Guest zupancicff Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Imam PSP slim in učerej sm iz PC-ja nalagal eno igro na PSP, potem mi je pa PSP začel zelo počasi delovat: Ko prižgem PSP, se po meniju lahko par korakov normalno premikam, pol pa kar naenkrat zelo počasi. Za vsak korak moram čakat ene 10 sekund, da se mi prikaže drug meni. Tud igrice delajo zelo "Slow motion". Sm že resetiral memory stick, pa še vedno dela isto. A kdo ve, kaj moram nardit? Quote Link to comment
1muvwndr Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 V XMBju (glavnem meniju) stisni select (ali home na starih FWjih) in tam boš našel CPU clock. Verjetno se ti je kaj premaknilo, dej XMB na default in game na na 333/166 pa je. Quote Link to comment
NoWii Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Ce ti pa select ne prime, pa isto stvar naredi v recovery menuju... Quote Link to comment
Guest zupancicff Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 1muvwndr, točno to, kot si napisal sem naredu in sedaj je spet vse OK. Hvala !!! :thumbup: Hvala tudi tebi NoWii!! Quote Link to comment
Recommended Posts