atomikus Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Ker sem tudi sam pred kratkim, nabavil live naročnino za 13 mesecev in bi rad predvsem s slovenci, pogledal sem na stran z gamertagi in jih je skoraj 200. No potem sem dodajal frendse in ugotovil, da jih je ogromno takih, ki imajo samo silver account, takih ki sploh več ne igrajo, takih s polno friends listo, takih ki jih skoraj nič ni gor, takih ki imajo samo 1 igro itd... Ne me narobe zastopit nobenga ne obsojam, samo rad bi našel par igralcev, ki: - imajo live GOLD naročnino za vsaj še 3 mesece - igrajo vsaj 5 ur na teden - imajo vsaj 5 iger Jest bi vse igral me ni panike, samo, da je druženje, da je ql, mam pa večino aktualnih iger za live. Quote Link to comment
weby Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Mam Live Gold naročnino ki mi poteče konc mesca, ampak še pred tem si mislim ubavit 13 mesečno Gold kartico, tko da Sicer pa igram več kot pet ur tedensko (sploh med počitnicam se bo čas igranja še povečal ) pa tut več kot 5 iger mam Quote Link to comment
Sasuke Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 ja mam gold še do februarja 2009 pa mam okol 70 iger pa redno igram(predvsem med vikendi, se bo pa zdele začela sezona g33kanja) Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
Legion-x Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Prejšni tedn aktiviral 13 mesecev golda. Za igre pa poglej v podpis. Quote Link to comment
Buffalo Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Naslednji teden mi poteče poiskusna gold, in takoj nabavim 13 mesečno. Tud rad igram vse igre. :bringiton: Quote Link to comment
drkoo111 Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Jst mam še 4 mesce golda pa ene 8 igre Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
shoelace Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Obvezno dodaj stare mačke, ki so veliko gor Ninjaklan (to sem jaz sam trenutno sem zamenju x360 za ps3 za par tednov) Mlaky SLO Relix28 NitroBlast90 MorbidMagic 0oYoseepo0 UnleashxCarnage Frikozoid ZZR72 Calico Sytem NumberUros Njapo ||Keso|| Dejan54 Sasukeyinyang (al ...yamg) matkurba pa nevem sej nas je ogromen, eni bolj igrajo gearse, eni cod4, eni mesano, eni vse pac velik nas je. Pocekiraj raje kaksno friend listo, od zgoraj nasetetih ali pa ce bos igral s kaksnim slovencem bos itak potem se ostale spoznal. Quote xFire: spankrock Link to comment
Sasuke Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Obvezno dodaj stare mačke, ki so veliko gor Ninjaklan (to sem jaz sam trenutno sem zamenju x360 za ps3 za par tednov) Mlaky SLO Relix28 NitroBlast90 MorbidMagic 0oYoseepo0 UnleashxCarnage Frikozoid ZZR72 Calico Sytem NumberUros Njapo ||Keso|| Dejan54 Sasukeyinyamg matkurba pa nevem sej nas je ogromen, eni bolj igrajo gearse, eni cod4, eni mesano, eni vse pac velik nas je. Pocekiraj raje kaksno friend listo, od zgoraj nasetetih ali pa ce bos igral s kaksnim slovencem bos itak potem se ostale spoznal. Jao jao kdaj se boš nauču moj account prov napisat Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
H5n1 Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 IIIKesoIII Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
TriGGer Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Jaz bi tole priložnost uporabo za to, da naprosim vse nove uporabnike Liva, ki boste igrali z nami da čim več uporabljate mikrofon. Nihče se ne bo delal norca iz vašega glasa al kaj jaz vem kaj. Vsem je kul, če pride nekdo nov noter, fajn pozdravi pa se začnemo pogovarjat - pač življenjske stvari. In taki igralci so v naši skupnosti vedno dobrodošli. Ni važno če si šit v igri, glavno da steče pogovor, da se spoznamo itd. Zato pač vsaj jaz nerad igram z nekom, ki je skos tiho, kot da ga sploh ne bi blo tam. Quote Link to comment
atomikus Posted June 15, 2008 Author Share Posted June 15, 2008 Ok hvala mislim, da bodo teli stari mački kar dovolj. Kar se tiče mikrofona, ga pa jest zato ne maram, ker res skoraj nič ne zastopim in mi je ful nerodno 2x 3x prosit, da ponovi stavek. Quote Link to comment
mlaky Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Ok hvala mislim, da bodo teli stari mački kar dovolj.Kar se tiče mikrofona, ga pa jest zato ne maram, ker res skoraj nič ne zastopim in mi je ful nerodno 2x 3x prosit, da ponovi stavek. slovenca boš ziher zastopo Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
frikec Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 No, dejte še mene dodat, da ne bom samo z britanci nažigal. Moj account je frikee. Igram pa 5 iger. Edit: naročnino imam še za cca. 2 leti. Quote Link to comment
Recommended Posts