whothafunk Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 jasno mi je, da je verjetno bolj zajebano, but how much more? se navadiš dokaj hitro, ali ti lahko res živce požrejo? namreč, naročil sem c&c tiberium wars, ker se mi ta serija dopade, PC pa ni zmožen poganjat igre. prvič bom igral strategijo na xboxu. vaše izkušnje? addendum: dodatek kane's wrath je na voljo za dol poteg na marketu? ali ni na voljo sploh na xboxu. Quote Link to comment
policaj Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 ob enem bi vprašal,je to prva taprava strategija na x 360? hvala! Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
Guest Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Sam sem poskusil demota Tiberium Wars in Universe at War. Meni ta nadzorna shema ne sede niti malo in sem nad obema obupal po pol ure. Možno da če bi si vzel čas, bi se navadil ampak preveč je bilo podmenijev in vse skupaj se mi je zdelo vse prej kot praktično. Poskusi najprej kak demo in boš videl če se boš lahko navadil. Quote Link to comment
MaDrung Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Stvar se dokaj hitro navadi, ker je vse lahko dostopno z razdelnimi opcijami v menijih. Vse je qul, edini problem pa je pri oznacevanju folka, ker se med tem oznacijo vsi na ekranu. Filtrira pa engeneerje in podobne, kar je dobro. Ce se navadi je tudi vredu, seveda pa ne tako dobro, kot na PCju. Quote Link to comment
atomikus Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Jest jo mam in mi je ql. Čist lepo sede, po pol ure se navadiš. Samo morš si fajn natsvit sensitivity pa magnetizem in se špil da, čist lepo igrat. Samo morš vedt, da je precej drugače kot z miško. Slabše je pa toliko, kot je slabše fpsje igrat na gamepad napram z miško, se pravi men niti ne tolk, zdej pa kokr komu. Men je ql. Quote Link to comment
Lunco Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 ob enem bi vprašal,je to prva taprava strategija na x 360? hvala! Ne, mas se lord of the rings pa se tale Universe at war. Mozno, da sem kaj pozabil. Quote Link to comment
whothafunk Posted June 3, 2008 Author Share Posted June 3, 2008 haha, kako hitro se navadiš. igram na medium, tako da imam konstantne napade na mojo bazo, pa ladam in hkrati napadam. hvala kurcu za enostaven interface. me like. Quote Link to comment
alexs Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Ta mesec pride še Sid Meier's Civilization Revolution za xbox 360. Quote Link to comment
whothafunk Posted June 4, 2008 Author Share Posted June 4, 2008 Vse je qul, edini problem pa je pri oznacevanju folka, ker se med tem oznacijo vsi na ekranu. Filtrira pa engeneerje in podobne, kar je dobro. sploh ne, čisto enostavno je. jaz uporabljam RB + A (označi samo iste enote na enkranu). ampak še vedno nisem poštekal group tab. Quote Link to comment
Lunco Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Jaz komaj čakam na Civo. Mislim, da bom kar prednaročil nekje. Kje je najbol kul? Pa tam kontrole ne bodo problem, ker je turn based Quote Link to comment
shoelace Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Kakšna Civa, EndWar bo teh shiat. Gameplay muvi ki sem ga zadnjič zijal je res legendaren, tip vse upravlja z voice komandami. Quote xFire: spankrock Link to comment
Lunco Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Vseeno je to popolnoma drug tip igre, v tem smislu ni za primerjat. So pa kontrole pri EndWar svetovne (jaz tudi pogledal filmček). Quote Link to comment
iLichu Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 a da lahko kdo link od tega filmcka Quote Link to comment
Lunco Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 http://www.gametrailers.com/player/34557.html Drgač pa ne bit len pa pejt na gametrailers.com XD Quote Link to comment
whothafunk Posted June 5, 2008 Author Share Posted June 5, 2008 XD lame emotikan. zahtevam procente. Quote Link to comment
Mini.Shark Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 >http://www.gametrailers.com/player/34557.html Drgač pa ne bit len pa pejt na gametrailers.com XD Opa Zgleda prav svetovno Quote Link to comment
Samotar Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 XD lame emotikan. zahtevam procente. kolk rabiš 10% - 30% - 101% sam povej pa sparavi se že enkrat na Live Gold :bleh: Quote Xbox Link to comment
whothafunk Posted June 5, 2008 Author Share Posted June 5, 2008 bom, obljubim. ampak julija enkrat šele, ko pridem s potovanja. čaka me MP v gta4, tiberium wars, NG2 (če ga ima?), bomberman,.. kak bom gikal samotar, to nama ne uide! procenti pa pripadajo luncu, meni ne. Quote Link to comment
Samotar Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 ha, ha Lunco imaš 101% ker zajebavaš wothafunka ( bivši Slasher ) Wotha. prej kak boš nabavil Gold Live me kontaktiraj prijatelski nasvet , pa Luncoja nategni naj si nabavi Gold :ihih: Moja je že berajt za Bombermana gona kick your Ass ! Quote Xbox Link to comment
Lunco Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Slasher, zdaj ti pa za kazen ne dam NG2 pa ga bom jaz prvo preigral XD XD XD XD XD Quote Link to comment
Samotar Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Slasher, zdaj ti pa za kazen ne dam NG2 pa ga bom jaz prvo preigral XD XD XD XD XD Lunco imam še boljš idejo Prvo ti , nato jaz in šele nato Slasher Quote Xbox Link to comment
whothafunk Posted June 6, 2008 Author Share Posted June 6, 2008 you can suck my chulo, chika! takle mamo, daš mi NG2 ali pa ne boš prodal cod4 in mass effect Quote Link to comment
Samotar Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 ja Lunco odločitec je tvoja Slasher to je izsiljevanje chika Quote Xbox Link to comment
Recommended Posts