to comment
sebek1 Posted June 3, 2008 Author Share Posted June 3, 2008 70mm sam morajo bit za 360 prav, ker od pcja ne pašejo not. Quote Link to comment
ksiMacro Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Nekaj cajta so meli v cool-pcju en 2x70mm combo, ki bi zihr pasau not ob majhnem brusenju. seveda so zdj ful zmanjsali ponudbo ventow. Ne vem....si poskusu ebay alpa divineo? Quote Link to comment
sebek1 Posted June 3, 2008 Author Share Posted June 3, 2008 Divineo ma neke ventilatorje talismoonove ventilatorje, ki naj bi bili precej tišji in učinkovitejši, tak, da bom verjetno posegel po tem, hvala. Quote Link to comment
Samotar Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Divineo ma neke ventilatorje talismoonove ventilatorje, ki naj bi bili precej tišji in učinkovitejši, tak, da bom verjetno posegel po tem, hvala. Jaz imam 1 kom viška teh ventilatorjev v lepi zeleni barvi ZS me , če te zanimajo Quote Xbox Link to comment
H5n1 Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Ima kdo za posodit racun ? Xbox mi je gauznu in ne najdem garancijskega lista oz. racuna Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
shoelace Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Andre Karnaža, sem jz zatežil kolegu ki rihta boxa za račun kak in je rek uda bo pogledu ko pride z moja nazaj. Quote xFire: spankrock Link to comment
H5n1 Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Lehenda Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
blaz456 Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 men se zdi de se morta ujemat datuma na garancijskem listu pa na računu tko de če je to res boš mogu met srečo de te ne odjebejo v Mullerju. Quote Link to comment
miwche Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 unleash kaj si ze dobil novega, ker si spet onilne? Quote Link to comment
H5n1 Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Ma sej lahko spilam... ampak me neki HDD oz dvd pogon drka 100 km/h Arcade spile mi noce niti pohnat in vs cas mi zmrzuje Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Repminister Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 To je pa za*eban in kok cajta mu še daš da bo še živel ? oz. da se ne bo pokvaril kakšen DVD pogon Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
H5n1 Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Na dan ko pride Far cry 2 (Nehdo bo letel skozi okno)... Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Recommended Posts