iLichu Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 a poznate kaksn zelo dober program za prevajanje anglescine v slovenscino in obratno . Quote Link to comment
Manbearpig Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 http://presis.amebis.si/prevajanje/index.asp?jezik=sl probi tole Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
TriGGer Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 I am tha shiat biatch! Sam nisem zastonj Eh sej ne... Kolk jaz poznam tele programe za prevajanje so vsi precej grobi - dvomim, da bi lahko kr z vstavljanjem teksta dobil ven zadovoljivo prevedeno besedilo. Mogoče kaj bolj profesionalnega - ksiMacro bi lahko kaj več vedel o tem. Edit: No, tale amebis me je kr lepo presenetil po par vnešenih vrsticah. Res je, da nisem vnesel nič kompliciranega, sam je pa vseeno prišlo ven točno tako, kot sem pričakoval. Kr kul. Edit 2: OK, sem vnesel nekaj bolj zahtevnega besedila in se mi je zgodilo tisto, kar sem napisal v izhodiščnem postu. Že res, da je tole nek free demo, ampak tudi o plačljivi verziji nimam kaj boljšega občutka. Quote Link to comment
iLichu Posted June 10, 2008 Author Share Posted June 10, 2008 kaj pa kaksn k je zlo dober,nima veze če je treba palcat Quote Link to comment
Recommended Posts