DrMiha Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Priporočilo za vse lastnike X360, ki imajo radi FPSje - Prey je must try. Resno, odlična zadeva, odbita orožja, portali so nori. Probajte Aja, pa 'Don't Fear The Reaper' moment je čisti GOTY material. Pa še Judasi so notri Quote Link to comment
sebek1 Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Jap tale špil je mene čist potegno, daje nek občutek nonstop akcije in qlskega alienskega okolja. Da ne omenjam kaki potencial ma tole v multiplayeru, portali, hojo po stenah, gravitacija, zdaj si na steni, drugo sekundo nekomu za hrbtom, noro. Skoraj zagotovo bom ta špil nabavo, upam le da ga niso zajebali in izkoristili potencial multiplayera. Btw, od dans naprej je demo na liveu. :bowdown: Quote Link to comment
DrMiha Posted June 22, 2006 Author Share Posted June 22, 2006 Aja, pa če vas preveč muvanja naokoli naredi zelene, se Plenu raje izognite, saj večkrat ne veš, ali si na stropu ali na tleh Quote Link to comment
liverpool Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Ja a je demo že na LIVE-u? Jest ga nism zasledu. Quote Link to comment
DrMiha Posted June 23, 2006 Author Share Posted June 23, 2006 Ja a je demo že na LIVE-u? Jest ga nism zasledu. ker so 3D Realms zamutili, bo demo zamudil nekaj dni Quote Link to comment
DrMiha Posted June 28, 2006 Author Share Posted June 28, 2006 I played through the review copy, and the final play time was 6:12 Ajoj, ajoj... Quote Link to comment
shoelace Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 6 urc? lol dej ne seri! kje zaboga si GOW???????????!! Quote xFire: spankrock Link to comment
lukidd Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 multiplayer je na PC-ju hud, je na 360 tudi? Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
sebek1 Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Mah to je problem novih špilov, večina je prekratkih in tudi to se zna zgoditi z gears of war. Močno upam, da bo singleplayera vsaj za 15 uri pri gearsu. Za moje pojme bi špile morali delati vsaj za 25 ur, ampak danes so drugi časi. Quote Link to comment
DrMiha Posted June 30, 2006 Author Share Posted June 30, 2006 demo naj bi prišel v nedeljo Quote Link to comment
lukidd Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 no, glede SP: Igraj GTA Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
DrMiha Posted June 30, 2006 Author Share Posted June 30, 2006 popravek, američani že imajo demo Quote Link to comment
shoelace Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 demo je na lajvu od učiri (petka). Morem rečt da zgleda fantastično in tud nasploh je stil igranja malce drugačen in svež a problem je v low FPS in zatikanjih... Quote xFire: spankrock Link to comment
liverpool Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Men tut deluje kr všečno! Morm ga sprobat še na LAJVU!!! Quote Link to comment
shoelace Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Ok če potegnem črto, singleplay je zanimiv in všečen ampak vprašanje je če se človek po par urcah že ne naveliča vedno istih hodnikov in situacij? Poleg tega SP nudi samo 6 uric če seveda to res drži...kajti multiplayer je zelo zanič. V vsako sobo ko sem prišel mi je vedno lagala do nezavesti. Ok pol sm upu da to še ni final build pa da še majo kej cajta da spremenijo slabosti ampak fak zj vidm da špil prie že čez 1 tedn ven! Res škoda tazga potenciala, študiram da bi popolnoma opustu ukvarjanje z igram ker sem res vedn znova razočaran... Quote xFire: spankrock Link to comment
SolidG Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Začetna ugrabitev in v ozadju Blue Oyster Cult = :thumbup: Ni ga čez primerno glasbeno spremljavo ob pravem trenutku. V večigralstvu pa je res prisoten strašen lag. Upam, da razlog tiči v nenehni povezavi s strežniki onstran morja in pomanjkanju evropskih. Quote Link to comment
liverpool Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Špil me je že čist preveč potegnu!!! Quote Link to comment
sebek1 Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 7.5 od gamespota, jebat ga pa tko dober je zgledu. Quote Link to comment
liverpool Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Jah a pa je važn??? Če je nam všeč ga boš pa ja špilu. Kh pa ostale strani pravjo? IGN 9 / 10 GamePro 4.75 / 5 UnderGroundOnline B+ TeamXBOX 8.3 / 10 1UP 8 / 10 Games Radar 8 / 10 Xbox Core 8.7 / 10 Next Level Gaming 86 / 100 Eto ti! Pozabte na gamespotovo oceno - go and grab it!!! :bowdown: Quote Link to comment
sebek1 Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Hum drugih nisem niti gledo, zanimivo ja, očitno gamespotovcem gravitacija ni sedla Quote Link to comment
ksiMacro Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 MAh Sebek ti si itaq cheatzor! :razzy: Ne vem no...vidu sm, da ima tudi dosti folka po svetu probleme s tem. Zato menin, da popravek ali higher bandwidth ne uide. (i.e.) Ne vem no...sicer nimam live exp. mi pa zgleda hudo! Quote Link to comment
Recommended Posts