Lunco Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Ma že kdo? In kje ste kupili... Quote Link to comment
Samotar Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Ma že kdo? In kje ste kupili... Dobi se ga samo v Angliji,Nemčiji in Franciji. Sem bil v Grazu in sem upal da bodo tam imeli bobne da bi sprobal , pa jih nimajo niti igre trenutno ni . Tako da boš moral naročit iz Anglije !! Alexs1 si je naročil cel komplet instrumentov iz ANG za 110+ptt funtov. Quote Xbox Link to comment
alexs Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Za 112 funtov s poštnino vred. To je nekje 145 evrov za komplet (igra, kitara, bobni in mikrofon). Quote Link to comment
Metalord666 Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Za 112 funtov s poštnino vred. To je nekje 145 evrov za komplet (igra, kitara, bobni in mikrofon). Daj povej kje si to naroco, da jaz tudi... Quote Link to comment
H5n1 Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Gremo en bend sestavit... black metalci (ala gorgoroth), ki spilajo od tokio hotel mrmranje in s tem vokalom Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
alexs Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Za 112 funtov s poštnino vred. To je nekje 145 evrov za komplet (igra, kitara, bobni in mikrofon). Daj povej kje si to naroco, da jaz tudi... Naročil sem tu: http://www.choicesuk.com/SearchResults. ... band&dept= Ko dobim ti javim če je z mojo pošiljko vse OK. Quote Link to comment
Metalord666 Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Ok, me prav zanima v kakem stanju bo priso paket. Pa so ti ze odposlali paket? EDIT:Stari samo se mi zdi, da igre nebos dobil zraven v tem kompletu Quote Link to comment
Davodax Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 http://www.choicesuk.com/Product.aspx/!829497 če je to tvoj paket, alex, potem igre nimaš zraven Quote Link to comment
H5n1 Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Se mi zdi da ze ima igro Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
alexs Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 O fuck šele zdaj sem prebral da res ni igre zdraven. Glupi ameri dobijo špil zdraven :doh: Quote Link to comment
alexs Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Ok, me prav zanima v kakem stanju bo priso paket. Pa so ti ze odposlali paket? EDIT:Stari samo se mi zdi, da igre nebos dobil zraven v tem kompletu Ne, jutri jih moram poklicati in potrditi svoje naročilo ker baje prvič pri njih kupujem in je večja vrednost zato moram potrditi da sem to res jaz naročil. Bomo videli Quote Link to comment
Samotar Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 O fuck šele zdaj sem prebral da res ni igre zdraven. Glupi ameri dobijo špil zdraven :doh: Saj ga imaš , drugače ga pa dokupiš Metalord če boš ga rabil Quote Xbox Link to comment
alexs Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Saj ni problem za špil. Mislil sem da je zdraven, ker sem enostavno prebral drums, kitar,....... in sploh nisem več naprej bral ampak sem si predstavljal sebe za bobni in z-5500 na full par hladnih pirov, familijo poslati na obisk k tašči in upati da bodo vsi sosedi ki mi slučajno grejo v okolici na živce takrat doma. Drums me and laško we will rock you Quote Link to comment
Metalord666 Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Sem narocil spil na www.sendit.com, pa so rabli 5 dni, da so poslali :doh: zdaj ga enkrat pricakujem, pa se z Gameware moram uredit zadeve, da mi vrnejo 186€, pol pa iz Anglije narocim se instrumente :bringiton: Quote Link to comment
H5n1 Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 A za RB nujno rabis kitaro... in ce kje jo prodajajo? Aja... Tokio hotel WTF Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
alexs Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Ja za RB nujno rabiš kitaro. Kitara od Guitar hero deluje tudi z RB, tako da jo dobiš povsod kupiti. Quote Link to comment
Lunco Posted June 2, 2008 Author Share Posted June 2, 2008 Ok, poročajte, ko boste dobili. Quote Link to comment
H5n1 Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Zakon :doh: spet sem se sel v mantis Prodajalec mi je rekel, da naj bi kitaro dobili ze v petek, ampak dvomim (xbox tocke) Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
TriGGer Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Jah, če jo bodo res dobili v petek, pa če se bojo spomnili osvežit ponudbo na spletni strani, bom mogoče tud jaz kupo. Quote Link to comment
Ronin.si Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Bil pravkar v Muellerju (MB) in se pozanimal, če se da dobit inštrumente iz Nemčije. Po pregledu celotne baze ni prodajalec žal našel nič. Glede naročanja iz tujine me pa glede na kvaliteto izdelave skrbi, kak bo pol glede reklamacij :S Quote Link to comment
Metalord666 Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Danes sem dobil spil iz Anglije in sem igral z Guitar hero kitaro in dela bp. Quote Link to comment
Samotar Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Danes sem dobil spil iz Anglije in sem igral z Guitar hero kitaro in dela bp. Jaz igram že par dni in mi je špil 100x boljši kot GH3 , mislim predvsem na komade Nirvana REM :bowdown: in se mi predvsem dopade ko od odzadaj začnejo pet komade filing je enkratn Sam še bobne si moram nabavit , bom pa prvo stestiral pri alexsu da vidim kak to kaj zgleda , pol pa še Laško zraven ...I'm gonna be a fucking Rock Star ! Quote Xbox Link to comment
TriGGer Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Samotar rockin' under the spotlight @ LAN Party 3 Quote Link to comment
Samotar Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Samotar rockin' under the spotlight @ LAN Party 3 To bo 100% ROCK BAND Lan Party 3 (Metalord,Alexs ta itak imela cel komplet 2 kompleta za party bo sigurno zadost ) ti boš pa itak spet privlekel 82 LCD TV to bo noro Quote Xbox Link to comment
Recommended Posts