Jump to content

[GBA] RUBY

Lala

Recommended Posts

Naš mulc-6 let ima- se je oborožil z sličicami Pokemonov in se spravil igrat Ruby. Kar dobro mu gre- ima 3 bedže in glavnega na 30 lvlu, nekaj stvari pa mu tudi s prevajanjem ne znam povedati. A mi lahko kdo svetuje?

1. ali je treba vse Pokemone spraviti na višji level ali samo tiste, ki jih nosiš s sabo- ima jih 25?

2. iz risank ve, da se Poke-kocke kupijo v trgovini ali ti jih kdo da-v katerem mestu?

3. enega ima že razvitega(2), na katerem levelu se razvijejo?

4. ali se vodni ujamejo samo z ribiško palico?

Hvala! :thumbup:

Naš mulc-6 let ima- se je oborožil z sličicami Pokemonov in se spravil igrat Ruby. Kar dobro mu gre- ima 3 bedže in glavnega na 30 lvlu, nekaj stvari pa mu tudi s prevajanjem ne znam povedati. A mi lahko kdo svetuje?

1. ali je treba vse Pokemone spraviti na višji level ali samo tiste, ki jih nosiš s sabo- ima jih 25?

2. iz risank ve, da se Poke-kocke kupijo v trgovini ali ti jih kdo da-v katerem mestu?

3. enega ima že razvitega(2), na katerem levelu se razvijejo?

4. ali se vodni ujamejo samo z ribiško palico?

Hvala! :thumbup:

1.Še(še tistih ki jih nosiš sabo ni treba, sam potem neboš ravno uspešen)

2.Za poke-blocse moreš nabrat jagode, te pa nato dat v avtomet v tisti zgradbi, kjer je tekmovanje, kjer ocenjujejo tvoje napade in lepoto

3.Odvisno(zdi se mi, da se srtarterji prvič razvijejo pri 16 lv., drugič pa pri 36lv.)

4.Nazačetku samo tako(mogoče se da kakšnega v travi ujet), potem, ko odkleneš surf in dive pa jih boš srečal malo večkrat

Pa še mal na Serebiiji poglej.

• 4 weeks later...

Kaj pa tale Alakazam- a se iz Kadabre razvije samo preko trade ali je še kak drug način. Kako preprečiš, da se Pokemon, ki si ga dobil z menjavo ne začne čudno obnašati- laufat po svoje in ignorirat ukaze- do katerega levela jih je varno spravit? :annoyed:

alakazam in še par pokemonov se spremeni samo preko trejda

glede trejdanih pokemonov je pa tako da te "poslušajo" če imaš primeren badge ne spomnim se točno kater badge zadostuje do katerega levela

vem pa da ti 8 badge omogoči da te čisto vsi poslušajo predzadnji pa se mi zdi do 70levela

Ne me obtožit piratstva, zanima me samo ali je ta igra original ali kr neki, videla sem jo pri frendu. Podobna je Emeraldu, samo namesto hiš so neke votline in Pokemoni so čudni, z japonskimi imeni. Starterji so Pochama, Hikozaru in Naetoru, doma sem našla na Serebii naša imena- Turtwig, Chimchar in Piplup.

Nikjer nič ne najdem o njej, rada bi pa vedela, kaj je to in ali je za GBA, ima dobre finte. Že na začetku, ko profesorja lovi Pokemon, se ta dere "wtf is this".

• 2 weeks later...

OK-vsem se opravičujem za zadnja par glupa vprašanja, včasih me zanese. Najprej je naš mulc igral Pokemone, pol sem pa še jaz not padla. Ko mi kaj ne gre, sem zatežila vam namesto, da bi bila bolj potrpežljiva in sama prišla do rešitve- :red: - sorry! Brez zamere.

Me pa zanima, če kdo igra Leaf green?

Ja, valjda se še najde kdo, ki se rad vrača k staremu al ne?

Naš mulo je pred kratkim dobil DS, a je GBA še vedno zakon- vsaj po moje.

Za LG sem vprašala, da bi mi kdo ocenil "my party", ker sigurno spet levelam kake X-modele.

Leaf Green in Fire Red sta bili itak legendi. Sem prešpilal( in tudi kdaj pa kdaj še zašpilam) do zdaj po dve igre iz vsake pokemon serije. Pokemon Blue(nasploh moja prva igra, ki sem jo dobil v življenju), Pokemon Yellow, Pokemon Silver, Pokemon Cyrstal, Pokemon Sapphire, Pokemon Emerald, Pokemon Leaf Green in Pokemon Diamond (zadnjo stežka, saj ne seže do kolen prejšnjim igram). Pokemon Ranger pa itak *fuj* pri meni.

Objavi svoj team pa bomo malce ocenili :) .

No, evo-moj človek, čez stare igre ga ni, pa da ga j...

Moj team-zaenkrat- je tak:

Venusaur-lv.36

-leech seed

-vine whip

-razor leaf

-sleep powder

Kadabra-lv.38

-recover

-psybeam

-psychic

-confusion

Nidoking-lv.38

-surf

-strenght

-trash

-poison sting

Pikachu-lv.40

-thundershock

-thunderbolt

-slam

-quick attack

Z EXP.share ga pumpam do 41, da dobi Thunder, pol ga bom razvila v Raichuja

Pidgeott-lv.37

-fly

-gust

-wing attack

-quick attack

Hitmonlee-lv.32

-brick break

-rolling kick

-hi jump kick

-manjka- zbrisan

Manjka mi vodni- mam Magikarpa lv.27-ha, ha-pol sem ujela pa Gyaradosa a mi ni všeč in fire- imam Vulpixa, a je dober?

Kaj naj menjam- zdaj sem prišla v Fuchsia city?

Glede tvojega teama.

Obdrži Venusaura, Kadabro (čimprej jo menjaj po kablu in nazaj, da se bo razvila), Pikachuja (obvezno razvij), Pidgeota in Hitmoleeja.

Nidokinga po mojem mnenju ne rabiš, zato nauči strength Hitmoleeja. Nujno pa nekje dobi še vodnega pokemona (Gyarados ni slab :fiufiu: ). Kar se tiče Vulpixa, ga nikoli nisem imel v ekipi (ja, v nobeni seriji :tepen: ), ker mi je nasplošno antipatičen pokemon. Ognjeni pokemon je bil pri meni večinoma Rapidash(če ni bil že začetni ognjen). Če pa ga že hočeš imeti, ga treniraj in razvij v Ninetales.

Opala sem opazil, da je to zdaj že 7 pokemonov. Katerega boš izločila iz ekipe je čisto tvoja stvar, ampak če bi bil jaz na tvojem mestu bi letel Pikachu oz. Kadabra.

Ja, nekako tak je tudi moj plan- hvala :objem:

Gyarados in še sploh Vulpix mi nista pri srcu, bom še malo počakala, Nidoking je cool samo zaradi Trasha in ker dobi boosted pike in hitro raste.

V safariju sem dobila kup pošasti- Pinsir, Kangashan, Raydon, Tauros, Eggzecute- a se splača kirga trenirat?

Da vprašam drugače- a se spomniš, kak team si ti imel v tej igri?