Guest ko_mar Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Mene pa zanima kako spravit kateri koli program na psp. Recimo npr. psp tube. Sem vse readme-je prebral in vse naredu kot piše in nič sploh mi nč ne zazna, kot da nebi nič gor naložu. Prosu bi če bi mi lhka en to lepu ubrazložu, imam pa 3.90 M33-3. Hvala že vnaprej Quote Link to comment
NoWii Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Ja, ponavadi se to nardi, koker pise v readme. Nekaj si mogel zamučkati. Drgac pa ni čisto standardnega postopka. Ponavadi, je pr usakmu programu malce drugače. Ampak pri veliki večini moreš odzipat file z programom, ki si ga donloadal, in mapce ki so noter (v isti podmapi kot readme) prilepit v mapo "game150" na pspju. Ampak to je samo okvirno...ponavadi ima vsak program svoje muhe Kaj pa si delal pri PSPTube? Quote Link to comment
Guest ko_mar Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 ja npr. psp tube sem kopirav va to mapo (game150) in grem tja na psp ju in mi napiše corrupted data Quote Link to comment
Guest ko_mar Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 OK sm že potuhtal in sicer je bil problem v tem da nisem kopiral cele mape ampak samo datoteke v njej. Hvala za pomoč Quote Link to comment
Recommended Posts