Jump to content

3 Xbox 360 Lan party v Tržiču ; GOW, Rock band...

numerus

Recommended Posts

Odločil sem se, da bom organiziral Lan party v Tržiču. Potekal bi enkrat konec meseca junija ali v začetku julija. Dogodek bi se odvijal v prostorih Biljard kluba Tržič in sicer v PRIVATE verziji (možnost igranja na dveh projektorjih). Za pijačo se bom zmenil z lastnikom kluba (seveda po znižanih cenah)... Potekalo bi tudi tekmovanje v igrah, za katere se bomo dogovorili. Zanima me, če so interesanti in koliko vas je!? Za dodatna vprašanja se lahko obrnete na mene osebno. :beer::beer::beer::beer::beer:

Lep pozdrav,

NumberUros

• Replies 96
  • Nastanek
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jaja

Tržič zame veliko bolj odgovarja kot pa Maribor in tisti konec Slovenije,

(Še par bivših sošolcev mam tam :D)

sam 7.7 gremo mi na maturanca v Grčijo tko da res konc junija al pa začetk julija!

Jst mam Gow,CoD4, pa GTA4 (od takih k bi ble lohka za tekmovanje)

Halo 3 pa ne morem pa ne morem dobit :(

Jst pridem, če le nau kj vmes pršlo pa če bom lohk xD

Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala

Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11

Lan party bo 28. 6. v Tržiču. zbrali naj bi se enkrat od 15:00 do 17:00. in bi trajal do nedelje zjutraj. Prosim če vsi ki mislite prit da potrdite udeležbo. Fajn bi blo če bi nekdo prinesu Rock band z inštrumenti. organiziral bom tudi dva turnirja Call of Duty (dvojice) in Gears of War (dvojice) glede cene piva se še dogovarjam :beer: