Jump to content

Prey

DrMiha

Recommended Posts

Jap tale špil je mene čist potegno, daje nek občutek nonstop akcije in qlskega alienskega okolja.

Da ne omenjam kaki potencial ma tole v multiplayeru, portali, hojo po stenah, gravitacija, zdaj si na steni, drugo sekundo nekomu za hrbtom, noro. Skoraj zagotovo bom ta špil nabavo, upam le da ga niso zajebali in izkoristili potencial multiplayera.

Btw, od dans naprej je demo na liveu.

:bowdown:

Ok če potegnem črto, singleplay je zanimiv in všečen ampak vprašanje je če se človek po par urcah že ne naveliča vedno istih hodnikov in situacij? Poleg tega SP nudi samo 6 uric če seveda to res drži...kajti multiplayer je zelo zanič. V vsako sobo ko sem prišel mi je vedno lagala do nezavesti.

Ok pol sm upu da to še ni final build pa da še majo kej cajta da spremenijo slabosti ampak fak zj vidm da špil prie že čez 1 tedn ven!

Res škoda tazga potenciala, študiram da bi popolnoma opustu ukvarjanje z igram ker sem res vedn znova razočaran...

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Začetna ugrabitev in v ozadju Blue Oyster Cult = :thumbup: :hyper:

Ni ga čez primerno glasbeno spremljavo ob pravem trenutku.

V večigralstvu pa je res prisoten strašen lag. Upam, da razlog tiči v nenehni povezavi s strežniki onstran morja in pomanjkanju evropskih.

• 2 weeks later...

Jah a pa je važn??? Če je nam všeč ga boš pa ja špilu. Kh pa ostale strani pravjo?

IGN 9 / 10

GamePro 4.75 / 5

UnderGroundOnline B+

TeamXBOX 8.3 / 10

1UP 8 / 10

Games Radar 8 / 10

Xbox Core 8.7 / 10

Next Level Gaming 86 / 100

Eto ti!

Pozabte na gamespotovo oceno - go and grab it!!! :rock: :bowdown:

Frikozoid.png

ach1.png