mlaky Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 imam težave z postavlajnjem povezave z liveom, oz. vse nastavim ( gamertag , moji podatki ) pol pa me pusti naprej Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
mlaky Posted June 21, 2006 Author Share Posted June 21, 2006 no zdaj mi je to uspelo zaj pa ne vem kaj naj naredim ko morem vpisat številko kartice. kajti imam maestro, te izbire pa tam ni??? pa katero državo je najbolše izbrat? Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
admins Anduril Posted June 21, 2006 admins Share Posted June 21, 2006 Predvidevam, da Live zahteva eno izmed standardnih kartic za plačevanje preko interneta: Visa, Mastercard in American Express. Če nimaš dostopa do ene izmed njih .. boš imel težave. Quote Link to comment
mlaky Posted June 21, 2006 Author Share Posted June 21, 2006 kaj pa tista neka kartica ko je? Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
admins Anduril Posted June 21, 2006 admins Share Posted June 21, 2006 Ja, obstajajo neke Live kartice, ki jih lahko kupiš po štacunah .. samo ne vem, kako je z njimi v Kokoški. Boš moral počakat na odgovor koga, ki se malo bolj spozna na Živkota, žal. Quote Link to comment
liverpool Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Jou! Če nimaš plačljive kartice k jih je že Anduril omenil je najbolša rešitev - Prepaid card!!! Dobiš jo zih v Avstriji - v Mediamarktu al pa kje v italiji. Košta pa prbližn isto kot tista zadeva -s plačevanjem prek neta. Maš na voljo kartico za 3 mesce in eno leto!!! Če ne boš prej zrihtal mi sporoč k grem ogoče začetk mesca v AUt pa ti lahk zrihtam! Quote Link to comment
liverpool Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Mlaky!!!! Jutr grem v AUT - v Clouc. Te še zanima kartica - prepaid??? Lohka ti jo prnesem, če češ. Sporoč mi - še raj pa vidm da me kr rufneš na 040839114 (jernej), k grem že zutri gor - tk da vem al ti jo dostavm al ne. Lep pozdrav PS: pa še povej ktero - al za 3 mesce al en let? Quote Link to comment
liverpool Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Mlaky! Jst sm bil v Avstriji in sm ti prnesu zj kartico za 3 mesece naročnine. Ko jo boš želel me kontaktiraj. Da čimhitrej počmo COD 2 prek neta!!! Quote Link to comment
Recommended Posts